lectură de vară

Lista de 14 lecturi a lui Judith Jones

Anonim

Editorul editori de alimente și editorul de cărți de bucate, Judith Jones, care, în calitate de asistent editorial, la ales pe Anne Frank: Jurnalul unei tinere fete dintr-o grămadă respinsă, a murit săptămâna aceasta la vârsta de 93 de ani. Jones a fost creditat pentru extinderea culinară a americanilor curiozități în calitate de editor - a supervizat Julia Child's Mastering the Art of French de gătit și cartea de bucate italiană clasică italiană Marcella Hazan , și dacă doriți să vă familiarizați cu titlurile pe care ea le-a editat și le-a scris, iată un loc pentru a începe.

A zecea muză: Viața mea în alimentație

Locul in care a inceput - autobiografia lui Jones, lansata in 2008, documenteaza inceperea ei la New York, se muta la Paris dupa colegiu (unde a pescuit Anne Frank din gramada) si cariera ca editor de carte de bucate dupa ce sa intors in New York.

Jocul LL Bean și cartea de bucate de pește

Un artifact cultural util, Jones a co-autorizat această colecție de rețetă de rețete de vânătoare și joc cu tematică de 800 de rețete.

Cartea Pâinii

Scrisă împreună cu soțul ei, Evan Jones, o carte definitivă despre cum se coace pâinea.

Frământați-o, spargeți-o, coaceți-o

O altă carte de pâine de la Judith și Evan, aceasta pentru copii și părinți să se coace împreună.

Cartea New New England Cookery

Judith și soțul ei, Evan, au fost co-autorul acestui hârțitor greu al unei cărți (aproape 700 de pagini), plină de rețete cum ar fi mousse de somon rece, piept de pui în sos de șampanie și cacciatore de iepure.

Plăcerile de gătit pentru unul

După moartea lui Evan în 1996, Jones a început să gătească mesele pentru unul, mai întâi din necesitate, apoi fără plăcere. Ea a scris această carte prin care a extins activitatea în 2009.

Dragul Meu, hrănește-mă

Cartea finală a lui Jones a scris-o, Love Me, Feed Me, este scrisoarea de dragoste a lui Jones pentru a găti mesele pentru animalul tău de companie.

Masterat arta gătitului francez de Julia Child

Poate cea mai mare revendicare a lui Jones la faima, cartea originala de retete franceze care a lansat Julia Child ca nume de uz casnic.

Cartea de bucate clasică italiană de Marcella Hazan

Mulți consideră că această carte a introdus bucătarul american mediu în bucătăria italiană - cartea lui Hazan include peste 250 de rețete pentru gnocchi de cartofi, sos de roșii clasic și risotto.

Lidia a stăpânit arta bucătăriei italiene de Lidia Bastianich

Instituția PBS Lidia Bastianich a fost una dintre autorii Jones - ea a scris acest primer pe bucătăria italiană cu rețete pentru risotto alla Milanese, tagliatelle cu sos de ciuperci și ravioli de sfeclă.

Cartea nouă despre alimentele din Orientul Mijlociu de Claudia Roden

Inițial, publicată în 1972 (și actualizată în 2000), Roden descrie rețete din Iran, Siria, Iordania, Turcia și Africa de Nord în acest volum seminar.

Gustul gătitului de țară de Edna Lewis

Modul simplu al lui Edna Lewis - șuncă de țară, cartofi dulci, salate verde de câmp - rezonează atât cu Jones, cât și cu Alice Waters.

Cheia pentru gătitul chinezesc de Irene Kuo

Cartea lui Irene Kuo a introdus legi de bucătari americani cu privire la conceptele chinezești de îmbibare și prăjire.

Essential Pépin: Mai mult de 700 de toate timpurile Favorite de la My Life in Food de Jacques Pépin

Un colaborator de lungă durată al cărții lui Jones, Pepin, adună cele mai mari hituri - peste 700 de rețete testate dintr-o viață de gătit franceză.