alegerea poporului

Cele 12 cele mai bune oglinzi de machiaj luminate de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca nebun (în mod bun) despre lucrurile pe care le cumpărăm (cum ar fi bastoane selfie ), dar, la fel de mult cum ne-am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am auzit deja despre o oglindă care schimbă viața , aici am înrobit cele mai bune oglinzi de machiaj pe Amazon, potrivit oamenilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună oglindă trifold

Absolut Oglindă Luminată Machiaj Luminos

4.3 stele, 333 comentarii

"Această oglindă este atât de rece. Recunosc că eram puțin ezitant când l-am cumpărat. Mi-a fost teamă că va sfârși prin a fi ca una dintre aceste comenzi online eșuează, dar sunt 1000 de procente impresionat! Oglinda este construită foarte bine. Baza acestuia, care este detașabilă, se potrivește perfect și este stabilă. Lumina este foarte luminos, ceea ce este minunat. Deasemenea se îndoaie, astfel încât să nu ia prea mult spațiu. Am cumpărat-o pentru căminul meu, astfel încât să pot avea un loc pentru a-mi face machiajul la biroul meu, din colegul meu de cameră, și de fapt, am un iluminat bun. Serios produs grozav, colegii mei de suită vin și împrumută tot timpul.

Cea mai bună oglindă LED cu mărire de 10x

Fancii 10x Magnifying Lighted Makeup Mirror

4, 5 stele, 1, 840 de opinii

"Aceasta este una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut pe Amazon. Am avut operație de cataractă cu câteva luni în urmă, cu corecția lentilelor. Nu mai pot să văd aproape. Am încercat alte oglinzi cu o mărire mai mică, dar nu au oferit ceea ce aveam nevoie pentru a aplica machiajul în mod corespunzător. Ochelarii de citire tocmai intră în cale. Îmi pot vedea cea mai mare parte a feței sau mă pot concentra doar pe o zonă. Această oglindă este suficient de ușoară pentru a călători, are o lumină înconjurătoare a bateriei și este excelentă pentru aplicarea machiajului, sprâncenelor, etc. Învelișul de aspirație twist asigură fixarea pe o suprafață netedă, cum ar fi oglinda pentru baie. Imi place!"

Cea mai bună oglindă pliabilă de călătorie

Terresa luminată cu oglindă de machiaj de călătorie

4.3 stele, 127 comentarii

"Am cumpărat-o ca un cadou de ziua mea pentru sora mea și este noul ei accesoriu preferat pentru machiaj. O folosește în fiecare dimineață și este mult mai convenabilă decât să stea în fața oglinzii lungi din spatele dulapului. LED-urile sunt destul de luminoase. Destul de strălucitoare pentru a vă lumina fața, dar nu atât de strălucitoare încât vă vor arde retinile și vă vor lăsa să clipi toată dimineața.

Cea mai bună oglindă cu senzor tactil fără fir

Absolut Lush naturale lumina de zi lumina machiaj oglinda

4, 1 stele, 1026 comentarii

"Îmi place foarte mult oglinda asta! Are o mare claritate și iluminarea este reglabilă. Pur și simplu atingeți-l pentru ao porni sau opri. Țineți degetul și se estompează sau se luminează. Lupa rotundă de 10x este perfectă pentru aplicarea eyeliner sau vedea lucrurile aproape, și are ventuze pe spate pentru a plasa acolo unde doriți. Baza din plastic a oglinzii are o suprafață mică în față pentru a ține pensete etc. Această oglindă este surprinzător de ușoară și se poate descompune ușor pentru o noapte sau chiar pentru camping. Nu are un cablu voluminos sau nu are nevoie de electricitate. Nu prea mare, nu prea mic. Pentru preț, aceasta este o oglindă fantastică. "

Cele mai bune oglinzi dim

BeautyWorks oglindă de machiaj cu senzor tactil

4 stele, 467 comentarii

"Am o oglindă de machiaj atâta timp cât îmi amintesc. Sunt mai în vârstă acum și încă mai folosesc o oglindă de machiaj. Aceasta este o achiziție dinamită. Nu are cabluri mari, este alimentat de baterii și puteți ajusta lumina cu atingerea unui deget. Dacă ați folosit oglinzile vechi trifold pe care cred că toată lumea mea a crescut, vă place acest lucru! Este destul de mare pentru vanitatea ta, dar suficient de mic pentru a putea să-l împachetezi pentru a merge cu tine. Mare cumpara! "

Wondruz luminată machiaj oglindă

4, 4 stele, 209 de recenzii

"Am cumpărat două dintre aceste oglinzi de machiaj luminate pentru fiicele mele care sunt la facultate. Este un produs minunat pentru prețul pe care l-am plătit și iluminatul este minunat. Cu siguranta le-as cumpara din nou! Ambele fete sunt de acord că folosesc oglinzile tot timpul în camera lor, în loc să folosească oglinda pentru baie. Le iubesc! "

Cea mai bună oglindă de oglindă față-verso

Oglinda Mirrormore luminată cu oglindă cu luminozitate 1x / 10x, oglindă dublă față de 7 inci cu stand

4, 7 stele, 298 de recenzii

"Mi-am luat oglinda și îmi place! Am vrut o oglindă de machiaj luminată cu mărire de 10x care să funcționeze pe baterii, dar ar putea funcționa și pe un adaptor de curent alternativ. Mi-a placut portabilitatea bateriilor, dar sunt destul de realist sa stiu ca nu le avem pe mana, deci adaptorul este foarte bun. Se învârte, dar este ferm, așa că nu se va mișca pe tine în timp ce te uiți în ea. Mărirea și iluminarea pe această oglindă sunt excelente! Să nu mai vorbim, de asemenea, arată frumos, așa că nu este un ochi pe vestiar.

Cea mai bună oglindă acționată de baterii

Terra cu oglindă de machiaj luminată cu LED cu oglindă de mărire 10x

4.1 stele, 320 comentarii

"Nu pot spune cât de mult vă furișați cu această oglindă. Am cumpărat-o pentru că călătorim destul de frecvent și întotdeauna mă blochez cu o oglindă cu iluminare oribilă sau fără oglindă. Oglinda are un design elegant și abia cântărește nimic. Acesta este dotat cu o oglindă de 10x care poate aspira la oglinda luminată. Ceea ce plasează această oglindă în afara celorlalte este designul. Stâlpul poate fi sprijinit în partea din spate a oglinzii, facilitând stocarea. Aceasta a strigat oglinda mea de călătorie perfectă, așa că am cumpărat-o și mă bucur că am făcut-o.

Cel mai bun oglindă cu setări multiple

Jerdon Tri-Fold Oglinda machiaj luminată pe două fețe cu mărire de 5 ori

4, 2 stele, 2, 853 comentarii

"Aceasta este noua mea oglindă de machiaj. Am creat chiar și o stație de machiaj la biroul meu, deoarece această oglindă este atât de impresionantă. De obicei, lasă-l în modul "zi" 95 la sută din timp, dar îmi place că pot vedea machiajul meu sub iluminare diferită. Funcția de mărire este foarte utilă pentru machiajul apropiat. Îmi place panourile laterale; ele oferă într-adevăr o vedere de 180 de grade a machiajului meu dimineața. Acest lucru pare, de asemenea, foarte bine construit și mai robust decât ceea ce se găsește de obicei în zilele noastre. De asemenea, mă impresionează de cât de reglabil este unghiul pe corpul oglinzii. În general, sunt extrem de fericit că am cumpărat această oglindă de machiaj și nu mă pot vedea în picioare în baie încă o dată pentru aplicații de machiaj. "

Cea mai bună oglindă în stil de dressing

Oglinda de machiaj cu lumină Chende Hollywood

4.3 stele, 391 comentarii

"UAU, ÎMI PLACE!! Am observat că nu au existat recenzii pentru oglinda rotundă, așa că am vrut să fiu sigur că am lăsat o recenzie pentru asta. Este superb! Calitate superioară - iluminatul este remarcabil și devine extrem de luminos. Dimensiune perfectă - și forma rotundă este mult mai plăcută din punct de vedere estetic decât forma originală pătratică pe care o are fiecare. Am comparat acest brand cu Vanity Girl și, de asemenea, cu Impresiile, iar acest lucru a bătut atât în ​​calitate pentru preț! Vanity Girl avea becuri cu incandescență la un preț mai ieftin; Chende are LED-uri pentru mai puțin. Impresiile sunt extrem de costisitoare, iar opțiunea standard nu include becurile LED, deci trebuie să comandați în consecință și poate fi de până la 90 de dolari doar pentru becuri altele decât incandescente. Motivul pentru care doriți să cercetați și să obțineți becuri LED pe această oglindă este datorită faptului că are un ton alb mai pur, ceea ce face ca aplicarea machiajului să fie mai precisă și mai realistă. Lămpile cu incandescență creează o distribuție caldă și un fel de înfrângere în scopul obținerii unei oglinzi ca aceasta atunci când motivul nr. 1 este aplicarea corectă a machiajului. Vă recomandăm foarte mult această oglindă pentru ambele mărci; nu veți regreta cumpărarea. FYI, comanda mea a fost expediată în trei zile și nu am transport maritim prim. Cinci stele în jur. "

Cea mai bună oglindă montată pe perete

KEDSUM 6.8 "10x Magnifying LED cu oglindă de machiaj luminată

4, 1 stele, 735 comentarii

"Dacă vreți o oglindă pe care să o puteți vedea pe fiecare poro mic pe fața voastră, aceasta este oglinda pentru voi. Mărirea este excelentă. Trebuie să vă apropiați și personal de asta pentru a vă vedea, dar acesta este cazul în cazul majorității oglinzilor. Lumina este strălucitoare, deci nu vă faceți griji că este prea slabă. Această oglindă funcționează excelent pentru sprâncenele tweezing, punând pe dermatograf, pe care o numiți ".

Cea mai bună oglindă gooseneck

KEDSUM Flexible Gooseneck 6, 8 "Magnifying LED cu oglinda machiaj luminată

4 stele, 566 de recenzii

"Îmi place faptul că nu trebuie să mă aplec deasupra vanității, ca să mă apropii de oglindă; această oglindă se lipeste de oglinda mea de perete și iese la mine pentru ca eu să pot sta drept în timp ce pun machiajul. Îmi place o baie curată, așa că am luat-o în fiecare dimineață și am pus-o într-un sertar și am pus-o din nou în dimineața următoare. Acesta aderă la oglindă foarte bine și se desprinde ușor. "