daca trebuie

10 pălării care nu mă vor face să mă rătăcesc

Anonim

Carrie Bradshaw, într-o pălărie care mă face să mă rătăcesc.

Pălării mă mor. Nu pălăria mea - nu am pălării. Pălării tale. De multe ori, mersul în jurul New York-ului, un oraș cu o mulțime de priviri și, prin urmare, o mulțime de pălării, mă simt lovit de brusca dorință de a mă culca cu mâinile peste ochii mei: Asta pentru că fedora îmi dă un caz de mâna a doua jena.

Nu cred ca ar trebui sa poti purta vreodata capace de reviste sau capace de conducere sau palarii Panama sau palarii de bowler. Tocmai am aflat ce este un cap de vânătoare și nu vreau să porți unul. Nu purtați purpurii care se scrânge în spate, mai ales dacă îl purtați în interior cu un henley și fără haina. Nu purtați fasole care stau pe vârful capului ca un prezervativ: nu voi fi capabil să rezist.

Pălării de utilitate sunt bune. Dacă este însorit, purtați un capac de baseball. Dacă este rece, purtați o beanie. Dacă pescuiți, purtați o pălărie de călători. Și dacă trebuie să purtați o pălărie de modă, am decis să încerc să găsesc zece pălării pe care credeam că le poți purta fără a arăta genul de persoană care poartă o pălărie. Căutarea a fost teribilă pentru mine; erau atât de multe pălării rele. Dar între ele, am găsit trei categorii de pălărie care mă făceau să mă gândesc: Bine, aceste pălării sunt bune, le poți purta. Pălăriile de pălărie (două picioare, care se încadrează în ambele gorpi și normcore), pălăriile de plajă floppy (văzute în filmele franceze) și beretele (așa cum sunt și ele pe trend). Aici sunt zece pălării pe care ar trebui să le simțiți liberi să le purtați.

Cupa pălăriilor

Pockhat

O pălărie veselă. Purtați-l cu o haină!

Clyde Bucket Hat în fum Vinyl

Cred că această pălărie de ploaie ar putea fi extrem de rece.

Șapcă reversibilă

O pălărie din anii '90 este o modalitate bună de a intra în momentul nostru din anii '90.

Sepci de baseball

Șapcă de baseball din bumbac și lenjerie de pat

O pălărie de baseball modernizată.

Rag & Bone Marilyn Cap de baseball

Cred că această pălărie Burberry-esque ar arăta grozavă cu un șanț.

Nike Femei H86 Swoosh Hat

Pentru un aspect (literal) cap-to-toe athleisure.

Pălării de soare

Helen Kaminski Tahani croșetat Raffia Hat

Aceasta este o pălărie de soare perfectă.

Floppy Straw Look Hat

Ieftin și drăguț.

Sunhat reversibil

Frumos și dulce.

beretă

Helene Berman Lână de bază Beret

Și nu în ultimul rând, singura beret de care veți avea nevoie vreodată.