știri

14 dintre cele mai bune cadouri pentru un snob muzical Cine a auzit totul

Anonim

Snob-urile pentru muzică sunt greu de cumpărat - cred că știu totul. Prin urmare, cheia trebuie să se concentreze asupra lucrurilor pe care nu le-au putut auzi încă. De aceea, această listă se concentrează asupra muzicii nou descoperite și redescoperite, a reeditărilor care conțin materiale care nu au mai fost distribuite anterior și a cărților muzicale care colectează cele necunoscute anterior.

John Coltrane, Anii Atlanticului în Mono

John Coltrane, Anii Atlanticului în Mono

Fiecare perioadă a carierei lui John Coltrane merită o atenție deosebită. Înregistrările pe care icoana saxofonului le-a făcut pentru Atlantic Records la începutul anilor '60 reprezintă o punte valoroasă între eforturile sale timpurii de pământ și mai târziu în avantgarda cosmică. Anul Atlantic in Mono este un artefact adevarat de aficionado: un set de sase LP, in mono, la fel ca inregistrarile originale.

Pink Floyd, primii ani 1965-1972

Pink Floyd, primii ani 1965-1972
" The Dark Side of the Moon" din 1973 este pivotul clar al carierei lui Pink Floyd, albumul care le-a luat de la favoritele subterane la megastarii de stadion. Anul timpuriu este o adunare cuprinzătoare, luminantă (de 27 de CD-uri) a ceea ce a apărut înainte, inclusiv piese nelansate și sesiuni BBC.

Mezz Mezzrow, într-adevăr Bluii

Mezz Mezzrow, într-adevăr Bluii
Oamenii buni de la presa din NYRB au republicat memoriile picaresque si incantatoare din 1946 ale jazz-ului Mezzrow, co-scris cu Bernard Wolfe. Ca o fereastră în lumea jazzului, originile culturii hipsterului și viața unui muzician dedicat fluidității rasiale, există puține, dacă este cazul, mai bune. Iar limbajul perioadei este uimitor: "Nu ocoliți drumul de glorie doar pentru că niște simp șuviță repossess dvs. buggy."

Total Chaos: Povestea lui Stooges Așa cum a spus Iggy Pop

Total Chaos: Povestea lui Stooges Așa cum a spus Iggy Pop
Nu numai că Iggy Pop este unul dintre legendarii legendari ai rock-ului, ci și unul dintre cei mai buni renumiți. Citirea conturilor sale despre cariera lui Stooges - Jeff Gold este intervievatorul său în Total Chaos - este aproape la fel de energizant ca muzica feroce a trupei. Cartea de cafea include, de asemenea, reproduceri detaliate ale memorabilului din cariera incredibil de influentă a lui Stooges.

Gillian Welch, Boots No. 1: Bootlegul oficial al Revivalului

Gillian Welch, Boots No. 1: Bootlegul oficial al Revivalului
Lansat pentru comemorarea celei de-a 20-a aniversări a debutului popular al lui Welch, " Revival", Boots nr. 1 prezintă ieșiri, demo-uri și versiuni alternative, fiecare brute și revelatoare, fiecare prezentând cântăreață luminoasă a lui Welch.

Led Zeppelin, Seriile BBC complete

Led Zeppelin, Seriile BBC complete
În măsura în care o trupă atât de puternică și populară ca Led Zeppelin are înregistrări trecute cu vederea, am crezut întotdeauna că sesiunile BBC nu au avut niciodată datoria lor. Muzica, înregistrată pentru Beeb între 1969 și 1971, este mai slabă și mai slăbită decât cea mai cunoscută pentru trupa. Sesiunile complete ale BBC se extind asupra materialului inclus în versiunea originală de arhivă din 1997.

Kate Bush, Înainte de zori

Kate Bush, Înainte de zori
Concertele lui Kate Bush din Londra, în 2014, au fost primele spectacole live ale cântărețului englez în 35 de ani. Înainte de Dawn - trei discuri și 155 de minute lungi - surprinde performanțele în detaliu, iar lista pieselor albumului se înrăutățește mai adânc decât Hounds of Love .

Rush, 2112: ediția a 40-a aniversare

Rush , 2112: ediția a 40-a aniversare
Fanii Rush sunt fanatici, astfel încât nu vor avea nevoie de multă convingere pentru a obține această reîncărcare extinsă a conceptului clasic al SF-ului rock-ului prog-rock. Și, în bună conștiință, nu știu dacă o pot recomanda celor neinițiați - aceasta este o chestie nerăbdătoare. Dar supraîncărcarea este cantitatea potrivită de Rush, și asta oferă acest set cutie

Lou Reed, Colecția de albume RCA și Arista

Lou Reed, Colecția de albume RCA și Arista
Remastering albumele colectate în acest set masiv de box a fost ultimul mare proiect al lui Reed înainte de a muri, iar sunetul imbunatatit, pumn, detaliat nu a fost doar un efort de vanitate. Albume relativ inerte, cum ar fi New Sensations și Coney Island Baby, strălucesc acum ca și cum Reed îi dorea mereu.

Templul ediției a 25-a aniversare a câinelui

Templul ediției a 25-a aniversare a câinelui
Un grup format din membri ai Pearl Jam și Soundgarden, Templul câinelui a fost format pentru a aduce un omagiu lui Andy Wood, cântăreață a președintelui din Seattle, pre-grunge Mother Love Bone. Albumul "Chris Cornell", "Stone Gossard, & Co." a fost un triumf atât al spiritului, cât și al muzicii (și are mult mai multe de oferit decât un singur hit "Hunger Strike" la Eddie Vedder). Reeditarea de lux include noi mixuri, ieșiri și spectacole live.

Soggy, Soggy

Soggy, Soggy
"Clasicii pierduți" ar fi trebuit să rămână ascunși și au tendința să se suprapună peste foamea unui fan al muzicii pentru carne proaspătă. Soggy, efortul de auto-intitulat de către o bandă de ticăloși sonici francezi din anii '80 merită a doua viață pe care a fost dată într-o reeditare de către eticheta Outer Battery. Fierce stooges-dăunătoare rock care sună, la 35 de ani după ce a fost înregistrat, complet viu.

Murray Talks Music

Murray Talks Music
Albert Murray a fost unul dintre criticii cele mai elocvente și inspirate ale jazz-ului. Acest volum colectează note de linie, interviuri, eseuri - multe pe care nu le-au publicat niciodată - despre muzica pe care Murray o iubea atât de mult.

Van Morrison, .

Este prea târziu să opriți acum.

Volumele II, III și IV

Van Morrison , .

Este prea târziu să opriți acum.

Volumele II, III și IV
Este greu să descoperiți multă bucurie sau ambiție în performanțele lui Van Morrison în aceste zile. Asta nu a fost cu siguranță cazul în timpul turneului transcendent al concertelor din 1973. Spectacolele pline de suflet, colectate aici, se extind pe albumul clasic al lui Morrison din 1974, numit și " E prea târziu să se oprească acum" .

O mai bună Git în sufletul tău: o biografie interpretativă a lui Charles Mingus

O mai bună Git în sufletul tău: o biografie interpretativă a lui Charles Mingus
Biologia lui Krin Gabbard este la fel de idiosincratică ca și marele basist și compozitor de jazz care este subiectul său. Nu există multe locuri în care să puteți citi comparațiile dintre Mingus și Philip Roth, precum și o analiză muzicală detaliată a compozițiilor sale epociale și greoaie.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Care sunt cele mai bune căști fără fir pentru un audiophile serios?

Legate de

Care sunt cele mai bune căști wireless sub 150 USD?