alegerea poporului

Cele mai bune 10 costume de câine de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Din moment ce este aproape Halloween, am ales cele mai bune costume de câine de pe Amazon, în funcție de oameni - și pentru confortul dvs., am completat toate cele bune pentru Halloween aici. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun costum pentru femeie Wonder Woman

Costumul lui Rubie DC Costum pentru animalele de companie

4, 5 stele, 448 comentarii

"Am luat acest costum pentru Penny, taurul meu de 40 de lire sterline, pentru a purta în timp ce noi am fost trick-sau-tratarea pe Halloween. A fost atât de drăguț! Rochia nu are "mâneci" și țesătura se termină chiar la mijlocul burții, astfel încât Penny a reușit să o poarte confortabil fără să simtă că a fost copleșită. Am pus-o pe ea de cateva ori inainte de Halloween, iar ea se juca cu jucariile ei, plimbandu-se in jurul casei si plimbandu-se in patul ei ca nimic nu era diferit. De asemenea, a tolerat foarte bine banda de cap, dar cred că este pentru că banda este doar o bucată de material textil și elastică - nimic floppy sau wobbly pentru a face să se simtă ca ceva care nu ar trebui să fie. Taurii de taur sunt câini cu pieptene mari, astfel încât piesele de vârf din Velcro au continuat să se desprindă, dar într-adevăr nu era o afacere uriașă. În ansamblu, aș spune că acest costum este foarte ușor pentru un câine de purtat și este foarte drăguț! "

Cel mai bun costum de câine dinozaur

Animal Planet PET20105 Costum de caini Stegosaurus

4.2 stele, 228 comentarii

"Acesta este onestul cel mai dragut costum de Halloween pentru un câine pe care l-am văzut vreodată. Nu pot să nu mai râd de fiecare dată când o pun pe Rufus. Capul nu este nici măcar o agitație. Odată ce o atașați, rămâne pusă! Deoarece corpul costumului și capului sunt piese separate, nu trebuie să vă faceți griji cum să atașați o lesa! "

Cel mai bun costum pentru câini de papă

Costume de costume din California Colectia de caini Sfantului Hunt

4, 4 stele, 233 de recenzii

"Am cumpărat acest lucru pentru Pomerania mea de șase kilograme, care este destul de diva. Pentru primul ei Halloween, purta o sutienă de nucă de cocos și o fustă de hula de la un magazin Build-a-Bear, pentru că nu vroiam un costum tipic pentru câini. Inutil să spun, ea a câștigat primul premiu în acel an în concursul de costume de Halloween pentru animale de companie. Nu am reușit să găsesc doar costumul corect care să facă dreptate până acum. Acest lucru a fost perfect pentru ea, personalitatea ei o face să tragă și mai mult. Ea îmi permite să îmi pun îmbrăcăminte și expresiile ei faciale sunt neprețuite, ea crede că este redevență, iar acest costum al Papei a fost perfect. A fost livrat rapid de la vânzător și în timp pentru Halloween și o imagine de Crăciun. "

Cel mai bun costum de pirat pentru câini

NACOCO Pet Dog Costum Piratii din stilul Caraibelor

4 stele, 288 comentarii

"Acest lucru este uimitor! Avem un dachshund (câine wiener) și se potrivește perfect într-un mic. Dacă aveți nevoie de un râs bun și doriți un costum mare pentru câinele dvs., acesta este un buy-must. Soția și cu mine am râs isteric timp de 30 de minute. Întotdeauna m-am întrebat dacă fotografiile o fac dreptate, dar acest lucru este la fața locului. Se potrivește frumos peste câinele nostru, și nu părea să-l deranjeze așa cum e moale și elastic în jurul picioarelor. Am primit acest lucru la o reducere, dar aș recomanda acest lucru. Cel mai bun costum de câine pe care l-am cumpărat. "

Cel mai bun costum de câine pentru fluturi

Animal Planet PET20101 Costum pentru câini de fluture

4, 2 stele, 170 comentarii

"Acesta este minunat și incredibil de drăguț. Aripile sunt de o mărime bună, suficient de mari încât să fie ridicole, dar nu atât de mari încât să fie în cale. Rămâi foarte bine pe brațe. Capota este și mare. Stai mai bine decât majoritatea costumelor. Ea acoperă urechea complet, deci dacă aveți un câine care devine ciudat despre asta, atunci fi avertizat, dar dacă câinele dvs. nu-i pasă, atunci vă place. Arată absolut isterică și este mult mai bună decât v-ați aștepta. "

Cel mai bun costum pentru câini de leu

Pet Krewe Lion Mane pentru câini

4, 4 stele, 388 comentarii

"A trimis-o lui Daisy Buttons pentru" marele câine "și arată adorabilă. Culoarea ei este caramel, așa că se potrivește cu un leu, înfricoșător! Peruca este foarte ușor de pus pe și este frumos și pufos. Daisy nu a fugit când fiica mea a pus-o pe cap (Daisy's) a doua oară, așa că știm că era mândră de noul ei aspect. Aș recomanda cu siguranță produsul și l-ați primit foarte rapid și în stare excelentă. "

Cel mai bun costum de scena

Casual Canine Strălucire Oase Dog Skeleton Pet Costume

4, 4 stele, 242 comentarii

"Unul dintre cele mai dragute costume de Halloween se dă jos! Transportul a fost rapid și a fost ambalat frumos. Băiatul meu a arătat atât de minunat în costumul său și toată lumea a iubit-o! Este un băț de 80 de lire și se potrivește perfect cu el! Desigur, citirea celorlalte recenzii a fost de asemenea utilă. Acest material este frumos și confortabil cu o anumită întindere, astfel că a reușit să acționeze, să se joace și să doarmă în asta. Ei pot merge la baie fără probleme cu acest costum. Deși el nu purta pălăria, el era încă puștiul cel mai dragut! Chiar l-am luat în truc sau tratăm și toți cei care l-au văzut i-au complimentat costumul minunat! Și eu l-am strălucit, m-am asigurat să o țin în lumină înainte de a ieși. Este atât de ușor să mergeți și să coborâți și a rămas pe el grozav! Chiar a luat un pui de somn în el, ca și cum nici nu ar fi fost. Costumul meu de blană preferat! "

Cel mai bun costum de tuxedo pentru câini

Oscar Formal Tuxedo cu legătura neagră și legătura cu arcul roșu

4 stele, 392 comentarii

"Acest lucru este uimitor! Foarte de înaltă calitate, costum satinat, dublu-tricot. Este o replică perfectă a unui tuxedo uman, complet cu cozi. Am un schnoodle care cântărește 21 de lire și marele îl potrivește perfect. Este chiar livrat cu o geantă de mână pentru al transporta. Este o închidere rapidă care este ascunsă de butoane. Se oprește chiar sub piept, permițând o mulțime de spațiu pentru pauzele de oliți fără a scoate costumul; cozile acopera peste spate, lăsând aripile posterioare ale arahidei deschise pentru pauzele nr. 2, fără a face mizerie. Cravatele sunt ajustabile cu carcase cu încuietoare. Se ascund în secret sub gulerul fracului. Recomand acest produs. Dl. Peanut o va purta în nunta mamei sale.

Cel mai bun costum de câine Triceratops

Animal Planet PET20104 Costum de Triceratops pentru câini

4.2 stele, 418 comentarii

- Ai un câine. Capul câinelui tău este din păcate nevătămat. Ce sa fac? Ce sa fac? Ai pus asta pe câinele tău. Hilaritate și distracție pentru toate consecințele. Cea mai bună parte? Majoritatea câinilor se răcesc cu asta, yo. Mă simți tu, dawg? (Btw, această pălărie mică se potrivește la fel de bine pe o friză de bichon, așa cum se întâmplă pe una din acele Chihuahua care arată ca un copil Doberman.) "

Cel mai bun costum de câine Superman

Rubies costum DC Eroi și Villains Collection Costum Pet

4 stele, 144 comentarii

"COSTUMUL AWESOME! Câinele meu alergă mereu în jurul valorii, așa că capul întotdeauna zboară în spatele lui. Există un atașament de Velcro pe spate, deci nu trebuie să fie o cămașă de pulover. Am exact ceea ce am vrut pentru un preț GREAT. Am o mărime medie pentru mini-pinscherul meu, conștient că are 13 de kilograme și mai mare pentru rasa lui. "