alegerea poporului

Cele 15 cele mai bune hub-uri USB, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am acoperit o mulțime de accesorii tehnologice utile - cum ar fi cele mai bune tastaturi iPad , cele mai bune mouse-uri de jocuri și chiar o perie laptop de la cei de la Hay - aici am vânat cele mai bune hub-uri USB de pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun Hub USB cu 6 porturi

Produse Noot 60W încărcător USB cu 6 porturi

4, 7 stele, 255 de recenzii

"Aceasta a fost una dintre cele mai bune achiziții ale mele într-un timp! Am fost foarte surprins să văd ambalajul frumos care a venit aici. Să nu mai vorbim de greutatea lui. Greutatea acestui articol este foarte premium, așa cum este aspectul și simțul său. Încărcarea rapidă 3.0 se face așa cum este descris, iar unitatea nu are deloc probleme să încarce șase dispozitive simultan când este testat! Recomand acest lucru tuturor pentru călătorii. De ce să aduci un buzunar de adaptoare de alimentare când poți să ai asta? "

Cel mai bun Hub USB cu 9 porturi

TP-Link 9-port USB 3.0 Hub

4, 4 stele, 237 de recenzii

"Aceasta este salvarea șuncii mele. Prețul este în valoare de bucata de minte că eu sunt în măsură să organizeze toate cablurile mele de putere pentru o imagine profesională versus încercarea de a găsi "încă un plug-in" pe laptop-ul meu. Și nu trebuie să sacrific ceva conectat la laptopul meu pentru că am fugit din porturi.

Cel mai bun Hub Hub cu 14 porturi

Anker 14-port USB 3.0 Hub aluminiu

4 stele, 366 comentarii

"Cel mai stabil și mai rapid hub USB 3.0 pe care l-am folosit încă. Am folosit multe alte hub-uri mai ieftine USB 3.0 (chiar modele cu putere externă). Dar, în ciuda aspectului exterior al unui hub, există multe lucruri care se întâmplă în interiorul unui centru de calitate. Acest centru costă mai mult pentru că DELIVĂ mai mult. Aceasta are o sursă de alimentare externă robustă, un comutator pornit / oprit în față, o lumină albastră de stare pentru fiecare port și un cablu USB 3.0 pentru a vă conecta la calculatorul dumneavoastră. Carcasa din aluminiu este solidă și este mai grea decât ați crede. Cu toate acestea, cu dovada fiind în budinca, performanța sa este de o importanță capitală. Și oferă. Folosesc acest lucru pentru studioul meu de lucru și am cumpărat-o din buzunarul meu, dar merită fiecare penny.

Cel mai bun Hub USB pentru 10 USD

Sabrent Hub 4-Port USB 3.0 cu întrerupătoare individuale de alimentare și LED-uri

4.3 stele, 8.748 comentarii

"Am fost surprins să văd că are comutatoare de putere individuale pentru fiecare dintre cele patru ieșiri USB! Glumești cu mine? Acest lucru este minunat, pentru că nici măcar nu m-am gândit cât de util ar fi atunci când am comandat-o. Și nu am observat că le-a avut când am ales-o, pentru că nu o căutam. Practic vorbind, având întrerupătoare înseamnă că, în loc să-i scoateți conectorii prin deconectare și conectare, pot să las totul conectat și să ajung doar și să închid dispozitivele pe care nu le folosesc. Din păcate, am cumpărat două hub-uri USB cu patru porturi și, în timp ce eu sunt sigur că celălalt va funcționa bine, nu are comutatoare pornit / oprit. NICIODATĂ nu aș cumpăra niciodată o USB fără comutatoare pornit / oprit. "

Cel mai bun Hub USB cu 5 porturi cu comutatoare individuale de alimentare

Atolla 4 porturi Super Speed ​​USB 3 Splitter Hub cu comutator oprit cu 1 port USB de încărcare

4.3 stars, 763 comentarii

"Nu știu ce este vorba despre mine și despre USB, dar niciodată nu par porturi suficiente. Permiteți-mi să vă spun că având o bandă de porturi este mult mai bună decât un butuc rotund. În loc de a avea cabluri în fiecare direcție, se potrivește în spatele monitorului meu frumos, subțire și ascuns, dar este încă ușor de accesat. De asemenea, niciodată nu credeam că comutatoarele pornit / oprit ar fi la fel de la îndemână. Centrul meu vechi nu a avut acest lucru, dar este foarte util pentru unele lumini USB pe care le am, care nu au un comutator pornit / oprit. Batetele trebuie să le conecteze și să le deconecteze de la fiecare utilizare. De asemenea, am tendința să opresc puterea camerei mele web atunci când nu o folosesc pentru pace (da, sunt paranoic) ".

Cel mai bun Hub USB cu 8 porturi cu comutatoare individuale de alimentare

LYFNLOVE 7 Port Hub USB cu adaptor de alimentare și port de încărcare, întrerupătoare și lumini individuale pornit / oprit

4.3 stele, 377 comentarii

"Am adesea probleme cu hub-uri, care de obicei nu funcționează în mod consecvent. Unul sau mai multe porturi sunt de obicei nesigure. Așa că am cumpărat una dintre acestea. Am fost atât de plăcut surprins de construcția bună, dar a fost mai mult încântat când l-am conectat. Fiecare dintre cele patru porturi poate fi alimentat sau dezactivat și utilizat doar dacă este necesar fără a pierde energie electrică sau arde porturile neutilizate. A fost atât de bun încât am cumpărat un altul pentru biroul meu. Le-am avut în jur de două luni și sunt extrem de constante. Nu sunt probleme și sunt foarte, foarte fericit. "

Cel mai bun Hub USB din aluminiu

HooToo Ultra Slim 4-port USB 3.0 Hub de date

4 stele, 863 de recenzii

"Acesta a fost răspunsul la rugăciunile mele. Am un calculator mai mic, cu un singur port USB.

dar mai multe dispozitive care au nevoie de un port USB. Mouse-ul meu este esențial, dar atunci ar trebui să scot USB-ul mouse-ului pentru a pune unul în camera mea pentru a descărca fotografii.

plus alte dispozitive. Folosind acest lucru, am patru porturi USB. Este perfect."

Cea mai bună hub USB-C cu port HDMI și cititor de carduri

Sinstar 8 in 1 Adaptor Multi Port Adaptor Tip C Combo Hub pentru MacBook Pro

4.3 stele, 173 comentarii

"Acesta este de departe cel mai bun accesoriu de tip C pe care-l dețin. Am un nou MacBook Pro, genul cu bara de instrumente specială, și găsirea unui replicator de porturi a fost o problemă reală. Dar acest lucru este diferit. Mi-am conectat toate cablurile, am conectat acest lucru la laptop-ul meu, iar videoclipul meu a apărut și, iată și, Ethernetul funcționa și el. Nu numai că, dar am conectat încărcătorul meu de tip C în portul suplimentar de tip C de pe acest dispozitiv și mi-a început încărcarea dispozitivului la viteză maximă. Sunt atât de fericit cu asta, vreau să le spun tuturor cu un MacBook să se termine și să cumpere unul. Dispozitivul este frumos și robust; are numeroase porturi. Îmi place că au adăugat și sloturile pentru carduri de memorie. Am atâtea adaptoare și acum nu am nevoie de ele decât dacă sunt pe drum. Acest dispozitiv a devenit stația mea de andocare și nu am putut fi mai fericit. "

Cel mai bun Hub USB cu 4 porturi

HooToo Adaptor Tip C

4.3 stele, 127 comentarii

"Următoarea este povestea mea lungă, plină de durere, de a încerca să găsesc soluția la o problemă inutilă cu care Apple a ales să-și tortureze utilizatorii loiali. Îmi place Apple, dar uneori.

GRRRRRR! Cei dintre noi care au ieșit și au primit noul MacBook Pro la sfârșitul anului 2016, cu doar 4 porturi USB-C (fără USB?), Ne-au făcut imediat toate dispozitivele periferice USB inutile - fără a cheltui o mică avere pentru donglele suprasolicitate.

Pentru a nu fi victimizată de noul lucru nou al Apple, care nu a sosit (încă în așteptare), am recurs la vechiul Amazon vechi. Credeți că Apple nu fabrică chiar și mai multe huburi C? Apoi, un hub Adaptor HooToo tip C a venit la ușa din față. Am conectat-o ​​în MacBook, potrivită. Până acum, bine. Conectat două unități de 5 TB, un DVD player și difuzoare. Totul sa montat și a funcționat perfect! NU-MI VINE SĂ CRED! Am murit și m-am dus la Cer doar pentru 22 $! "

Cel mai bun Hub USB pivotant

MAKETECH Ultra Slim din aluminiu cu 4 porturi rotative USB 3.0 Hub

4.1 stele, 268 comentarii

Tot ce imi pasa este functionalitatea. Am mai avut și alte huburi USB pe mine. Acest lucru este atât de grozav, am un al doilea, niște cabluri de prelungire și le-am lipit împreună pentru a face un hub USB suplu și versatil. Cele două hub-uri au împreună o lățime de bandă cumulativă mai mare și nu creează un decalaj considerabil. Acestea sunt minunate. "

Cel mai bun Hub Hub cu 6 porturi USB

Jelly Comb Universal Universal Desktop Hub cu 6 porturi / stație de încărcare cu tehnologia de identificare inteligentă

4.3 stele, 1.105 de comentarii

"Aș putea să vorbesc despre asta toată ziua și voi continua să merg câteva zile. Dimensiunea, aspectul, lumina albastră mică de dedesubt. Acum înțeleg de ce au lumina, pentru că ați putea uita unde le plasați. Dacă aș putea, aș avea asta peste tot acasă. Se taxează foarte rapid în comparație cu alte produse similare. Trebuie să-l mut în jur de atâtea ori pentru că vreau în mod constant să-mi incarc dispozitivul. Acesta este produsul pe care îl dețineți. S-ar putea să trebuiască să mai cumpăr un număr mai mic în viitorul apropiat. "

Cel mai bun Hub Hub non-Powered

UGREEN 4 Port USB 3 Hub Date

4.3 stele, 254 comentarii

"După achiziționarea și returnarea mai multor hub-uri USB" alimentate ", care nu au reușit să se ocupe de mai multe unități externe și dongle pentru mouse-ul fără fir pentru noul meu PC, am cumpărat-o pe baza unor revizuiri diferite ale produselor Amazon. Am fost inițial foarte dezamăgit de deschiderea casetei deoarece, deși acest produs este etichetat ca un hub "alimentat", nu este. Cu toate acestea, am decis să încerc. Spre surprinderea și încântarea mea, a funcționat. De fapt, este singurul hub pe care l-am încercat. Ironia este că este cea mai puțin costisitoare pe care am cumpărat-o. "

Cel mai bun Hub USB din mașină

Anker 50W încărcător de mașină USB cu 5 porturi

4 stele, 808 comentarii

"Am acest hub USB cu cinci porturi în mașina mea atașat la bordul meu, astfel încât toți cei care se plimbă cu mine să-și poată încărca dispozitivele. De obicei, rulați GPS-ul meu de pe acest hub și încărcați telefonul. În timp ce nu am folosit niciodată cele cinci porturi la un moment dat, îmi place să văd în jos și să văd porturile pentru a le oferi în caz că am nevoie de ele. "

Cel mai bun Hub mini USB

Plugable USB 2.0 cu 2 porturi de mare viteză Compact hub / Splitter

4, 2 stele, 322 comentarii

"E mica. Aproximativ 8 centimetri total, vârful la vârf. Perfect pentru a obține tastatura și mouse-ul jos la un cablu. Am vrut ca un mic buton USB să cupleze tastatura și mouse-ul împreună, așa că nu aș avea de-a face decât cu un cablu care să treacă prin mobilierul de birou la PC. Funcționează perfect, ca un hub USB. Nu lumini sau nimic pe care l-am observat, deci este stealthy. Este suficient de mic pentru a se ascunde ușor. "

Cel mai bun Hub USB cu cititoare de carduri

Cititor de carduri ERCRYSTO și hub USB de 3 porturi

4.1 stele, 126 comentarii

"Am cumpărat un laptop recent și este foarte elegant și ușor, dar un dezavantaj este că are un singur port USB și nici un cititor de carduri, care este un bummer, deoarece am luat o mulțime de fotografii și doriți să utilizați cititorul de carduri pentru a le transfera la laptop-ul meu. Acest articol este ieftin și funcționează bine pentru nevoile mele, permițându-mi să conectați simultan mai multe surse de date. Nu este un buy bad pentru sub 10 $. "