cumpărături nedureroase

Cele mai bune 11 premii Kickstarter-finanțate pentru copii, potrivit Kickstarter

Anonim

Cu puțin timp în urmă, l-am întrebat pe Kickstarter pentru cele mai bune produse finanțate de Kickstarter pe care le-ați putea cumpăra online și ați constatat că există o asemenea cantitate de produse într-o categorie - jucării și cadouri pentru copii - că am decis să o transformăm într- . Aici, vorbim cu directorul de comunicare Kickstarter, David Gallagher, despre cele mai bune produse pentru copii Kickstarted pe care le puteți cumpăra online.

Placa de construcții GoldieBlox

"Un absolvent de inginerie de la Stanford a lansat această campanie pe Kickstarter pentru a" perturba culoarul roz ". Este un joc de construcție care prezintă primul personaj de inginer de fată. "

Roominate Townhouse Building Kit

"Este ca o păpușă, dar cu adăugarea unui motor și cabluri pentru a încuraja abilitățile de bază de inginerie."

3Doodler

"O poveste de succes Kickstarter pe care probabil ați văzut-o înainte - aceste pixuri vă permit să trageți în aer cu filament non-toxic 3-D".

Roboți Kamigami Spot the Ladybug

"Proiectate de inginerii de la Berkeley, acești mini-roboți se îndoaie cu magie dintr-o foaie plată și scutură pe orice teren. Copiii le pot controla prin intermediul unei aplicații de telefon descărcabile. "

Bunch O Baloane

"Instrumentul avansat al războiului balon a început pe Kickstarter și a preluat lumea."

Povestiri bune pentru fetele rebele

"O sută de povești despre viața a 100 de femei extraordinare, acest fenomen de publicare a vândut peste o jumătate de milion de exemplare".

Robot Turtles

"Un joc de bord care învață fundamentele de programare copiilor la fel de tineri ca 4. Începeți-i tineri!"

MudWatt STEM Kit

"Este o celulă de combustibil viețuitoare - adică o sursă de energie electrică - pe care o activați folosind noroi din propria dvs. curte".

IAmElemental Seria 2 / Înțelepciune Set complet de 7 figurine feminine de acțiune

"O invenție a revistei Time a anului, aceste figuri feminine reinterpretează ideea de jucării de acțiune pentru epoca modernă".

Loog Chitara electrica

"Spre deosebire de chitara standard cu patru corzi, aceasta are doar trei siruri de caractere si un gat ingust, deci este mai usor pentru copii sa joace acorduri."

Candylab toys GT10 Masina din lemn Modern Racer Vintage

"O jucărie super lo-fi pentru copii sau chiar colecționari adulți, această mașină de jucărie din lemn are pneuri de cauciuc și axe metalice reale".