lucruri ciudate pe care le iubim

13 lucruri de la "Am Neeeed It" subredit pe care le puteți cumpăra pe Amazon

Anonim

"Am Neeeed It" a fost una dintre cele mai populare noi comunități de subredite din 2017, un loc în care redditorii se convoacă să discute despre produse de noutate pe care într-adevăr nu le mai au nevoie (dar sunt un fel de folositor). Pentru că este Reddit, chestiile merg de la super geeky la cele neobișnuite: autocolantele japoneze pentru scaunele de toaletă care desfac toaleta, o groapă de incendiu Star Death și un John Deere Roomba. Și, în timp ce unii dintre ei sunt doar idei bune în teorie, iar alții nu pot face cumpărături, am reușit să găsim o grămadă de ele pe Amazon, care merita hype-ul. Mai jos, unele dintre cele mai bune produse pe care le-am învățat datorită oamenilor de pe internet.

Lampă de masă on-off de tip "Eleclover"

O lampă de masă cu un senzor de gravitație încorporat, care seamănă cu un comutator "On / Off", și se apasă și pornește corespunzător când îl apăsați.

Freezerboy Magnets frigider

Dacă ai putea juca doar Super Mario pe asta: un set de tablă și magnet care va face frigiderul să seamănă cu unul din băieții originali de jocuri.

Joc personalizabil al casetei muzicale Thrones

Pentru superfanul care știe cu adevărat piesa temă Game of Thrones, o cutie muzicală cu tăietoare cu laser, pe care o poți încheia mereu.

Confidențialitatea cortului de pop pop

Când locuiți într-un apartament cu pantofi cu mai mulți oameni decât vă puteți descurca, acest suport de dormit zip-up vă va da cel puțin iluzia spațiului dvs.

Extrasul de pepene verde mare

Instrumentul de bucătărie care vă va economisi timp și degetele lipicioase la picnicurile de vară: Urmăriți acest videoclip Reddit pentru efectul complet.

Captatorul meu de Critter

Deci, nu trebuie niciodată să vă îndreptați și să vânați din nou cu un ziar sau să vă apropiați de mii de ochi, un cuțit de paianjen la îndemână, care să-i scoată la distanță și să-i mențină pe loc cu o capcană de clei până când sunteți gata să îi eliberați .

Gummy Tsureta

Bomboane japoneze care se transformă din pulbere într-o gumă comestibilă, cu o componentă de spumă acră, de asemenea - pentru persoana care se agață de filmele cu șuvoi.

ChopSabers Lightsaber

O colecție Star Wars, care este și funcțională: bețișoare cu LED-uri.

K & H Window Pet

Pentru pisica din interior, care dorește ca el să fie o pisică în aer liber, un hamac cu aspirație care să-i lase să-și percheziționeze foarte mulți dușmani înaripați.

Chill-O-Matic răcitor de băuturi

Un instrument care va răci orice bere în 60 de secunde - bate în jurul unui răcitor plin cu gheață.

Lumină lentă magnetică

Această lampă de lună pare să plutească în aer, mulțumită magneților, și poate comuta între moduri mai luminoase și mai luminoase. Ar fi un cadou minunat pentru dormitorul unui copil.

Pooch Selfie

Îmbunătățește câinele selfie cu acest atașament care lovește tenisul, care vă ajută să vă păstrați pupiul focalizat pe cameră - și, de asemenea, vine foarte bine revizuit.