micro-vânzare

13 lucruri pe Amazon, care sunt 8,62 dolari mai ieftin astăzi

Anonim

O scară de perete care organizează haine este doar unul dintre multe lucruri pe care le puteți obține pentru aproximativ 9 dolari.

Pentru a sărbători scorul său record de 86, 27 în Harris Poll de reputație corporatistă, Amazon ia 8, 62 $ din toate comenzile de peste 50 de dolari astăzi. Dar ce să-i cheltuiți? Am excercat câteva hit-uri strategice din trecut, care ar fi o idee chiar mai bună astăzi. Utilizați codul BIGTHANKS la checkout pentru reducere.

Cele mai bune prosoape de baie de zi cu zi

Martex Prosoape de baie comerciale

De la un reviewer Amazon: "Am cumparat cateva dintre acestea pentru Craciun anul trecut. M-am uitat la prosoape "bune" și aproape că mi-am înghițit limba cu prețul. Sunt un tip .

Voi folosi o cămașă veche pentru a se usca după un duș.

sau chiar uscat în picături dacă este necesar. Deci, le-am ordonat cu așteptări mediocre. Până acum, soția și cu mine am fost mulțumiți de ei.

Dacă doriți un prosop decent și durabil alb să se usuce cu după duș - lovit "adăugați în coș". "

Cel mai bun stick Pogo

Vurtego V4 Pro Pogo Stick

"Numai pentru autocolante extreme pogo. Acest lucru vă poate lansa 10 picioare în aer și deține recordul mondial pentru cel mai mare salt pe un stick pogo. Cea mai nouă versiune, V4, a ieșit în februarie trecută. "

Cel mai bun organizator de îmbrăcăminte

Yamazaki Home Tower înclinată

"Cascada Yamazaki Tower Tower Ladder Rack se sprijină pe peretele de lângă vestiar și are cămașă pe care o port foarte mult, cele trei rochii negre pe care le port din nou și din nou pentru a lucra (turnul este util pentru" dressing uniform ") și, bine, sutiene. Totul devine propriul său traseu. Lucrurile sunt de pe sol, de pe scaun, și pot vedea totul. "

Adidas adidași care nu sunt Stan Smiths

Adidas Gazelles

"Acestea nu sunt scumpe (ajungând la 80 $), astfel încât chiar și atunci când trebuie să vă rămas bun de la o pereche depășită, puteți face acest lucru știind că nu sunteți afară, să zicem, 500 $ pentru o pereche de designeri. Ei dau cu sinceritate totul, mai ales dacă alegi un gri sau negru sau un marinar.

Pijamalele cele mai frumoase pentru femei

Eberjey Set de pijama din două piese Gisele pentru femei

"Viața nouă împreună, o nouă pereche de pijamale Eberjey supersoft."

Un sac de dormit foarte cald

Kelty Cosmic 20 de grade Sleeping Bag

"Kelty Cosmic 20 Degree este considerat de profesionisti ca fiind unul dintre cei mai buni saci de dormit super-cald, dar nu foarte scump, acolo. (As Backpacker a spus: "Vreți să zburați clasa de afaceri pe un tarif de autocar?") Se face cu DriDown, ceea ce înseamnă că fiecare zgură este "hidrofobă terminată" și dacă se uda, se poate usca foarte repede. De asemenea, are o hota termală confortabilă. Perfect pentru fratele care tocmai a intrat în camping, sau pentru ca copilul tău să se îndrepte pentru prima dată la tabăra de dormit din Vermont.

Cel mai bun alimentator automat pentru animale de companie

Petnet SmartFeeder alimentarea automată a animalelor de companie de pe telefonul smartphone

"Dacă omul dvs. este frecvent în afara orașului, dar trebuie să-l hrănească pe câine, să-i dați un dozator automat de alimente, care să-l lase să-și programeze și să-i împartă suma exactă prin telefonul său. Vă salvează problemele de a trebui să-i convingeți pe portar să vă lase în apartament.

Un colier Blingy

Kate Spade New York roz colier scurt

"Dacă dai un cadou unei femei a cărei stil este puțin mai puțin supărat, îi va plăcea acest colier de la Kate Spade".

Un umidificator silențios

Honeywell HCM350W Umidificator de răcire fără germeni

Potrivit unui reviewer Amazon: "(1) Este liniște! Ura! (2) Nu schimbă temperatura încăperii, chiar dacă este un umidificator de ceață rece. (3) Folosesc unul din acele gadget-uri pentru a vedea dacă este destul de umed în încăpere și această mașină funcționează cu siguranță. (4) Filtrul nu are nevoie să înlocuiască AȘA CEA de multe ori (poate la fiecare șase-șapte luni). (5) Rezervorul poate sta în chiuveta care trebuie umplut și nu se răstoarnă. (6) Este foarte ușor de configurat și folosit. "

Cea mai bună vesela de castravete pentru o mamă care-i place să gătească

Le Creuset Heritage Stoneware Dulap rectangular de 12-pe-9-inch

"O caserolă Le Creuset care vine într-un curcubeu de culori și este perfectă pentru a vă hrăni cu faimosul ziti pe care l-ați copt atunci când vă aflați pe canapea, vizionându-l pe Insula Gilligan pe Land Land".

Cel mai bun radio de duș

Radioul de duș Sangean Waterproof

"Sunt complet obsedat de cablul de dus Sangean. Nu este deosebit de drăguț și cu siguranță nu este plin de farmec, ci de mâna lui Dumnezeu, mi-a schimbat viața - cel puțin acea parte din viața pe care o petrec în duș, ceea ce este o parte nesemnificativă de timp. Sunetul este bun, este impermeabil la aburi, iar cu zece presetări, puteți trece și înapoi între NPR și Hot 97 cu o frustrare minimă. "

Cel mai bun acvariu de întreținere redusă

EcoSphere ecosistem acvatic închis, sferă

"Acest acvariu necesită întreținere zero - trebuie doar să urmăriți micile creveți care se hrănesc cu algele marine care sunt deja învelite în interior".

Cele mai bune căști elegante

B & O PLAY de la căștile Bang & Olufsen Beoplay H6 pentru ureche

"Marca electronică daneză Bang & Olufsen produce produse audio care sunt opere de artă - pentru blocarea elegantă a colegilor tari".

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

26 lucruri pe vânzare, de fapt, vrei să cumperi