alegerea poporului

Cei 11 Cei mai Buni Ceasuri Sport pe Amazon, Potrivit Recenzenti Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre ceasuri de buzunar și câteva ceasuri ieftine care arată atât de scump, atât pentru bărbați, cât și pentru femei , înainte, am ajuns aici adânc în cele mai bune ceasuri sportive pentru bărbați pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun ceas de sport digital sub 15 USD

Casio F91W Digital Sport Watch

4, 5 stele, 2, 803 de recenzii

"Când am alergat în liceu, toți antrenorii mei și mulți dintre colegii mei au purtat acest ceas exact, pentru un motiv bun. Acum, că am unul de-al meu, pot atesta confortul și utilitatea sa, în special pentru oamenii care duc stilul de viață activ. Spre deosebire de multe alte ceasuri de sport, acesta nu este prea voluminos sau greu; dacă fac ture pe pistă sau curăță în sala de gimnastică, acest ceas nu este un obstacol în calea mișcării mele în nici un fel. Ceasul este, de asemenea, foarte simplu. Configurarea acestuia durează doar câteva minute. Butoanele și funcțiile lor sunt foarte intuitive; Îmi place foarte mult funcțiile cronometrului și alarmei, deoarece mă ajută să-mi organizez antrenamentele și, respectiv, ziua mea. Cureaua de rășină este, de asemenea, foarte confortabilă, spre deosebire de câteva curele metalice care sunt reci și grele la atingere. Cureaua, fiind atât flexibilă, cât și robustă, se simte confortabilă pe piele, atât de mult încât, în mod literal, nu voi lua niciodată acest ceas (pentru că nu trebuie să). Sunt atât de incredibil de fericit că am pus banii pentru a cumpăra acest ceas. Chiar dacă l-am purtat doar câteva săptămâni, îmi place să fac biți și cu siguranță îi voi recomanda altora ".

Cel mai bun ceas de sport analogic sub 15 USD

Casio bărbați MQ24-7B2 cu bandă de rășină neagră

4, 3 stele, 1, 820 de comentarii

"Râdeți tot ce doriți, dar acesta este ceasul meu preferat. Am 15 ceasuri de la 65 la 150 de dolari. Acest ceas este de fapt favoritul meu. Pot să-l înot, să-l port în sala de gimnastică, pe plajă. Pot să mănânc gazonul cu el, sau îl pot purta într-un avion sau într-o călătorie de afaceri. Este un ceas uimitor; este foarte subțire și nu pare să cântărească nimic. Nici măcar nu vei ști că e acolo, iar trupa nu-mi trage părul pe braț. De asemenea, bateria mi-a depășit celelalte ceasuri. Este un ceas mare și nu mi-ar păsa mai puțin dacă s-ar sparge în bucăți, asta e frumusețea ei. Este ieftin și este uimitor. Ai putea cumpăra câteva dintre ele doar dacă pierzi sau spargi unul.

Cel mai bun ceas sportiv cu fața supradimensionată

Maraton de ceas Watch Full-Size

4, 4 stele, 314 comentarii

"Ceas foarte funcțional. Afișajul este ușor de citit atât în ​​timpul nopții, cât și în timpul zilei, ușor, alarma suficient de puternică pentru a vă trezi, iar butoanele sunt ușor de manipulat, foarte accesibile. Dacă sunteți un ciclist sau un alergător care dorește un ceas ieftin, cu afișaj lizibil, atunci acesta este.

Cel mai bun ceas sport cu curea din piele

Timex pentru bărbați, cronograf de câmp de expediere

4, 1 stele, 2, 117 de comentarii

"Am vrut un ceas mai dur, pe care să-l pot purta în aer liber, dar care totuși arăta destul de frumos să se uzeze din când în când. Aici este! Sunt foarte multumit de acest ceas. Arata minunat, simte ca poate face o bataie, si este foarte ieftin. La prețul său MSRP, nu poți găsi un ceas mai bun. "

Cel mai bun ceas pentru triatlatori

Timex bărbați T5E901 Ironman Classic 30 de dimensiuni mari, negru / gri, curea de curea de curea

4 stele, 866 de recenzii

"Am avut acest ceas de câțiva ani. Trupa nu sa rupt niciodata. Am concurat într-un mini-triatlon, două Mudrezi obișnuiți și două Mudre cele mai dificile din lume. Ceasul a fost prin îngheț-apă rece, căldură extremă, 15 picioare sub apă, și încă nu prezintă semne de rupere. Am pus și ceasul de mii de ori. Trupa a lucrat fără probleme. Nu înțeleg cum arată celelalte recenzii că trupa continuă să se spargă. Ei trebuie să facă ceva ultra-extrudat care ar face ca trupa să se rupă. "

Cel mai bun ceas de sport rezistent la șocuri

Casio G-Shock Mud și Shock-Resistant Watch

4.3 stele, 558 comentarii

"În primul rând, vreau să spun că îmi plac G-șocurile. Ei respectă promisiunea de rezistență la șoc și apă. Am deținut patru ceasuri în 12 ani și toate au fost minunate. Pentru a dovedi cât de greu sunt ceasurile la întrebări, o voi lua, o voi stompătură cu cizma, o arunc la un perete și o arunc în aer. Nimic nu se intampla. Lucrează ca un campion, și din acest motiv m-am transformat pe surori, frați, prieteni, copii și colegi, că singura modalitate de a merge este G-Shock! "

Cel mai bun ceas sport impermeabil

Luminox bărbați 3051 EVO Navy SEAL Colormark ceas

4.3 stele, 426 comentarii

"Acest ceas este bine realizat și este un ceas de sport deosebit. Folosesc-o pentru a merge la surfing în locul ceasului meu de scufundări, așa că nu-mi pierd acumulatorul ceasului. Destul de elegant pentru a ieși cu ea! "

Cel mai bun ceas de scufundare sub 50 de dolari

Casio Casio Men's Sport Analog Dive Watch

4.3 stele, 3.745 comentarii

"Ceasul meu preferat. Acest ceas este ușor de citit, chiar și fără ochelarii mei. Am fost un instructor de scufundări și am folosit cadranul rotativ ca un temporizator de scufundări, dar eu găsesc ușa utilă în multe alte moduri. Începeți o plimbare pe jos, setați cronometrul - știu dacă lucrez din greu sau dacă îl cântăresc. Puneți un tort în cuptor, setați cronometrul - supravegheați progresul acestuia. "

Cel mai bun ceas de scufundare sub 200 $

4, 7 stele, 161 comentarii

"De fapt, sa îndrăgostit de acest ceas în magazin de cadouri de pe o navă de croazieră. Nu am avut prea multe șanse să "cercetez" ceasul și, până când am debpat, am purtat-o ​​cu mândrie. Ce nu trebuie sa iubesti despre BN0151-09L?!? Acesta a fost primul meu Eco-Drive, și până acum sunt extatic. Calitatea construirii este solidă. Nu este cel mai ușor ceas pe care-l dețin, și văzut din lateral, este "mai gros" decât ceasul tău normal. Apoi, din nou, ar trebui să fie un ceas de scafandru, până la 200 de metri. Îmi place finisajul "mat", așa că nu este prea luminos și nu prea reflectorizant. Cureaua de cauciuc albastru are nevoie să se obișnuiască, dar dacă faceți o mulțime de scufundări, este minunat. Are multă lungime pentru a înfășura un costum umed și cu siguranță se va potrivi unei încheieturi mari. Așa cum am menționat, are o masă de scufundare răcorită mică imprimată pe bandă.

Veți fi greu de apreciat pentru a găsi o calitate similară a construcției și de lux la acest punct de preț. Aștept cu nerăbdare să mă bucur de acest ceas pentru mulți, mulți ani. Ce altceva este de spus?!? Ia-l! O să-ți placă!"

Citizen Eco-Drive pentru bărbați BN0151-09L Promaster Diver Watch cu bandă albastră PU

Cel mai bun tracker de fitness cu ceas încorporat

Fitbit Charge 2 Heart Rate + Fitness Wristband

4, 2 stele, 12, 424 comentarii

"Cumpărat ca un cadou pentru soțul meu. Ii place! Îi place să țină pasul cu ritmul cardiac și cât de mult exercițiu primește, așa că a fost cu adevărat ceva de care se bucură! A înlocuit ceasul favorit! "

Cel mai bun smartwatch pentru sportivi

Samsung Gear S3 Frontier

4, 4 stele, 1, 688 de comentarii

"După ce am încercat multe smartwatches - LG, Microsoft, Samsung - am găsit în sfârșit unul care face tot ce mi-e nevoie să fac. Găsiți o aplicație de golf minunată care funcționează fabulos pe ceas și nu scurge bateria. Acest ceas va urmări, de asemenea, călătoria cu bicicleta, împreună cu încă 20 de exerciții. Singurul lucru pe care aș vrea să-l pot face ar fi să-mi poată urmări timpul pe Rebounder-ul meu.