alegerea poporului

Cel mai bun set de 17 cuțite de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (cum ar fi cearceafurile sau pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . Din acest motiv introducem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Aici, setul cel mai bun de cuțit pe Amazon, în funcție de oameni (rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate). De asemenea, am găsit cele mai bune cuțite individuale dacă le căutați în schimb. Și pentru ghidul nostru complet de cumpărături pentru cuțite, inclusiv informații despre cuțitul absolut cel mai bun bucătar, mergeți aici .

Cel mai bun set cuțit accesibil

Set de cuțit Vremi colorat

4 stele, 1.335 de recenzii

"Acest set de cuțite este atât de distractiv și vibrant. Ea face prepararea mâncărurilor foarte distractivă și ușoară. Până acum, am folosit foarte mult portocalele și galbenul și ele rămân ascuțite peste utilizările repetate. Cuțitele sunt ușoare cu mânere și capace din plastic. Acest set va înlocui câteva case foarte vechi la cabana noastră, unde nu avem un spațiu contra - deci un bloc mare de carne de vită nu este cu adevărat o opțiune. Capacele protejează nu numai lamele, ci și mâinile de la apucarea celui rău din sertar. Nisa, solidă pentru un preț foarte bun. De asemenea, caseta în care se găsesc pot fi salvate pentru a fi utilizate ca spațiu de stocare. Ambalare mare! "

Cel mai bun set de cutite cu bloc sub 50 de dolari

LivingKit din oțel inoxidabil cuțit de bucătărie Block Block set

4, 1 stele, 273 comentarii

"Nu pot spune că mă așteptam la cele mai bune lucruri atunci când cheltuiesc ceva sub 50 de dolari pentru un set de cuțite, dar recent am cumpărat pentru iubitul meu LivingKit din oțel inoxidabil cuțit de bucătărie Block Block Block Block 14 și sunt atât de mulțumit )! El are un apartament cu un dormitor, și mai ales doar bucătari pentru el însuși, uneori pentru până la trei sau patru persoane (inclusiv el însuși), la un moment dat. El iubește setul și este foarte recunoscător că l-am cumpărat pentru el, așa cum gătește foarte des (el este în școală de grad, deci trăind într-un buget strâns înseamnă că nu își poate permite să mănânce foarte des). Dau acestui produs cinci stele, deoarece nici el, nici eu nu am observat nici o defecțiune cu nici un fel de cuțite, foarfece sau bloc în sine. Le-a purtat acum peste o lună și le folosește de mai multe ori pe zi. Ei și-au menținut claritatea cu utilizarea zilnică (de mai multe ori pe zi). "

Cel mai bun set de cutite cu bloc sub 100 $

AmazonBasics Premium set de 18 blocuri de cuțite

4, 5 stele, 595 de recenzii

"Recunosc că la început am fost sceptic față de calitate când am văzut prețul incredibil de mic al acestui set. Dar, aproape toate recenziile au fost minunate, așa că am cumpărat un set care să înlocuiască un set de cuțite care aveau aproape douăzeci de ani și au văzut zile mai bune. Sunt acum un credincios. Pentru preț, acesta este un set excelent de cuțite, cu aspectul unui set care costă de trei ori mai mult. Tocmai am început să le folosesc cu câteva zile în urmă, sunt ascuțite și au o senzație bună în mâna ta. Sunt foarte mulțumit de această achiziție și aș recomanda acest set de cuțite. "

Cel mai bun set de cuțite profesionale

Setul de seturi de cuțite Dalstrong

4, 7 stele, 233 de recenzii

"Sunt un bucătar profesionist și, fiind deja un client Dalstrong, am anticipat o calitate superioară. La o inspecție strânsă, puteți vedea și aprecia atenția acordată detaliilor și finisajului calității, pur și simplu nu obțineți alte cuțite bazate pe acest punct de preț. Mă îndoiesc că Wüsthof folosește în continuare materiale sintetice pe cuțite care costă mult mai mult. Am pregătit o cină de Crăciun pentru 25 de oaspeți împreună, folosind setul exclusiv. Recomand din toată inima acest bloc stabilit pentru oricine caută lame de top și de calitate superioară, materiale excelente, măiestrie autentică și atenție la detalii. Din punct de vedere comparativ, seturile Wüsthof și Henckels sunt la prețuri mai ridicate și nu veți găsi aproape raportul valoare-preț. "

Cel mai bun set de cuțit minimalist

Mercer Culinary Genesis Set de blocuri cuțite forjate cu 6 piese, Bloc de sticlă călită

4 stele, 807 comentarii

"Am cumpărat acest set de cuțite în 2012 pentru 129 USD. Acum 2015 și încă îi iubesc. Le-am cumpărat inițial pentru că am fost cu adevărat atras de aspectul curat al acestuia. Ideea lipirii cuțitelor pe care le folosesc pentru a tăia alimentele pe care le mănânc și pe care le hrănesc familiei mele într-un bloc de lemn pe care nu l-am putut curăța în mod adecvat, m-au deranjat. Acest set de cuțite arată frumos și ocupă o cantitate minimă de spațiu. Am învățat că puteți să o despărțiți pentru a curăța fiecare parte individual. Există două cercuri deasupra fiecărei bare de argint pe laturi, pe care tocmai le deșurubați, apoi puteți ridica geamul (după scoaterea cuțitelor). Trei ani mai târziu, nu există nicio rugină, iar întregul set este încă incredibil de ușor de păstrat curat. "

Cel mai bun set cuțit minimalist sub 100 $

Set de cuțite pentru bucătărie Utopia - Cuțite din oțel inoxidabil cu suport acrilic

4, 2 stele, 1, 154 comentarii

"Toată lumea iubește acest set cuțit. Este foarte elegant, lumină și SHARP. Sunt la fel de ușoare ca aluminiu, dar sunt fabricate din oțel inoxidabil. Oțelul inoxidabil își ține marginea. Desigur, lăsați asta pe contorul bucătăriei, deoarece cazul clar arată grozav și puteți vedea prin el toate cuțitele care sunt ținute în loc. M-am gândit să-i dau acest cadou dar îmi place prea mult să scap de el.

Cel mai bun set de cuțite cu dispozitiv de împrăștiere încorporat

Chicago Cutlery Insignia2 cu in-bloc de cuțit Sharpener

4 stele, 355 comentarii

"Acestea au ajuns bine ambalate, individual cu protecții tip și manșoane din carton într-o folie de plastic. Fiecare lamă a trecut testul de slice-slice de ziar. Fiecare lamă se echilibrează bine atunci când se apucă cu două degete la suport (unde se întâlnesc mânerul și lama). Chiar și foarfecele sunt SHARP (da, se despart pentru curățare). Am spus că lamele sunt clare? Nu sunt sigur pe marginea vieții încă, dar îmi ascuțez sau îmi împlinesc lamele cu fiecare utilizare, iar ascuțitorul blocat încorporat o face mult mai ușor (l-am folosit pe alte cuțite, funcționează bine) ".

Cel mai bun set de cuțite Calphalon cu ascuțitoare încorporate

Setul de cuțite de tăiere cuțit Classic de la Calphalon, cu tehnologia SharpIN

4.3 stars, 506 comentarii

"Ca multe familii, am avut un set de cutit bine, dar nu grozav, de ani de zile si in cele din urma am decis sa obtin un set mai bun, deoarece sotia mea este un bucatar avid si talentat. Ne plac senzatia de ansamblu si constructia acestor cutite, ascutitorul incorporat in bloc functioneaza mult ca o otel. (Nu este pentru a aduce înapoi lame complet curățate, dar menținerea unui avantaj bun.) Soția mea spune că acestea sunt cele mai bune cuțite cu care a lucrat vreodată. Spălați-le după utilizare manuală și uscată imediat și nu am avut probleme care să le păstreze ca noi. Blocul este frumos și cuțitele se potrivesc în mod corespunzător. Mânerele sunt confortabile și ar trebui să fie foarte durabile. "

Cel mai bun set de cuțite din oțel inoxidabil

Setul de tacâmuri Elston din 16 bucăți

4, 5 stele, 404 de recenzii

"Am primit doar acest set și sunt extrem de impresionat. Toate piesele sunt la fel de publicate, iar cuțitele sunt ascuțite. Va scrie o altă revizuire a acestora într-un an, dar până acum sunt foarte fericit - tăiați printr-o placă de spate pentru copii ca untul fierbinte.

Ei bine, au avut aceste cuțite timp de un an și le folosesc des. Se ascuți foarte ușor, nu rugină și cumpăr un alt set. Nu se poate bate pentru preț, le iubim. "

Cel mai bun set cuțit din oțel inoxidabil cu mânere goale

Cuisinart C77SS-15PK Set de blocuri de mânere din oțel inoxidabil din 15 bucăți din oțel inoxidabil

4, 4 stele, 1, 267 comentarii

"Unde să încep? Acest bloc de cuțit conține toate elementele esențiale de care aveți nevoie în bucătărie. Foarfecele sunt un plus frumos, pentru că întotdeauna mă apuc pentru a deschide pachete diferite, fără a fi nevoie să căutați prin sertare. Cuțitele sunt foarte clare și nu ruginește deloc. Îmi place cu adevărat designul cu lamă unică a cuțitelor de friptură, pe măsură ce primim multe complimente pe ele. Blocul cuțitului în sine este foarte robust și se simte de înaltă calitate, nu că junk de hârtie acoperită cu blocuri ieftine care au coaja după ce se umezește. Acestea sunt un set de înaltă calitate pentru un preț fantastic. Foarte recomandat!"

Cel mai bun set de cuțite cu cuțite din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil

Setul de tacâmuri din 18 bucăți din Chicago Cutlery Fusion

4, 4 stele, 1, 577 de recenzii

"Aceste cuțite sunt minunate pentru prețul pe care îl plătiți. Aș plăti cu ușurință mai mult.

Sunt ascuțiți și țineți bine marginea, simțiți-vă în mâini și simțiți echilibrați (pentru mine, dar nu sunt expert). Îmi place că cuțitele de friptură sunt din metal solid, fără mâner care să se răsucească și să rețină apă după spălare. Cuțitele mai mari nu au avut nici o problemă cu mânerul, nu mă înțelege greșit. Ei, de asemenea, stau plat atunci când le puneți jos. În plus, ele arata fantastice în bucătărie, elegante și sexy în măsura în care se duc la cuțite ".

Cel mai bun set de cuțite cu mânere confortabile

Miracle Blade III cuțit cu 16 bucăți și set bloc

4 stele, 436 comentarii

"Acesta este al doilea set de cuțite Miracle Blade; Mi-am cumpărat prima mea acum zece ani de la un infomercial, iar fiica mea le are acum în apartamentul ei! Aceste cuțite sunt de încredere și au o calitate a tăierii cu mult peste punctul lor de preț! Sunt un alimentar și am plăcerea să gătesc și să am un venit plăcut, astfel încât să fi putut cumpăra orice cuțituri pe care aș fi dorit-o. Deci, de ce am cumpărat un alt set de astea? În zece ani de proprietate, nu mi-am ascuțit niciodată cuțitele anterioare și niciodată nu aveam nevoie. Au tăiat, de asemenea, în ziua 3.649 ca în prima zi. În zece ani de utilizare, nici un cuțit din set nu sa rupt vreodată. Au fost fiabile și bine făcute. "

Cel mai bun Set de cutite mici

Chef esențial Set de 7 bucăți de cuțit

4, 5 stele, 578 comentarii

"În mod literal cele mai ascuțite cuțite pe care le-am folosit vreodată! Ele arata grozav pe tejghea mea, fara a avea prea mult spatiu. Partea inferioară este detașabilă dacă trebuie să curățați partea inferioară a suportului. Am folosit acest set timp de câteva luni și nu a devenit uzat, decolorat sau plictisitor. Mă bucur foarte mult că le-am dat o lovitură!

Cel mai bun set de cuțite JA Henckels

Declarație internațională JA Henckels Set de cuțit de 15 bucăți cu bloc

4, 5 stele, 267 comentarii

"Cuțite excelente pentru un bucătar acasă avid. Acestea sunt foarte bine echilibrate. Ei au o margine extrem de bine. Am petrecut aproape un an și încă arată ca ziua în care i-am cumpărat. Foarte ascuțită din cutie și blocul îi ține minunat. Dacă ar fi trebuit să cumpăr un alt set de cuțite dintr-un motiv, mi-aș cumpăra din nou și din nou.

Cel mai bun set de cuțite japonez

Ginsu Gourmet Seria Chikara forjată Set de cuțit japonez cu 12 piese din oțel

4.1 stele, 1.418 comentarii

"Sunt absolut îndrăgostit de acest set Chikara. Primul compliment pe care l-am primit a venit la cinci minute după ce a sosit și l-am pus pe blatul de bucătărie. Titularul este o culoare frumoasă de caramel pe care imaginea nu o face dreptate. În plus, ele sunt falsificate și nu ștampilate. În calitate de utilizator de-a lungul vieții de cuțite ștampilate, faptul că acestea sunt falsificate face o mare diferență. Fiecare felie are mai multă greutate decât cuțitele vechi ștanțate. Dacă nu știți diferența, Google-l. În general, aceste cuțite erau o afacere pentru povara muncii pe care o realizau și arătau frumoase. Ele au mânere frumoase și frumoase și sunt la fel de potrivite pentru o bucătărie standard. Ele arata si se simt mult mai scumpe decat sunt. "

Cel mai bun set de cuțite din germană

Setul de cuțit ZYLISS Control cu ​​bloc

4, 2 stele, 156 comentarii

"Acesta este un cuț superb, care ma surprins. Pentru preț, nu mă așteptam să fie la fel de bun ca atare. Am multe cuțite de bucătar cu care să le compar și pot spune sincer că se compară foarte favorabil cu cuțiturile mult mai scumpe pe care le-am fabricat de Wüsthof, Henckels și Schmidt Bros., precum și de mai multe din Japonia care nu au un nume de marcă. De fapt, de când am primit-o, este cel mai adesea cuțitul pe care îl ating. La inceput, m-am gandit ca notch-ul a fost mai degraba gimmic, dar ma trezesc folosindu-l din nou si din nou, mai ales cand toculau si toarnau alimente. Este situat într-un loc perfect pentru felul de acționare de balansare sau tăiere necesare pentru a face acest lucru. Este de fapt o caracteristică minunată. Acesta este un cuțit incredibil de ascuțit, ceea ce face ca acesta să fie o bucurie de folosit. "

Cel mai bun set de cuțite din elvețian

Setul de tacâmuri Victorinox Swiss Classic de 15 bucăți

4, 5 stele, 483 de recenzii

"Am citit multe recenzii cu privire la aceste cuțite în mod individual și am fost foarte interesat să obțin un set. Dacă căutați fiecare dintre aceste cuțite în mod individual, veți găsi că unele dintre cele mai populare cuțite de pe Amazon sunt în acest set! Am fost puțin îngrijorat de lipsa de opinii și de câteva recenzii scăzute, dar cu puțină cercetare, puteți să vă puneți deoparte grijile. Am mers înainte și le-am cumpărat, și sunt foarte fericit că am făcut-o. Aceste cuțite sunt uimitoare! Ele sunt foarte ascuțite și foarte fiabile. Doar vă rog, asigurați-vă că vă spălați aceste mâini! Uscați-le imediat și nu veți avea probleme. Aș recomanda asta oricui, deoarece calitatea este de neegalat. "

Obțineți newsletter.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.