alegerea poporului

Cele mai bune 10 transportoare de câine de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cele mai bune paturi pentru câini , accesorii de călătorie și articole de îmbrăcăminte , aici căutăm cele mai bune cariere de câine pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun transportator pentru câini foarte mici (sub 8 lire)

Sherpa Deluxe Pet Carrier - mic

4, 6 stele, 4, 366 de comentarii

Chihuahua de șase kilograme se potrivește perfect acestui transportator și are suficient spațiu pentru a se întoarce în timp ce se află în el. El chiar se bate în sus spre spate, uneori, și are câțiva centimetri de spațiu spre față. Transportatorul are un buzunar spațios în spate pentru pungi poo, șervețele umede sau servetele. Aerisirea ochiurilor pe trei laturi ale sacului este perfectă pentru el să privească afară și să curgă aerul. Există o deschidere pe partea de sus care permite câinelui meu să stea și să privească afară. Deschiderea din față poate fi lăsată deschisă atunci când călătoriți să folosească purtătorul ca un pat de câine. "

Cel mai bun transportator pentru câini mici (de la 8 la 25 de lire)

SturdiBag mare înălțime flexibilă de transport de animale de companie

4, 4 stele, 273 de recenzii

Am încercat o grămadă de saci de transport. Faptul că acest sac este atât de larg este mare, deoarece înseamnă că este mult mai ușor ca un câine să se întoarcă sau să se întindă și să se transforme într-o minge de blană. Avem un mini-schnauzer care este în jur de 17 de lire sterline și se potrivește perfect în acest. Este, de asemenea, drăguț că puteți închide complet toate laturile pungii în cazul în care câinele devine anxios - întunericul îi ajută, de obicei, să se calmeze. De obicei, păstrăm partea din față a pungii deschise, astfel încât câinele nostru să poată vedea prin ochiuri sau, dacă vrei, poți să deschizi doar partea superioară doar pentru ca pooch-ul tău să se ridice și să-și ridice capul în afara pungii în timp ce tu mersul pe jos și purtarea lor. Am făcut deja două călătorii pe distanțe lungi, folosind acest sac și pot spune 100% că merită prețul.

Cel mai bun transportator pentru câini medii (25 - 55 de lire)

Pet Gear Generation II Deluxe Portabile Soft Crate - Intermediar

4.1 stele, 258 comentarii

"Am comandat cutia intermediară, lavetă de lumină pentru amestecul meu de terrier de 30 de kilograme; 18, 5 înălțime la greabăn. Această cutie de dimensiuni este perfectă pentru el. Voi folosi cutia în sălile de hotel, concursuri și la seminarii de instruire. Îmi place că are mai multe locații pentru a duce câinele în cușcă; acces de top pentru livrarea ușoară a apei sau a alimentelor; o mulțime de ferestre pentru circulația aerului. E ușor și SOOOO ușor de configurat și de rupt în jos. "

Cel mai bun transportator pentru câini mari (de la 55 la 90 de lire)

Petmate Ultra Vari Kennel

4 stele, 516 comentarii

"Ne-a plăcut această chilă aprobată de compania aeriană, deoarece ne-a permis să zboară cu Riley, iubitul nostru retriever de aur de 70 de kilograme, de la Seattle la Raleigh fără nici o legătură. Am cumpărat un kit pentru a merge împreună cu el care avea șuruburi metalice pentru a asigura piesele de sus și de jos. [Notă: Multe companii aeriene au nevoie de elemente de fixare metalice pentru transportul mărfurilor. Utilizatorii de la Amazon preferă aceste elemente de fixare DryFur . ] Această canisa este bine făcută, robustă și are o mulțime de orificii de aerisire. Are mânere, astfel că companiile aeriene pot să ridice și să coboare în condiții de siguranță boabele și să păstreze animalele de companie cu blană în siguranță. Dacă aveți nevoie de o canisa pentru a zbura animalul dvs., cumpărați-l!

Cel mai bun transportator pentru câini foarte mari (peste 90 de lire)

Dogit Deluxe Crate moale cu sac pentru animale de companie - XX-Large

4.1 stele, 124 comentarii

"Am un cățeluș de 100 de lire și cutiile de călătorie sunt prea mici pentru el. Această cutie este foarte ușor de configurat și se îndoaie foarte bine într-o carcasă atunci când nu este necesară, economisind o mulțime de spațiu. Am reușit să o încadrez cu ușurință în mașina mea cu două uși și să o iau cu mine când călătoresc cu cățelușul meu la ultima mea călătorie din oraș. Aceasta este o cutie foarte foarte mare și poate găzdui cu ușurință doi dintre câinii mei, ceea ce este frumos pentru că pot adăuga vasul pentru mâncare sau pentru apă, un pat suplimentar (vine cu unul mic) și multe dintre jucăriile sale, iar el încă mai are mult spațiu pentru a vă deplasa confortabil. După prima călătorie, nu a avut nici o problemă, toate materialele par foarte durabile și calitatea este foarte bună. "

Cel mai bun transportator de caine

Snoozer Wheel În jurul unui transportator de călătorie 4-în-1 Pet

4.3 stars, 876 comentarii

"Călătorim foarte mult și dacă reușim să luăm pe Yorkie, Louie, o facem. Avioane, trenuri, automobile și barcă! Când vede transportatorul, face dansul fericit. Ușor de rulat prin aeroport. Dacă avem bagaje purtătoare, doar batem purtătorul pe bagajele noastre și plecăm. Buzunarele vă permit să purtați trăgări, leduri etc. Are o buclă de centură în spate, care vă permite să vă asigurați călătoriile lungi. Un produs foarte robust și uimitor de construit. Mi-ar da zece stele dacă aș putea. "

Cel mai bun cărucior de câine

Pet Gear Nu-Zip Jogger Pet Carucior

4.3 stele, 386 comentarii

"Am petrecut zile și zile în fiecare citire și comparând diferite mărci și modele. Am tratat alegerea căruciorului de jogging pentru câini ca o decizie de viață sau de moarte. În cele din urmă, i-am ordonat asta și mi-am încrucișat degetele. Când a sosit, am fost foarte impresionat de calitate. Chiar am observat cât de impresionantă este împingerea acestui cărucior în comparație cu cea de bază, pentru că aceasta are anvelope de cauciuc. Căruciorul meu de bază are roți din material plastic care nu sunt la fel de rezistente ca anvelopele de cauciuc și nu sunt cu siguranță netede atunci când se întâmplă peste bumps sau căi neregulate. Acest cărucior este, de asemenea, mult mai spațios înăuntru pentru câinele meu. Nu are nevoie de toată camera, dar mă bucur că este spațios, astfel încât atunci când vrea să stea pentru un pui de somn, el poate face acest lucru ".

Cel mai bun purtător de câini

FurryFido Pet Sling

4, 4 stele, 1, 193 comentarii

"Cel mai bun prieten al meu este decolorat.

nu ma face sa incep. El este de până la 11 lire sterline și se obosește foarte repede. Pentru că ne adorăm, am vrut să găsesc un sistem hands-free, astfel încât să putem fi împreună în timp ce fac alte lucruri. L-am primit astăzi și amândoi ne place. Micul meu domnișor se îndoaie și este gata să plece. Sunt cinci metri și șapte și șuful se așează confortabil pe șold. Materialul se simte ca o bluză subțire - foarte moale. Interiorul este un model întunecat-maro-roz-polică-punctat - frumos pentru a ascunde murdăria. Există o curea pentru a vă asigura animalul înăuntru. Recomand acest lucru pentru micul tău prieten.

Cel mai bun transportator de caine extensibil

Petsfit Cărucior de cățătoare extensibilă de călătorie cu fleece Mat

4, 7 stele, 913 comentarii

"Am călătorit pe plan internațional cu acest lucru și am lucrat mai bine decât mi-aș fi imaginat. O călătorie a fost de 33 de ore, un altul a fost de 21 de ore, iar câinele a făcut minunat numai pentru că acest caz are piesa extensibilă. Se potrivește sub fiecare scaun (pe șase zboruri) pe diferite companii aeriene. De obicei, zbor cu soția mea, cu cazul îndoit în lateral, așa că era în mijloc și picioarele noastre de pe ambele părți. Ultima dată când am zburat solo, iar cutia de câine se potrivea sub scaun cu partea extensibilă spre mine. Am acoperit-o cu o pătură pentru a menține câinele cald și, în parte, pentru a ascunde blocarea podelei de la însoțitorii de zbor, dar sincer, niciodată nu păreau să-i pese de asta, totuși am pus-o.

Cel mai bun purtator de stil pentru stilou de mână

Kenox Fashion Dog Carrier Bag

4, 4 stele, 119 comentarii

"Ne place acest sac. Eu o folosesc în fiecare zi. E bine. Îmi iau dachshundul meu cu părul lung cu mine și nimeni nu știe că e pe brațul meu. Are mult spațiu pentru printesa mea de 5, 2 lire. În afară de ao ține, [păstrează] o pătură mică și cel puțin trei jucării acolo cu ea. Am o sticlă mică de dezinfectant de mână atârnată de cataramă, împreună cu un geam cu clic și cu poo, agățat de cealaltă parte. Când mă plimb în jur, în magazine sau într-un restaurant, rămâne înăuntru, dar știe când suntem într-un vehicul, deoarece poate să-i dea Velcroul suficient de sus pentru a-mi ține capul afară și să mă privească. Este o cumpărare bună. "