alegerea poporului

11 cele mai bune femei de iarna mănuși și mănuși pe Amazon, în conformitate cu recenzori Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre cizme de iarna pentru bărbați , o pereche de mănuși Heattech și chiar și cele mai bune unelte de schi și snowboard disponibile pe Amazon înainte, am ajuns aici adânc în cele mai bune mănuși de iarnă pentru femei și mănuși pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune mănuși din piele delicate cu ecran tactil sub 50 USD

Femeile Lambskin Touchscreen texting mănuși din piele de iarna legat cu maneci lungi

4, 7 stele, 275 de recenzii

"Acestea sunt minunate . Am folosit diagrama de dimensiuni pentru a selecta un mediu, și eram nervos, dar se potrivesc perfect. (BTW, am unghii super-scurte datorită slujbei mele, dacă aș avea unghii lungi, așa cum fac multe femei, ar fi trebuit să comand o dimensiune în sus, cred că am observat imediat că pentru o dată am găsit mănuși care nu aveți jumătate de centimetru de material suplimentar la sfârșitul fiecărui deget!) De asemenea, lungimea antebrațului meu este pur și simplu exact ceea ce căutam. Ele sunt la fel de moi pe care le imaginați că ar fi, poate chiar mai moi (cu o căptușeală pufoasă, dar nu prea) și, cu o potrivire perfectă, sunt absolut flexibile, nu strans. Cu siguranta se simt la fel de durabili ca si pielea. I-am purtat la o plimbare în frig (37 de grade Fahrenheit), iar mâinile mele erau confortabile. Da, cred că merită fiecare bănuț și îi recomand cu siguranță! "

Aceste mănuși sunt aproape vândute, dar un stil similar cu mănuși din piele cu o atingere sensibilă la atingere este disponibil cu căptușeală din fleece pentru $ 20 sau căptușeală cașmir pentru $ 28.

Cele mai bune mănuși de piele cu degetele din mănuși interioare

Pratt și Hart Femei de iarna Deerskin piele de unică folosință cu Finger Liners

4 stele, 141 comentarii

"Azi am venit în corespondență și sunt foarte, foarte frumos. Pielea este moale ca unt, iar căptușeala este alcătuită din degete polar-fleece, așa că nu vă faceți griji că nu-mi țin mâinile frumoase și confortabile. M-am gândit că prețul a fost puțin ridicat pentru o pereche de mănuși, dar după ce le-am primit, m-am răzgândit. Mă bucur că le-am cumpărat! "

Cele mai bune mănuși de rochie netede, elastice

Femeia Isotoner de mână, fără șosete

4, 7 stele, 785 de recenzii

"Acestea sunt minunate pentru oricine are nevoie de dexteritate la degetul pe vreme rece. Le folosesc când fac fotografii din exterior și nu au probleme cu schimbarea lentilelor, simțind butoanele de declanșare sau zoom sau alte detalii mai fine [care poarta] mănuși mai voluminoase pot face dificilă. Amestecul subțire de nylon îmbrățișează bine mâna și degetele. Nu vă puteți ține degetele înfierbântate la temperaturi scăzute, dar pentru o zi între 20 și 30 de grade, acestea vă vor menține confortabil. Stil elegant și elegant. "

Cele mai bune mănuși din fibră sensibilă la atingere

Knolee Women's Screen Mănuși de căldură căptușite de gros atinge calde mănuși de iarnă

4, 2 stele, 790 comentarii

"Sunt atât de bucuroasă că am comandat aceste mănuși! De obicei nu comand comenzi online pentru că am mâini mari și nu toate mănușile se vor potrivi confortabil. Îmi place să-i încerc să vă asigur. Cu toate acestea, le-am comandat și nu am fost dezamăgit. Mănușile sunt frumoase și elastice pentru a se potrivi mâinilor mele mari și degetelor lungi. Culoarea cenușie este drăguță și îmi place detaliile nasturii. Foarte elegant. Aceste mănuși se simt foarte calde și vârful degetelor de pe ecranul tactil va veni la îndemână! Am încercat să scriu pe telefonul meu și nu aveam nicio problemă. Sunt mulțumită de calitatea aparentă a acestor mănuși și nu pot să aștept să le folosesc în această iarnă. "

Cel mai bun cămăși de mătase de mătase

Terramar Thermasilk Glove Liner

4 stele, 1.337 comentarii

"Nu mă așteptam ca aceste garnituri de mănuși să fie calde, având în vedere cât de subțiri sunt. Mătasea este foarte de înaltă calitate și robustă, așa că nu-mi fac griji pentru ruperea mănușii doar prin punerea ei pe ea. Într-o zi rece, îmi pot purta cu ușurință mănușile peste ele, și într-o zi atât de rece, pot purta doar cămașa Thermasilk. Exact ceea ce căutam și un preț foarte accesibil. "

Cel mai bun mănuși tricotate fără degete

Gravity Threads Unisex cald jumătate deget mănuși întinzător de tricot

4.3 stele, 778 comentarii

"Scriu la spectacolele de cai și trebuie să scriu și să scriu foarte repede. Când este rece, mâinile mele sunt amorțite și nu pot să tip rapid. Aceste mănuși au rezolvat problema. Îmi păstrează mâinile calde și, deși vârfurile degetelor sunt expuse, deoarece mâinile mele sunt calde, degetele rămân calde, de asemenea. Un salvator pentru mine!

Cele mai bune mănuși de lână tricotate

Femeile Texting Touchscreen Winter Winter Cold Super cald Lână confortabilă Knit Gros mănuși Fleece Lined

4.3 stele, 220 comentarii

"Mi-aș dori toate hainele mele să fie izolate, moi și confortabile în timpul iernii.

sau oricând pe an. Acestea sunt uimitoare și mă pot deplasa într-un loc foarte rece, așa încât să pot purta mai mult decât altele. OMG, nici o glumă, interiorul lor este uimitor. Și stilul este la fel de drăguț cum arată. Degetele nu arată ca și cum ar fi bine cu dispozitivele digitale, dar ele sunt! Vă recomandăm foarte mult. "

Cel mai bun mânere tricotate

Mănuși Vbiger de iarnă mănuși de lână caldă cu capac de mânecă

4.1 stele, 240 comentarii

"Am fost întotdeauna un fan al acestui stil de mănușă. Gândul meu când le-am comandat era că vor fi ieftine și nu vor dura iarna, dar m-am gândit: Ce naiba . Acum le-am primit și pot să vă spun că acestea sunt de o calitate excelentă. N-am crezut niciodată că aș vrea o pereche de mănuși de lână, dar mi sa dovedit greșit. Ele sunt elegante și foarte confortabile. Am ceea ce aș considera mâinile mari și acestea se potrivesc bine. Nu prea slăbită și prea strâmtă. Nu pot să aștept să văd cum o fac atunci când ajungem la temperaturi de -20 grade Fahrenheit. "

Cele mai bune mănuși de iarnă

TrailHeads Mănuși de alergare cu ecran tactil pentru femei

4 stele, 311 comentarii

"Aveam nevoie de niște mănuși pentru a alerga. Am rulat în 13 grade de fahrenheit și am fost mizerabil. Am comandat aceste lucruri și ele sunt perfecte! Sunt calde fără a fi prea voluminoase sau fierbinți. Ei au, de asemenea, aderență mare, astfel încât să pot rula cu iPhone-ul meu, fără a fi preocupat de abandon! "

Cele mai bune mănuși impermeabile impermeabile

Îmbrăcămintea izolată pentru femei de la Carhartt, cu inserție de lipire impermeabilă

4, 2 stele, 342 comentarii

"Acești frați îmi păstrează degetele și mâinile atât de calde încât sunt înfășurate într-o pătură de lână! Spun că pentru că trăiesc în nord-estul brutal, iarna este sinonimă cu zăpada, gheața și frigidul. Aceste mănuși au lucrat ca un farmec și mi-au ținut mâinile frumoase și toastă, chiar și în timp ce în afara de curățare a zăpezii și a celor de pe mașini. Nu aș spune că pot fi scufundate în apă sau în orice alt fel, dar au o expunere decentă la topirea zăpezii și a gheții. În general, o calitate minunată pentru valoare. "

Cele mai bune mănuși de schi rezistente la apă

Femeile Thinsulate căptușite cu microfibră impermeabilă la apă de iarnă pentru schiuri

4 stele, 250 de evaluări

"Iubeste aceste manusi! Ele sunt complet impermeabile, astfel încât acestea fac zăpadă lovind puțin mai ușor. Am cumpărat o pereche pentru soțul și copiii mei și îi iubește și pe ei. Au o căptușeală frumoasă în interiorul tău pentru a te menține caldă.