alegerea poporului

Cele 13 cele mai bune seturi de articole de bucătărie pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre mașini de gătit lentă , prăjitoare de pâine și cuptoare de paine , seturi de cuțite de bucătărie , tigăi și skillete și chiar a întrebat bucătari despre ghivecele și ghivecele lor preferate , aici ne rotunjim cele mai bune seturi de gătit pe Amazon.

Cel mai bun set de tobe cu nonstick

T-fal B363S3 Set de gătit special, cu 3 piese, gri

4.3 stele, 1.672 comentarii

"În primul rând, gatesc în mod constant și într-adevăr apreciez.

având dimensiunile diferite pentru pregătire. Cel mai mic este grozav pentru omelete și ouă amestecate. Celelalte două sunt cele mai utile în gătitul de alimente fără a utiliza [produse] cu greutăți grele. Tigaia mare este excelentă pentru rețetele de frittata pe care îmi place să le fac, pentru că îl puteți răsturna fără ca acesta să se prăbușească [sau] să fie blocat la tigaie. Recomandați-i foarte mult pentru oricine face cina într-un timp util, fără griji de lipire și ardere. Produs grozav!!"

Cel mai bun set de vase din fontă de cinci bucăți

Lodge Fier de călcat de 5 bucăți

4, 7 stele, 1, 176 de recenzii

"Am decis sa incerc sa fiu gatit pe fonta timp inapoi, iar mama mi-a trimis una dintre cele vechi, bine condimentate. După ce am citit despre cum să am grijă de asta, am fost puțin intimidat. Odată ce m-am plimbat și am încercat-o, totuși, mi-a plăcut. Nu mă mai întorc niciodată la suporții care se presupune că nu mai sunt. Acest set de loji este o afacere mare dacă doriți să începeți cu fontă, deoarece veți obține mai multe piese esențiale pentru multe utilizări. Ei vin preseasonați, dar am mers înainte și i-am reconstitut oricum. Este ușor de făcut și oferă un început mai bun. Acestea sunt mai degrabă decât gingiile mele de gheață și au o căldură remarcabil de bună. Chiar mi-a dat mamei una dintre ele (în schimbul celei pe care mi-a împrumutat-o ​​în trecut) ".

Cel mai bun set de vase din oțel inoxidabil din șapte bucăți

Cuisinart 77-7 Bucătar de bucătărie clasic din inox de 7 piese set

4, 3 stele, 11, 256 de comentarii

"Acest set este foarte important. Ei au o greutate bună pentru ei, căldură rapid, și gătiți în mod egal. Ori de câte ori le vede cineva, sunt surprinși de calitatea acestora - în special în ceea ce privește prețul. Niciodată nu aveam personal nimic altceva decât niște tigăi de gheață, era un upgrade real pentru mine. M-am simțit ca și cum am gătit din nou în bucătăria comercială. Îmi place să gătesc, era un bucătar în colegiu [și] în timpul recesiunii și găteam foarte mult la casele familiei și prietenilor mei atunci când vizitez. Sincer, cunosc oameni care au gatit mai greu, care costă mai mult decât de două ori atât de mult încât nu se ocupă și de acest set.

Tot ceea ce sa spus, dacă ați deținut deja vase din oțel inoxidabil, este posibil să nu fie un astfel de upgrade. Totuși, o mare opțiune pentru persoana care iubește să gătească, dar nu este de până la cheltuieli sute de dolari pe vase încă. "

Cel mai bun set de vase de oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Setul de bucătărie din oțel inoxidabil Classic Calphalon, 10-piese

4.3 stele, 371 comentarii

"Suntem foarte mulțumiți de acest nou set de vase. Se gătește fiabil și curăță minunat. În special, oalele sunt excelente: există semne de marcare în interiorul lor pentru a arăta cât lichid ați turnat și capacurile au sloturi pentru a ușura turnarea lichidului în timp ce păstrați capacul (și conținutul). "

Cel mai bun set de vase din oțel inoxidabil, din 10 bucăți, cu inserție pentru vaporizator

Gatite Set de bucătărie standard din 10 bucăți multi-placat, din oțel inoxidabil

4 stele, 1091 comentarii

"Cea mai bună parte a acestui set (după părerea mea) este aburitorul de legume! Este un atașament atât de uimitor. Se potrivește în oricare dintre vase și urmează să fie utilizat împreună cu toate. Pot să fiarbă paste, să pun legume în vapor, să ascund pastele cu un capac, și legume de aburi în timp ce gătesc paste - IUBESC-L! .

În general, ne iubim acest set și suntem atât de bucuroși că nu am cheltuit banii pentru seturile mai scumpe de "brand-name" la care ne-am uitat. Acestea sunt o valoare deosebită și, dacă sunt luate în considerare, va dura o perioadă lungă! Bucurați-vă!“

Cel mai bun set de veselă din ceramică cu zece piese

Cook N Acasă NC-00358 Set de vase din ceramică Nonstick 10-Piece Set de gătit, verde

4, 1 stele, 2, 297 comentarii

"Până acum, iubiți aceste oale și tigăi! Vroiam ceva care nu se potrivea cu bucătăria mea și nu putea fi folosit în mod regulat zilnic. Acestea se potrivesc bine facturii până acum. Ele sunt stilate pentru a se uita, capacul se potrivesc bine, materiale de dimensiuni generoase, se simt frumos la atingere. Manerele de prindere se simt bine în mână. Sunt super eficiente și conduc căldură mult mai repede decât vasele și vasele anterioare, așa că trebuie să fiu atenți la ajustarea timpului de preparare și a temperaturilor până când mă obișnuiesc cu ele. (Avem o sobă cu gaz, așa că nu-mi pot imagina cât de eficient ar fi ele pe electricitate).

Acest set curăță cu ușurință și este doar darn destul de frumos să se uite în cabinet. Foarte mulțumit!"

Cel mai bun set de vase de porțelan din 12 piese, email, set de vase

Rachael Ray Cucina Hard Porțelan Enamel Nonstick Set de gătit, 12-Piece, Agave Blue

4, 4 stele, 1, 315 de recenzii

"IUBESC absolut acest set de vase !!! Culoarea este atât de frumoasă și arată atât de drăguță în bucătărie. Acest set include destul de mult tot ce aveți nevoie pentru a găti cu. Am făcut niște supe frumos cu stewpot, a gătit o mulțime de ouă și omelete cu tigaie și niște prăjituri frumoase în tigaia mare cu capac. Încălzirea sosului în cratiță a fost atât de ușoară și se încălzește atât de repede. Îmi plac tăvile de prăjit ca timp de curățare atât de rapid, cu o clătire în chiuvetă și o spălare rapidă. Din păcate, spatula mea sa rupt în această vară, dar a venit la îndemână pe tavă din afară pentru micul dejun! Recomand acest set de gătit, deoarece a trecut un an și încă mai folosesc pe mine! "

Cel mai bun set de vase pentru vase de 12 buc

T-fal C530SC Semnătură Nonstick Expert Indicator căldură termică la locul de lucru Mașină de spălat vase Set de vase în siguranță, 12-piese, negru

4.3 stele, 1.242 comentarii

"Soția mea și-mi place să gătesc și sunt destul de dură pe vase. Ultimul nostru set de vase și tigăi arătau ca și cum abia l-au scos din Bătălia de la Afară. Așa că am început să căutăm ceva care ar fi greu, arăta bine, avea suprafețe de fixare și ar dura mult timp.

Până în prezent, cu aproximativ un an pe acest set de vase, se reține excelent. Nu există probleme cu acoperirile Teflon și nici o problemă cu uzura sau ruperea. Acest set poate fi utilizat și în mașină de spălat vase, iar până acum finisajul acestor articole este încă excelent. Ele sunt ușor de utilizat și ușor de curățat, iar setul pare încă nou. Ce mai putem cere? Acest set de gătit ușor bate alte seturi care costă de 10 sau 20 de ori mai mulți bani. Foarte recomandăm și cinci stele! "

Cel mai bun set de vase din oțel inoxidabil din 12 piese, cu capace de sticlă

Cook N Home Set de gătit din oțel inoxidabil de 12 bucăți

4, 2 stele, 2.055 comentarii

"Îmi place acest set. [Vasele și vasele] sunt solide și durabile. În timp ce acest set este ieftin, nu este un set ieftin, subțire. Sunt foarte bine făcute și gătiți uniform pe o sobă cu gaz. Puteți, de asemenea, coace în oricare dintre vase și tigăi, deoarece acestea sunt de metal tot drumul prin. Singura problemă pe care o am cu setul este că mânerele sunt metalice și pot fi foarte calde.

Îmi păstrez tot timpul mâinile și mănântele de pe cuptor. Aș cumpăra absolut acest set din nou și îl recomand altora care doresc un set bun, solid, care nu costă un braț și un picior. "

Cel mai bun set de vase din oțel inoxidabil din 12 piese, cu capace din oțel inoxidabil

Cuisinart MCP-12N Set de vase din oțel inoxidabil MultiClad Pro din oțel inoxidabil

4, 5 stele, 3, 512 comentarii

"Iubesc aceste tigăi. Cumpărați fantastic pentru bani! Partea mea preferată este MultiClad nu numai pe partea inferioară a tigăi, ci pe partea laterală. Tăvițele se încălzesc atât de uniform, ceea ce face diferența în produsele alimentare. Este un set superior de calitate din oțel inoxidabil. Paharele toate cântărite foarte bine, capacul se potrivește perfect [ly].

Alimentele se prepară minunat atât pe suprafața aragazului, cât și în cuptor. Curățesc foarte ușor - dacă alimentele se lipesc puțin, sau mai mult decât un burete îndepărtează într-o ștergere, se înmoaie puțin în apă simplă, apoi se spală, foarte ușor. Am comandat imediat un set pentru fiica mea și familia ei pentru Crăciun. "

Cel mai bun set de vase din 15 piese

Set Vremi de 15 bucăți pentru gatit - Multicolor

4, 4 stele, 1, 976 comentarii

"Acest set de gătit este cu adevărat uimitor, fiecare piesă se încălzește uniform și sunt atât de convenabile pentru utilizare și curățare. Au creat chiar mai puține feluri de mâncare în chiuvetă, deoarece acum pot găti mai mult într-o oală sau în tigaie când am folosit câteodată multiplii. Nu mi-am dat seama cât de ușor ar putea fi gătitul cu vasele potrivite. Ele sunt, de asemenea, culori foarte drăguțe, luminoase și forme reci pentru ei. Feriți-vă de cei fără mânere din cauciuc; utilizați întotdeauna un suport pentru oțel, deoarece căldura conduce la mânerul ceramic. "

Cel mai bun set de vase din 17 piese

Cuisinart 66-17N Bucătar clasic non-stick Hard anodizat, set de 17 piese, negru

4, 4 stele, 4, 158 de comentarii

"Am cumpărat acest set după ce am cumpărat mai multe seturi de vase mai ieftine în câțiva ani. Am avut acest set de peste un an, și încă îl iubesc! Așa că merită banii! În primul rând, se simt greu, fără a fi prea grei! Acoperirea este grozavă și chiar mă împiedică de câteva ori pe care soțul sau fiul meu le-au folosit, ceea ce spune destul de bine acolo! Ouăle mele gătesc ca un vis! Nu lipiți, chiar fără a adăuga ulei! Îmi place că pot să-i lipesc în cuptor, o face mult mai ușor atunci când vreau să stropez un topping pe o farfurie de tigaie și să-l gătesc încă. Acestea sunt atât de ușor de curățat! Doar un burete și apă caldă și săpată. Nu este nevoie de înmuiere! "

Cel mai bun set de vase din 18 piese

T-fal B165SI Inițiative Nonstick Inside and Out Mașină de spălat vase Safe 18-Piece Set de gătit, Red

4, 1 stele, 1, 895 comentarii

" Iubesc aceste tigăi! .

Nonstick-ul nu este o glumă. Nu sunt cel mai bun bucătar-șef acolo, nu am ars nimic pe aceste tăvile încă, dar în serios, nimic nu se lipeste de aceste tigăi. Totul se îndepărtează atât de ușor - este o simplă fericire în viață. Îmi dau seama de bucățile de spălat, pentru că alimentele le rămân blocate și este nevoie de mușchi și de voință pentru a le curăța. Cu astea astept sa se raceasca, sa-i inmoaie in apa calda (daca taieturile de mancare sunt lipite) si nu speli nici o problema, nici un efort ridicol de efort. Cu grijă, pot să văd aceste lucruri de lungă durată. Atât de fericit să le aibă! Și fac să învețe cum să gătească mai plăcut.