daruri pe care le-ar putea dori de fapt

15 nu-așa-rău-dulce Valentine Cadouri de la Etsy

Anonim

Inimile de conversație sunt drăguțe dacă sunteți în școala de mijloc. O cutie în formă de inimă din Godivas este drăguță de bunica ta. Marzipanul Mozart poate fi cel mai cutest al tuturor. Dar să zicem că totuși doriți să comemorați ziua Sfântului Valentin fără să cumpărați complet cultura consumatorilor. Etsy este o bijuterie de bijuterii lucrate manual, arta si ceramica, si este posibil sa gasiti lucruri pe site care nu sunt prea twee sau cutesy. Ca un spectator Etsy, m-am dus și am găsit toate darurile care spun "Te iubesc" sau "Îmi place de tine" sau chiar "Te cunosc" într-un mod complet șerp.

Foto: Fotograf: Argider Aparicio w / Drepturi de autor: Argider Aparicio www.argideraparicio.es

Colier de Depeapa

Dacă valentina dvs. trăiește în tei albe și denim frumos, acest colier cu margele galben este aproape ca și cum i-ar fi oferit un costum complet nou. (Designerul face și multe versiuni diferite.)

Pătrat mic

Plantele dvs. preferate de aer Valentine și tăieri suculente arată brusc interesant într-un vas non-terra cotta. Fiecare cub mic este pictat manual și gravat.

Arbori de marcă pentru săgeți

Săgețile cupidonului sunt mult mai puțin saccharine împușcate în inima unui Brie copt sau un manchego înțepător.

Colier botanic

Distribuită în alamă placată cu aur, un buchet de lalele floppy are un apel robust (și veșnic).

Setul mic de piersic Fade

Nu lăsa să te arunce că aceste mici frumusețe sunt papier-mâché. Ele sunt deștepte - și robuste - mici garduri pentru chei, monede și, bine, orice nu este lichid.

Mâna de aur pe mătase de coral

O mână de alamă deschisă pe firul cel mai delicat din mătase de coral este un mesaj ușor "mi-ai atins inima".

2018 Calendarul lunar

Luna este atât de fierbinte acum. Există ceva ciudat de liniștitor în ceea ce privește privirea și ceara în acest calendar, care marchează zilele cu imagini cu acuarelă ale ciclului lunii.

Cartier inferior Manhattan, 11 "x 14"

Dacă Seurat a lucrat mai degrabă în linii decât în ​​puncte, lucrarea lui ar putea să arate ceva asemănător cu Karen O'Leary, care transformă mărcile de haos mici și obsesive într-o interpretare șocantă și moale a blocurilor de oraș.

Două coliere de aur Letter colier inițial

Găsirea unui colier inițial decent pentru mai puțin de 250 USD este mai greu decât credeți. Aceste litere mini-bloc oferă un contrapunct elegant la scripturi frivile.

Altele - Poster

Materialele de calitate - panza de bumbac și lamele de pin - înseamnă că această reproducere de epocă a coralilor complicați nu pare să fi fost făcută într-un termen de 300 la Kinkos.

Formulare aleatoare Poster grafic grafic

Amintiți-vă când toată lumea a avut un tipar imprimat în apartamentul lor? Dacă dragostea ta adevărată încă mai are, acest lucru va fi un bun upgrade la Memphis.

Cercei inspirate de Memphis

Vorbind despre Memphis, verifică aceste cercei - scârțâind, murdar și chiar sculptural.

Tiny Solid 14 Karat Cercei de aur inițial

Ia-ți o fată sau un tip cu piercing-uri urechii asimetrice, apoi ia-le una (sau două, sau trei) scrisori de 14K-aur pentru a le umple.

Albă și albă cutie pentru inimă

Inima neagră este cea mai tare emoji, iar această cutie de culoare alb-negru este cel mai tare loc pentru a păstra oală sau pastile.

Ilustrația casei portugheze

O cântec de lebede pastelată de păpădie la vremea însorită (este vorba de Portugalia, dar valentina voastră poate să viseze despre orice localitate vrăjită).

Open Ring Ring

Nu stii unde stai in relatia ta? Permiteți acestui inel deschis să vă canalizeze ambivalența pe calea rece.