alegerea poporului

Cele mai bune 17 foi de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice, în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Aici, cele mai bune coli pe Amazon - am vorbit cu designerii despre foile de pat preferate pentru a adormi si inainte - de asemenea, in opinia oamenilor (noteaza ca recenziile au fost editate pentru lungime si claritate).

Cele mai calde foi de greutate

Pinzon 190 de grame de greutate de catifea Flanel set de foi

4, 7 stele, 3, 860 de comentarii

"Am dormit doar pe foi de flanelă, iar LL Bean a fost întotdeauna marca mea preferată și standardul de aur. Cu toate acestea, după îmbunătățirea dimensiunilor paturilor, căutam o alternativă mai ieftină. Amazonul este întotdeauna magazinul meu unic și m-am gândit să-i dau o foaie de flanelă Pinzon - cu așteptarea calității lor mai potrivită decât Target LL Bean. Gresit. Sunt minunate. Gros, moale, și până acum nici o plivire. Acestea sunt câteva foi de flanelă de lux. Oricine caută foi de flanelă de calitate, recomand să încercați aceste lucruri - jumătate din prețul flanelurilor de marcă LL Bean și fabricate în Portugalia (casa fină de flanel). Doresc doar ca Amazon să le ofere aceste tipare - de preferință. Solidele sunt bune, dar plictisitoare. "

Cele mai bune foi de flanel

Pinzon 160 de centimetri de catifea

4.8 stele, 154 comentarii

"Aș da aceste foi șase stele dacă aș putea. Nu-mi vine să cred că mi-am pierdut minunatele plăci de flanelă toți acești ani. Cearceafurile sunt calde, atît de calde încât mi-am luat una din pături de pe pat. Îmi păstrez casa rece în iarna (60 de grade), și este o casă veche cu pereți desprinși, așa că dormitorul meu este chiar mai rece. Aștept cu nerăbdare în fiecare seară să mă târăsc în patul meu, așa sunt calde și confortabile aceste foi. Le-am spălat de o duzină de ori acum și se ridică în picioare. Se potrivesc bine pe un pat queen-size standard. Cea mai mare problemă pe care o am cu ei este că vin primăvara, nu mă aștept să mă întorc la foi de bumbac ".

Cele mai bune foi rezistente la riduri

Setul de lenjerie de pat pentru HC Collection & Set de pernă

4, 4 stele, 941 de recenzii

"De mulți ani, fiul meu adult a insistat că nimic nu se compară cu 100 de procente de bumbac cu cel mai mare număr posibil de fire. Plăcile de bază de acel calibru pot costa peste 1.000 de dolari. După ce am citit recenziile pentru aceste foi, am luat jocul și i-am cumpărat pentru vizita fiului meu. El susține că sunt foile cele mai moi și cele mai confortabile pe care le-a experimentat vreodată.

cu beneficiile suplimentare pe care le spală foarte bine și ieșind din uscător cu riduri minime. Dacă le așezați pe pat în timp ce încă este cald din uscător, se pare că foile au fost călcate. De atunci am cumpărat trei seturi suplimentare de foi în culori diferite pentru celelalte dormitoare ale mele: alb, salvie, maro și gri. Nuanțele sunt exact așa cum au fost descrise și nu au dispărut după câteva luni de utilizare. Voi continua să cumpăr aceste foi, exclusiv. Prețul este incredibil de economic, având în vedere calitatea și confortul. "

Cele mai moi foi

Set de foi de pat Mellanni

4, 5 stele, 19, 817 comentarii

"Aceste foi sunt serios cele mai bune foi pe care le-am deținut sau le-am pus la dispoziție. Am rămas la mai multe hoteluri de ultimă generație și nici unul nu sa apropiat de acestea. Locuiesc in Texas si nu se incalzesc, dar inca ma mentin cald. Este sincer ceea ce mi-aș imagina minciuna pe un nor ar simți. Nu m-am uitat în ce material sunt făcute, dar nu aș fi șocat dacă în descriere ar fi "praful cerului" sau "părul înger". Sunt tentat să le comand în orice culoare, deoarece albul este aproape rezistent la pată și abia ridică. Eu le-am recomandat serios atat de multor oameni pe care oamenii mi-au cerut daca le vand lenjeria de pat. Aș putea continua. Linia de fund, dacă sunteți pe gard, cumpărați-le - nu veți regreta nimic. "

Cele mai bune foi de lenjerie

4.3 stele, 91 comentarii

"Am cumpărat această listă acum patru luni. Sunt foarte fericit de felul în care a ținut mâna și de felul în care colile devin mai moi cu fiecare spălare.

Am petrecut inițial aproximativ 700 de dolari pe un set complet de lenjerie de la un alt vânzător aici pe Amazon. Această îmbrăcăminte are, după părerea mea, lumina perfectă, aerisită, încrețită, care simțeam că o căutam inițial. Deci, pentru a fi sincer, dacă ar fi trebuit să o fac din nou, mi-aș salva banii și du-te la acest set. Cred că această lenjerie este o valoare incredibilă pentru bani și, dacă te gândești să cumperi un set de lenjerie adevărat, cu senzația mare de lenjerie, nu te uita mai departe.

Simple Opulence Set de lenjerie de pat 100% Set de lenjerie de brodat

Cele mai tari foi

Colecția Oasis Fine Linens Island Bamboo

4 stele, 193 comentarii

"Dumnezeule! Am vrut bambus din cauza durabilității acestei culturi peste bumbac. Nu mă așteptam să primesc cele mai bune foi pe care am dormit vreodată! Mereu mi-a plăcut 100 de centimetri de bumbac pentru a fi ușor respirabil și moale, deoarece se spală din ce în ce mai mult. Aceste foi de bambus sunt atât de mătăsos încât mă simt ca o redevență în ele. Eu le-am spălat doar de două ori - am spălat pe cald și uscat cu bile de uscătoare de lână - și nu am observat nici o pâclă sau purta până acum. Sunt la fel de mătăsos ca atunci când le-am deschis pentru prima oară. Ei sunt cu siguranta mai "rece", simtind sa doarma, dar amandoi ii place acea senzatie. "

Aceste seturi de foi de bambus sunt scumpe, dar iată un alt set extrem de revizuit .

Cele mai bune foi de microfibră

Cozy House Seria Seria 1500, Set de 4

4, 4 stele, 2, 018 de comentarii

"Tocmai am experimentat prima mea noapte cu foile mele noi și a trebuit să concurez la computer în pijamalele mele pentru a scrie o recenzie imediat. OMG, aceste foi sunt MAGICE. Niciodată n-am mai dormit așa. Nu am mai fost niciodată așa de confortabil. Chiar acum. Am avut cel mai rău noroc cu foi. Cred că am cumpărat cel puțin 50 de seturi în ultimii 20 de ani și nu mi-a plăcut nici unul. Am incercat materiale diferite, numar diferit de fire. Dar acestea.

acestea sunt Sfântul Graal de foi. De îndată ce am intrat în coperți, am lăsat o audibilă "OMG". La început mi-a fost frică să mă mișc, în cazul în care ceea ce am experimentat nu era real și mișcarea trebuia să mă trezească cumva din minunata mea fantezie de confort fericit. Odată ce am început să mă întind și să mă las să mă simt bine, eram pe moarte fericită. Simt că am rupt această companie. Nu există nici o modalitate în care am plătit cu adevărat doar 35 de dolari pentru cearșafuri, nu-i așa? Este o problema pe Amazon? Mi-au trimis în mod accidental foi super-speciale de 200 de dolari, în loc de cele ieftine pe care le-am comandat?

Cel mai bun bumbac organic

Magnolia Organics Set de colecție de colecții de viziuni

4, 5 stele, 577 comentarii

"Am cumpărat patru seturi pe o perioadă de doi ani. Simțirea acestor foi este divină.

satinata. Ei simt lux și high-end. Culorile sunt adânci și saturate. Se spală bine. Nu mă pot gândi la niște dezavantaje și prețul pentru organice este excelent. Le-aș da șase stele dacă aș putea. "

Cele mai bune foi de bumbac egiptean

Thread Spread True Luxury de 1000 de fire-conte 100% foi de pat din bumbac egiptean

4, 2 stele, 3, 244 comentarii

"Acestea sunt niște foi uimitoare. Foarte greu, adevărat de culoare și se potrivesc. Ei vin cu o garanție de 5 ani, de asemenea.

Am cumpărat foi de bumbac egiptean înainte. În primul rând se simt rigid. Dacă aveți grijă de foliile de bumbac egiptean 100%, veți vedea că există o modalitate de spălare a acestora pentru prima dată (1/2 detergent, fără balsam de țesături, fără foaie de uscător) și că acestea se înmoaie incredibil cu timpul . Celelalte perechi de foi de bumbac egiptean au fost uimitoare după aproximativ 10 spălări și se simt cerești după aproximativ 40 de ani.

Este greu de spus cât de mult se vor înmuia foile de bumbac egiptean, cu toate acestea acestea sunt drăguțe și grele și bogate în culoare.

și să-i dau toate promisiunile de înmuiere la fel ca celelalte mele. "

Cele mai bune piei de bumbac Pima

4, 4 stele, 178 comentarii

"Am fost atât de mulțumit de primul meu set superb de plicuri PerúPima că am comandat imediat un al doilea set. Sunt foile cele mai confortabile pe care le-am avut vreodată. Manopera, precum și calitatea bumbacului, sunt de top. Plăcile au cusături mici, chiar și cusături. Nu există fire sau alte defecte de fabricație. Fără tăiere sau pâlpâire. Seturile mele sunt un frumos alb strălucitor.

UPDATE 25 ianuarie 2017: Acestea au fost spălate de mai multe ori de când le-am primit în aprilie anul trecut. Ele sunt încă moi și confortabile. Nu văd că au purtat deloc. Recent am primit un topper nou pentru salteaua mea care a crescut grosimea de la 12 cm la 15 cm. Foaia potrivită încă se potrivește bine. De asemenea, în tot acest timp, nici o pilling. Acesta este un bumbac de bună calitate. "

PerúPima - 415 Set de foi de calcul

Cele mai bune 1000 de coșuri de filet

Setul de numărare a firului de filet al lui Royal Solid Ivory 1000

4, 4 stele, 105 comentarii

"În cele din urmă, după sute și sute de dolari cheltuite pe foi care nu se apropie nici măcar de foi grele, clare de acum câțiva ani, aceste foi depășesc așteptările mele în toate privințele. O foaie de fund adâncă și generoasă, care îmi înconjoară cu ușurință salteaua adâncă cu două toppers latex. Nu mai extindeți foile prea exagerate, prost construite la colțurile de sus ale saltelei. Dacă vă plac plăcile grele, clare care se spală și se usucă frumos ca și cum ai avut la casa bunicii, nu poți greși aici! "

Cele mai bune folii tratate cu aloe

Sleep Restoration Foaie de pat de lux cu tratamente naturale pure de Aloe Vera

4, 5 stele, 261 de recenzii

"Am foarte puțin somn cu doi copii care nu dorm noaptea, așa că când am văzut aceste foi de restaurare a somnului, am spus" Înscrie-mă! " Dimineața după: aceste foi sunt uimitoare. E fie foile, fie faptul că bebelușii mei s-au trezit doar o seară trecută în loc de trei ori, dar am avut cel mai odihnitor somn. Sunt atât de confortabili. Foile mele preferate până acum! "

Cele mai bune Jersey Sheets

Set AmazonBasics Heather Jersey

4 stele, 789 comentarii

"Ei sunt foaia perfectă de tricou! Tot ce vă place despre un tricou vechi, minus găuri și miros de corp, este aici în aceste foi. Culorile sunt, de asemenea, moi. Până în prezent, ei spală bine, nu umple, iar culorile par să rămână adevărate. Am cumparat peste tot cautand ceva confortabil, accesibil, cu culori neutre sau fara vopsea de hash. Aceasta este perfect. Se potrivesc bine și se întind destul pentru a se potrivi în siguranță, cu un risc mic de a ieși.

Cel mai bun 20 de foi

Set Utopia Set de foi de microfibră moale periat

4, 5 stele, 4, 345 comentarii

"Eram un fel de snob. Conținut ridicat de fire, bumbac egiptean etc. Dar a trebuit să cumpăr niște foi noi, deoarece Doggo merge uneori balistic și acele cuie de paie fac un număr pe foi. Deci au plecat zilele de 200 de coli. Am avut foi de microfibră cam acum zece ani și le-am urât. M-au făcut transpirați, s-au agățat în mod static, s-au îmbătat și s-au zdrobit. 'Niciodata!!' Jur. Apoi nu am putut găsi cu adevărat altceva într-o gamă rezonabilă de prețuri, deoarece se pare că am nevoie de câteva seturi pe an, până când displazia de șold sau ceva se întâmplă. Așa că am încercat astea. Trebuie să spun că sunt total impresionat. Elasticul este suficient de strâns pentru a rămâne pus la îndemână, când 80 de kilograme de unghii care zboară se hotărăsc să creeze, să danseze, să sară și să alerge. Se potrivesc și stau pe saltea noastră de 18 inch fără a veni la colțuri. Nu mă fac să fiu cald noaptea. Nu s-au pilit sau s-au prăbușit după mai multe spălări. De fapt, au devenit mai moi. Și culoarea nu a scăpat un pic. Sunt vândut. Și, de asemenea, un pic jenat de propriul meu snobbery. "

Cele mai bune foi de bumbac pentru 40 de dolari

California Design Den 400-Thread-Count 100 de bucăți de pătrat din bumbac

4, 4 stele, 1, 577 de recenzii

"Pentru somnul meu, acestea sunt cele mai bune foi vreodată, și voi cumpăra mai mult. Am cheltuit foarte mulți bani în căutarea sfântului grail de bumbac perfect și am fost foarte dezamăgiți. Chiar mi-am făcut setul de 400 de dolari la un moment dat, crezând că asta a trebuit să cheltuiți. Nu asa. Dacă investești într-o saltea bună și într-o saltea de saltea mare, aceste foi se vor închide în trilogie pentru a fi confortabile, confortabile și confortabile ".

Cele mai fricoase foi

Pinzon 300-file-count Percale Set Set

4, 1 stele, 736 comentarii

"Recent am rămas la un hotel din Paris care avea cele mai confortabile așternuturi pe care le-am experimentat vreodată în viața mea. Am citit etichetele pe care le-au spus că au fost de 300 de fire-count, percale sheets. De atunci am căutat un set pentru mine, și am găsit-o în sfârșit prin Amazon !!!! În trecut, tocmai am cumpărat orice set de foi a fost cel mai ieftin pe care l-am putut găsi; Nu aveam nici o idee despre ce am pierdut! Aceste foi sunt CRISP! Gros, rigid și rece.

La fel cum o folosesc într-un hotel de cinci stele !!! "

Cele mai bune frunze florale

FADFAY Set de paturi florale

4.3 stele, 276 comentarii

"Aceste seturi merită fiecare bănuț. Detaliu este rafinat: de exemplu, legăturile de arc ca și închizătoarele de pernă, atingerea suplimentară a dantela spumante pentru a tăia volanul de praf, totul arata cu atenție cu atenție. Construcția este strălucitoare. Confortul este chiar mai mare - în Ohio, mergem de la 30 de nopți până la 60 de nopți (uneori în decurs de o săptămână) și aceste foi au rămas la aceeași temperatură confortabilă în ambele scenarii - niciodată nu aveau foi confortabile înainte ".

Intrați în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.