alegerea poporului

Cele mai bune 10 mixere de mână pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare.

Am acoperit un aparat de bucătărie în valoare de întregul cabinet, inclusiv un mixer de imersie în schimbare a vieții , mixerul mic, care a putut , și foarte bine aprobat, sucuri și mixere pe Amazon, acum ne-am înfipt și am rotunjit cea mai bună mână mixere pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun mixer de mână cu carcasă de depozitare încorporată

Cuisinart HM-90BCS Power Advantage Plus Mixer de mână cu 9 trepte, cu cutie de depozitare

4, 4 stele, 1, 465 de comentarii

"Ai un mixer de stand ?! Asta-i anii 1990.

De ce ai avea ceva ce iei un spațiu prețios de blat, atunci când poți avea ceva care este mai ușor, se lasă cu ușurință să-ți declare bucătăria și este la fel de util? Dacă nu folosiți un mixer de mai multe ori pe săptămână, aceasta este cea mai bună opțiune acolo. Îl folosesc pe aluaturi de pâine rigidă, frisca, prăjituri etc. "

Cel mai bun mixer de mână cu nouă trepte

KitchenAid KHM926ER Empire Red Mixer de mână cu 9 viteze

4, 4 stele, 990 comentarii

"IUBESC, IUBIRE, IUBIRE acest mixer de mână. Am un mixer KitchenAid Pro Stand și urăsc să-l trag pentru locuri de muncă mici. Am cinci mixere de mână și toți au intrat în gunoi după prima dată când am folosit-o pe asta! Am folosit-o pentru tot ce aș fi făcut cu mixerul meu de stand, iar singura dată când am trecut la mixerul de stand era pentru un aluat greu de pâine care era prea voluminos pentru mixerul de mână. Am folosit toate vitezele și am făcut sosuri, prăjituri, brânzeturi, pâine, brioșe, rulouri.

Am folosit-o în fiecare zi. Este cel mai bun aparat pe care l-am cumpărat de-a lungul anilor. "

Cel mai tare mixer de mână

KitchenAid KHM7210CU Mixer de mână cu 7 viteze digital cu turbotor II

4, 4 stele, 887 de recenzii

"Chiar dacă recenziile au arătat cât de liniștită era, am fost încă uimită! Este foarte liniștită, nu prea grea, ușor de manevrat, introduceți și scoateți cu ușurință beoperii și faceți o treabă excelentă de amestecare a tortului și a batoanelor de brioșă. Am artrita, mai ales in mainile si incheieturile mele. Am fost îngrijorat de faptul că acest mixer ar fi prea greu sau greu și mi-ar fi greu să îl folosesc. Deloc. Acesta este un mixer de mână mare și ieftin. "

Cel mai bun mixer din oțel inoxidabil

Aicok Mixer de mână 6 Mixer de viteză din oțel inoxidabil Classic din oțel inoxidabil Ultra Power Electric Mixer

4.3 stele, 183 comentarii

"Îmi place absolut acest mixer! Este rezistent, relativ liniștit și nu prea greu. Pot să-l încetinesc - spre deosebire de mixerul meu mic ieftin pe care îl am pentru bătaia luminii - așa că crema nu merge peste tot. Am un mixer mare KitchenAid, care este uimitor, dar enervant pentru a scoate afară. Acest lucru este suficient de puternic pentru a face față aproape oricărui lucru mare. Nu-ți va fi rău dacă cumperi asta.

Cel mai bun mixer de mână sub 20 $

Mixer de mână ușoară Black & Decker, alb, MX1500W

4, 2 stele, 252 de recenzii

"Acesta este primul meu mixer de mână pentru casa mea și comparându-l cu cel folosit la casa mamei mele, care a fost un pic mai scump, chiar nu pot spune prea mult despre o diferență! Are putere și nu mi-e frică să mă duc în curând. Din moment ce nu lucrez niciodată, brațele mele sunt destul de slabe și au un timp greu să țină lucrurile pentru perioade lungi de timp - așa că este ușoară este, cu siguranță, tăiței prietenos ".

Cel mai bun mixer cu atașamente multiple

Mixer de mână cu 6 viteze Black & Decker cu 5 accesorii și cutie de depozitare

4.3 stele, 206 comentarii

"Vechiul meu mixer B & D pe care l-am cumpărat în anii 1970 a murit, așa că am cumpărat unul nou și tocmai l-am folosit pentru a face cupcakes. Atașamentele suplimentare și cutia de depozitare sunt perfecte pentru a păstra totul împreună. Iată în următorii 35 de ani de amestecare, whisking, biciuire, și coacere. "

Cel mai bun mixer de mână cu umplutură

Breville BHM800SIL Mixer de mână cu malaxor Handy Mix

4, 5 stele, 99 comentarii

"Folosind acest lucru timp de aproximativ o lună pentru aluat cookie, aluat tort și albușuri de ou și până acum, îmi place. Cel mai bun mixer de mana pe care l-am avut vreodata. Noul motor silențios și silențios, o calitate solidă și caracteristici excelente care fac cu adevărat mai ușor de utilizat decât alte mixere. Îmi place caracteristica pauză, astfel încât să nu pierdeți cronometrul și setările atunci când trebuie doar să îl setați pentru o clipă. Amortizoarele acoperite cu silicon sunt grozave. Nu trebuie să vă opriți și să vă răsturnați bolul în timp ce amestecați - doar la sfârșit. Am crezut că ar putea fi un truc, dar ele funcționează în totalitate. "

Cel mai bun mixer cu timer

Krups GN4928 10 Mixer de viteză cu Turbo Boost

4.1 stele, 118 comentarii

"Nu am avut nicio idee că un mixer de mână digital a existat și asta e trist pentru că sunt destul de gadgeturi de bucătărie. Am fost încântat să încerc acest lucru, deși pare puțin intimidant, dar căut orice scuză să o folosesc, este doar distractiv să operezi. Îmi place caracteristica pauză care îmi permite să arunc în mai multe jetoane sau să adaug ingrediente. Este un control foarte ușor de utilizat, cu o singură mână, pentru comutatorul de pauză și cronometru. Acest mixer a făcut să-i învețe pe copiii mei cum să se coace puțin mai ușor. Din cauza acelui cronometru, nu va trebui niciodată să ghicească sau să facă câteva lovituri scurte. "

Cel mai bun blender cu mînă

Braun MQ725 Multiquick Blender de mână

4.3 stars, 328 comentarii

"Pentru utilizarea pentru a amesteca supele, maioneza, pasta de tomate si smantana de baza, acest blender este o alegere excelenta. Poate fi folosit și pentru a face săpun și loțiuni. Se livrează cu o ceașcă care este plăcută pentru mișcări rapide și maioneză, un elicopter minunat de mâncare decent și o mână excelentă pentru ouă și cremă. Deși acest lucru nu este conceput pentru a înlocui un mixer actual și un procesor de bucătărie, acesta este un instrument excelent pentru pregătirea micului dejun și pentru cei care trăiesc singuri ".

Cel mai bun batere de ouă

OXO Bateți bine ouă

4, 5 stele, 575 de recenzii

"De ani de zile m-am temut de spălarea manuală a bătătorii de ouă, deoarece suprafețele plane de pe bătrân păreau să țină oul sau alt gun, mai ales când nu l-am spălat imediat. Părea întotdeauna o situație de germeni, dacă știi ce vreau să spun. Apoi am văzut asta pe Amazon! OMGoodness, beaters care arata ca cele din mixerul meu portabil, care poate fi usor scos si aruncat in masina de spalat vase. Cine ar fi crezut că vechiul clasic ar putea vedea o astfel de inovație? "