alegerea poporului

Cele 16 cele mai bune umbrele de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce am scris despre umbrelele preferate ale Seattleites condimentate, se ocupă de haine de ploaie elegante și de cele mai bune cizme de ploaie pentru femei și bărbați , aici căutăm cele mai bune umbrele pe care le puteți găsi pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cea mai bună umbrelă pentru ploaie puternică

GustBuster Metro 43 "umbrelă automată

4 stele, 1.373 de recenzii

"În această iarnă în Midwest, am avut viscole, ploi torențiale, vânt tornadic și furtuni, iar această umbrelă m-a protejat de toate astea deja în câteva săptămâni în care am avut-o. La stația de autobuz, alți oameni din campus unde lucrez se luptă cu umbrelele lor fiind aruncate în aer afară, în timp ce am un zâmbet Cheshire Cat la confortul meu relativ.

Cea mai bună umbrelă pentru vânturi puternice

LifeTek New Yorker 54 "Umbrelă de Golf Automată Deschisă

4, 2 stele, 230 comentarii

"Am avut această umbrelă timp de trei luni, iar săptămâna aceasta - după o furtună puternică, multă ploaie și o alergare cu un tufiș de mure, mă simt obligat să scriu o recenzie. Acum câteva zile am ieșit la o parte pe o cale îngustă pentru a lăsa pe cineva și umbrela să se încurce într-un tufiș de mărăcini înalt pe care nu l-am văzut lângă mine. În timp ce încercam să eliberez umbrela, un alt trecător a comentat: "Wow, asta e cu adevărat blocat acolo." Destul de uimitor, deși m-am așteptat să văd lacrimi și să alerg în țesătură după această bătălie spinoasă, nu au existat nimic! Am avut și o furtună în această săptămână, care a scos puterea și ramurile copacului.

dar umbrela sa ridicat bine. Tot ce trebuia să fac a fost să stau pe loc în timpul rafalelor de vânt, iar mânerul texturat cu indentări îl face confortabil și ușor de atârnat. "

Cea mai bună umbrelă compactă

EEZ-Y Compact umbrelă de călătorie cu rezistență la vânt

4, 4 stele, 2, 647 de comentarii

"Exact ceea ce căutam într-o umbrelă - mic și compact, dar un cărucior serios. Deja am folosit acest lucru de câteva ori în ploile vântului de vânt din Chicago, și a avut o performanță perfectă - nu se învârte în interior. Se întinde până la dimensiunea perfectă și se potrivește de fapt în geantă, dar se deschide destul de mare. Mânerul și componentele par robuste, așa că sunt optimist, acesta va fi umbrela mea ".

Cea mai bună umbrelă pentru călătorii

AmazonBasics Umbrelă automată de călătorie

4 stele, 411 comentarii

"Am cumpărat această umbrelă să-mi iau luna de miere la Londra și băiete, mă bucur că am avut acest lucru cu mine pentru că a plouat ca un nebun! Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult de această umbrelă a fost cât de portabil era. Tocmai am aruncat umbrela pliată în rucsac și am putut să o folosesc după cum este necesar. Mânecul pe care îl puteți pune în umbrelă vă ajută să vă păstrați restul pungii uscate. Chiar și după ce a ieșit din ploaie și a pus umbrela în manșon, geanta a rămas uscată. Atât soțul meu, cât și eu, deși puțin înghesuit, se potriveau sub această umbrelă. Cu toate acestea, dacă aș face-o din nou.

Aș cumpăra una pentru el și una pentru mine - mai ales că prețul este atât de rezonabil! Îmi recomand foarte mult această umbrelă. "

Cea mai bună umbrelă sub 15 USD

Umbrela Crackajack

4 stele, 240 comentarii

"Această umbrelă ușoară este perfectă în geanta mea. Este robust și foarte bine realizat. Îmi place cât de impermeabil este și cât de ușor este să deschizi și să închizi. Se deschide până la o dimensiune generos drăguță, așa că atunci când o folosesc, ea îmi va acoperi și geanta. Am primit umbrele de la această companie înainte de a cumpăra umbrele, cum ar fi unii cumpărând pantofi, și a fost atât de impresionat de umbrela aceea, încât am decis să revin la această companie din nou. Nu este prima și cu siguranță nu va fi ultima mea! "

Cea mai bună umbrelă aerodinamică

Blunt umbrelă clasică cu sistem de tensionare radială, rezistentă la vânt și 47 de canale

4 stele, 77 comentarii

"Obosit de înlocuirea umbrelelor subțiri? Atunci acesta este pentru tine. Această umbrelă este puternică, stabilă, aerodinamică și ușor de controlat, chiar și în vânturi puternice. Nu este o scuză slabă pentru acoperișurile de ploaie care se vor termina într-un depozit de deșeuri după prima rafală mare. Ceea ce este diferit în ceea ce privește Blunt este profilul său redus și baldachinul tensionat, care permite umbrelei să reziste vântului fără să pună stres pe suport. Inventatorul a venit cu un "sistem de tensionare radială" care utilizează nervuri duble și nervuri telescopice pentru a distribui efortul utilizat pentru a deschide umbrela pe întreaga suprafață a baldachinului. Acest lucru creează o umbrelă puternică, aerodinamică, fără puncte ascuțite la marginea baldachinului - astfel încât țesătura nu se va îndepărta cu ușurință de vârfurile acoperite, iar spectatorii nu vor fi bătuți. Da, este scump, dar dacă vă pasă de lucrurile voastre și trăiți acolo unde plouă, este cu siguranță o TREBUIE să cumpărați ".

Cea mai bună umbrelă

Totes Signature Clear Umbrella

4, 1 stele, 1, 935 comentarii

"În timpul vacanței mele în Londra, am învățat despre toate umbrelele pe care regina Elizabeth le folosește (aleatoare, știu). Aparent, ea folosește o umbrelă similară cu aceasta, astfel încât fanii să-i poată vedea întotdeauna fața, plus că își păstrează perfect părul. La întoarcere, a trebuit să încerc una pentru mine - regina are ideea potrivită! Această umbrelă mă păstrează mult mai uscată decât o umbrelă standard, largă și îmi place că îmi acoperă pe deplin fața și părul lung. Se deschide și se prăbușește destul de perfect, iar materialul este robust. "

Umbrela cea mai bună de oferit ca cadou

MoMa Sky Umbrella

4.2 stele, 138 comentarii

"Perfect! Fiul meu dorea să-i dea bunicii o nouă umbrelă compactă pentru că se plângea că cea veche a fost spartă. Problema era că el dorea să-i aducă ceva cu adevărat colorat și purta doar umbrele negre. Soluția .

această umbrelă drăguță, cu micul ei patch de cer albastru. Sa simtit minunat in selectie si a fost incantata. În afară de a fi atractivă, este bine construită. I-am dat un test-drive înainte de ao înfășura și a fost foarte mulțumit de mărimea, greutatea și acțiunea mecanismului de deschidere automată. Această umbrelă este de o calitate excelentă a prețului și îi va oferi ani de bună acoperire (și în statul Washington, asta spune cu adevărat ceva). "

Cel mai bun umbrelă mare pentru a acoperi doi oameni

GustBuster 68 "Umbrelă pentru umbrele de portbagaj

4.3 stele, 224 comentarii

"E atât de mare, vecinii mei cred că se produce o eclipsă solare ori de câte ori deschid această umbrelă ginormă. Cred că aceasta a fost aceeași umbrelă care ia dat pe Mary Poppins magia zborului. Cu această umbrelă, aș putea lua în considerare cererea pentru o licență de paragliding USHPA. Dacă umbrela asta nu avea acele guri de ventilație speciale, aș fi găsit pe un drum de cărămidă galbenă după ultimul uragan. Este atât de mare, cred că va trebui să o transport pe acoperișul mașinii pe un suport de schi ".

Cea mai bună umbrelă inversă

Suprella Umbrella inversă

4, 8 stele, 305 de recenzii

"Această umbrelă ma intrigat pentru că era puțin diferită și aveam nevoie de o nouă umbrelă. Nu am fost dezamăgit de acest lucru, designul este uimitor, astfel încât să nu vă uzi de fapt când intrați în mașină. Este destul de slick cum atunci când o pliați până apa rămâne în interior și puteți închide umbrela cu ușurință în timp ce închideți ușa, cu aproape nici un gol între cele două. Nu am folosit mânerul la potențial maxim, dar așa pot să-l alunec pe încheietura mâinii dacă am nevoie de ambele mâini, care sunt sigur că se va întâmpla data viitoare când va ploua, de vreme ce de obicei am copii cu mine și voi ajunge ținând o umbrelă sub bărbie, dar acum nu trebuie să fac asta. Acesta este un produs fabulos și un schimbător de joc pentru a vă menține cât mai uscat vehiculul. "

Cel mai bun umbrelă din lemn-mâner

Totes Auto Open Umbrelă de lemn

4, 4 stele, 825 comentarii

"A cumpărat acest lucru pentru a vă simți ca un gentleman bun englez. După ce am cumpărat-o, mă simt într-adevăr mult mai mult ca un gentleman bun englez. Umbrela este lumină, se deschide ușor și ține ploaia afară. Și culoarea este frumoasă, așa cum te-ai aștepta.

[Nota editorului: Un Seattleite elegant a recomandat de asemenea această umbrelă aici .]

Cea mai bună umbrelă pentru cărucioare (copil sau câine)

Sport-Brella Versa-Brella Toate umbrele de poziție cu clema universală

4 stele, 3.543 comentarii

"Așa am primit astăzi pentru căruciorul meu Doggyride. Pooch-ul meu sărac senior a fost puțin cald în această vreme vară aprinsă și am căutat ceva care ar fi putut să-i acopere umbra în noul ei cărucior care are o deschidere mare în față. Soarele îi bate în jos, chiar dacă ieșim dimineața devreme, și am putut să-i spun că era fierbinte. Aceasta este soluția perfectă pentru noi. Ea a atras frumos mânerul, și care este care se învârte și are atâtea unghiuri, o pot obține așa că este complet acoperită și la umbra acum pentru întreaga ei călătorie ".

Cea mai bună umbrelă pentru copii

Skip Hop Zoo Little Kid și umbrelă pentru copii

4.3 stele, 373 comentarii

"A costat mai mult decât oricare altă umbrelă, dar acest lucru sa ridicat la jocul dur al meu de 2 ani. Nu am folosit-o deocamdată pentru ploaie, deoarece este vara în California de Sud chiar acum. Dar fiica mea a vrut cu adevărat umbrela ei după ce a văzut-o la televizor într-o zi. Așa că am luat-o pe ea și ea joacă cu umbrela aproape în fiecare zi. Deschiderea și închiderea. Ea lovește și rotește lucrurile cu ea. Ea îl învârte. Ea îl răsucește. Ea merge pe ea chiar și atunci când este deschisă. Ea a stat în ea. A păstrat forma și nu arată mai rău pentru uzură. Cred că va fi bine până la vremea iernii și va veni o ploaie. "

Cea mai bună umbrelă pentru plajă

Tommy Bahama Sand Anchor 7 'Umbrelă de plajă cu polarizare și telescop

4, 2 stele, 831 comentarii

"A cumpărat acest lucru pentru vacanța noastră pe plajă și funcționează atât de bine. Am hotărât că dorim două umbrele, cumpărând astfel o umbrelă de marcă diferită, cu o ancoră în timp ce era pe plajă, iar în zilele vântului acest lucru a rămas fără nerăbdare în nisip. Umbrela mai ieftină se îndepărta din nisip, chiar și cu ancora. În mod cert, cumpărând un alt umbrelă de brand Tommy Bahama înainte de vacanța pe plajă din acest an. "

[Notă a redacției: Am scris despre această umbrelă, o favorită a Long Beach Island, înainte de asta .]

Cel mai bun umbrelă de golf

Procella Golf Umbrella

4 stele, 1.134 comentarii

"De departe, cea mai sexy umbrelă pe care am văzut-o vreodată. Calitate incredibilă pentru preț. Am cumpărat albastrul și albul. Se simte solid atunci când se deschide. Atât de diferit de tot ce am folosit vreodată. Destul de mare pentru trei, poate patru. Mânerul pentru clubul de golf este atât de confortabil pentru a ține și oferă o aderență excelentă. Acesta va arăta ca unul dintre cluburile dvs. dacă este plasat în punga de golf. Știu că este doar o umbrelă, dar gașca de la Procella a pus într-adevăr o dragoste în acest lucru și arată. Știi asta imediat după dezlănțuirea din cutie. Aici speră să plouă când umbrela ta sosește.

Cea mai bună umbrelă pentru protecția gravă a soarelui

UV-Blocker Protecție UV Compact Răcire Umbrelă de blocare a soarelui

4.3 stele, 227 comentarii

"Sunt ușor ars de soare și în câteva minute. Chiar și cu protecție solară mai mare de 20. Mai mult ca erupții intense care mă împiedică să dorm câteva zile. Nu pot mulțumi producătorilor acestui produs suficient. Am fost în stare să merg pe o plimbare de opt ore prin parcul național Yosemite în luna de miere și să văd curcubeu dublu în cascade pe care niciodată n-aș fi fost în stare să-l fac fără mizerie în următoarele trei zile. Această umbrelă LUCRĂRI! Am făcut câteva vizite de-a lungul călătoriei cu siguranță, dar cred că 98% dintre ei se gândeau cât de mult își doreau umbra și un mediu mai rece, din care să se bucure de împrejurimile noastre magnifice în soarele de după-amiază din iulie ".