materiale tipărite

15 din Cărțile cele mai Giftabile ale anului

Anonim

Am completat cele mai bune cărți care au ieșit în ultimul an pentru categoriile greu accesibile din lista dvs., incluzând, dar fără a se limita la, Turnul Trump, Nepărcinat în prezent, Turnul Trump, Ferrantephile și Vărul complicat. (Reveniți din nou pentru lista noastră cuprinzătoare de cadouri pentru mâncăruri de cafea).

Pentru tata care iubeste povestile inalte

Moonglow, de Michael Chabon

Strălucitorul strălucitor al genurilor dă pe linia dintre adevăr și ficțiune în acest memorial faux despre bunicii "Mike Chabon" - eroi și supraviețuitori ai celui de-al doilea război mondial - și dragostea lor complicată.

Pentru nepoata care in prezent incearca sa ocupe Turnul Trump

Nicotină, de Nell Zink

Activistii milenari ai lui Zink fac uneori lucruri prostesti, dar romancierul fara cusur, indrazneat, isi da idealistii cu atata pasiune, incat aproape ca va ofera speranta pentru viitor.

Pentru unchiul care crede că Nobelul lui Dylan a fost mult timp reținut

Născut să alerge, de Bruce Springsteen

Dylan și-a publicat Cronicile cu zeci de ani în urmă, dar cea mai bună autobiografie a rock-ului îi aparține copilului său vitreg albastru, un ghid sincer și elocvent pe drumul lung și prăfuit.

Pentru prea multă lume

Calea ferată subterană, de Colson Whitehead

Piesa de tren fantastic a lui Whitehead către libertate duce la "state" alternative, atât pline de speranță, cât și înspăimântătoare. Aventura lui de aventură este esențială într-un moment național prins între marele progres și mare pericol.

Pentru mama hărțuită cu simțul întunecat al umorului

Astăzi vor fi diferite, de Maria Semple

Oricine i-ar fi plăcut celui de-al doilea roman al lui Semple, " Where'd You Go", Bernadette (și 1, 5 milioane de cititori au făcut-o), se va încălzi rapid la această monitorizare mai strictă, în care mantra titlului de auto-îmbunătățire se dovedește ironic prea adevărat.

Pentru Ferrantefilul care nu poate ajunge suficient

Frantumaglia, de Elena Ferrante, trans. Ann Goldstein

În eseuri care își expun viața și arta, autorul pseudonim al romanelor napolitane, demascat anul acesta de către un jurnalist italian, artizanizează o persoană aproape la fel de irezistibilă (și aproape la fel de fictivă) ca și munca ei.

Pentru sudul cu un șiret gotic

Virgin și alte povestiri, până în aprilie, Ayers Lawson

Scriind despre sex, abuz, religie și durerea încercării de a se conecta, Lawson fuste atât caricatura, cât și sentimentalitatea. Dar asta nu ar fi pentru creștinul conservator pe lista ta.

Pentru prietenul feminist amuzant

Vei crește din ea, de Jessi Klein

Comedia nu se traduce întotdeauna de la televizor la pagină, dar Klein, scriitorul principal al lui Amy Schumer, depășește cea mai mare parte a talentului de pe ecran în eseuri care redefinesc feminismul în propria sa imagine.

Pentru Foodie, care, de asemenea, se bate pe Ken Burns

Zece restaurante care au schimbat America, de Paul Freedman

De la Delmonico, până la franciza, pionierul lui Howard Johnson în paradisul Bobo al lui Chez Panisse, istoria lui Freedman nu este doar pornografie alimentară; este o analiză culturală dintr-un unghi nou delectabil.

Pentru fanii de benzi desenate care doreste sa se scufunda cu adevarat

Ierusalim, de Alan Moore

Creatorul lui Watchmen și al lui V for Vendetta își completează în cele din urmă opusul său magnum, o paradă pianchonică de piese care cuprinde istoria omenirii în spațiul a două blocuri de oraș și mai mult de o mie de pagini.

Pentru vărul complicat

Comunitatea, de Ann Patchett

Nu este un romancier care se întoarce de la durere sau complexitate, Patchett urmărește o familie mixtă și copiii ei diferiți cu 50 de ani înainte, evocând râsete, lacrimi și înțelegeri în locuri neașteptate.

Pentru fiica care schimbă între YA și Ta-Nehisi Coates

Mamele, de Brit Bennett

Tânărul eseist își pune ideile despre rasă și dreptate în ficțiune, dar romanul ei de debut nu este o polemică; este o dramă dură despre tinerii californieni negri și despre comunitatea lor strâmtă (dacă sufocă).

Pentru piulița Shakespeare

Hag-Seed, de Margaret Atwood

Autorul reinventează The Tempest pentru ziua modernă, alăturându-l pe Prospero ca regizor de teatru care lucrează la o producție de The Tempest . Este al patrulea dintr-o serie de remake-uri Shakespeare de romancieri precum Jeanette Winterson și Anne Tyler. De ce nu cadou întreg set?

Pentru cineva care păstrează întrebarea cine na vrut votat pentru Trump

Hillbilly Elegy: Memoir al unei familii și o cultură în criză, de JD Vance

O memorie a curelelor de rugină scoate în evidență declinul clasei muncitoare albe din orașul natal al orașului Vance, arătând tot ce lipsește în viața oamenilor care aruncau zarurile pe un pseudo-populist instabil.

Pentru cineva care păstrează întrebarea cum "noi" am putea lăsa să se întâmple

Ascultați, liberal: Sau, ce sa întâmplat vreodată cu Partidul Poporului, de Thomas Frank

Sanders și fanii lui Warren vor găsi multe pentru a savura aici, dar chiar și Clintonii morți vor aprecia disecția lui Frank a unui Partid Democrat care și-a pierdut recursul față de unii dintre cei care au nevoie cel mai mult.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

8 Cărți Vintage extrem de Giftabile din adâncurile Amazonului

Legate de

Această abonament la carte de mână este un cadou pentru copii