vânzările de vânzări de vânzări

18 lucruri pe vânzare pe care vreți să le cumpărați: ediția bucătăriei

Anonim

Pe partea de sus a haine și echipamente de fitness, un lucru minunat despre vânzările ianuarie este că puteți obține de fapt, o mulțime de bucătărie și unelte de gătit la un discount grele. Am cercetat scena și am găsit 18 lucruri pe care le veți dori de fapt, de la coșuri de aluminiu frumos la un cuptor olandez Staub pentru aproape două treimi.

Plemo din presa franceză din oțel inoxidabil

O presă aproape franceză arhitecturală pentru prepararea tuturor fasolelor gastronomice de lux pe care le-ați luat pentru vacanță.
Preț inițial: 40 $

Zwilling Cuțit de bucătar de 4 stele cu 7 inci

Dacă aveți doar un cuțit în arsenalul dvs., faceți-l un cuțit de bucătar bine făcut, care poate face totul, de la ceapă cu zahăr, pentru a debloca carnea.
Preț inițial: 115 USD

Zestt Aluminum Coasters

Frumusețe mici hexagoane pe care nu le-ar deranjează să vă așezați pe o masă de cafea pentru a vă impresiona gospodăriile.
Preț inițial: 40 $

Staub 4-Quart rotund Cocotte

O pictogramă de vase franceze, cocotul Staub - perfect pentru tocurile și brațele mici și joase - este una dintre puținele bucăți care pot merge direct de la cuptor la masă.
Preț inițial: 371 USD

Kuhn Rikon Peeling de legume din Elveția

Curățătorul de legume super-accesibil pe care fiecare șef de bucătărie îl jură este acum chiar mai ieftin.

Koolife foarfece pentru plante medicinale

Niciodată nu dați scallions - sau praz sau arpagic - din nou, cu aceste foarfece de plante, care vin cu un instrument de silicon de nifty pentru a curăța între mici caneluri.
Preț inițial: 30 $

Joseph Joseph Chop2Pot

Creierul creat de designerul inteligent și quirky la Joseph Joseph a venit cu o placă de tăiere care se îndoaie într-un mic cuib pentru a transfera fără efort mancarea în oală.
Preț inițial: $ 17

Setul de instrumente Le Creuset

Orice ustensilă asemănătoare cu spatulă, ați putea avea nevoie vreodată de curățarea bolurilor sau de ouăle de zdrobire sau de perierea de carne; chiar ajung într-o ceașcă de depozitare din ceramică Le Creuset.
Preț inițial: $ 90

Scala GDealer Digital Bucătărie

O scară digitală este unul dintre lucrurile pe care pelerinii îl jură (este mult mai ușor să scapi de câteva grame decît să izbucnească fiecare aparat de măsură), dar este util pentru bucătarii care au nevoie să-și cântărească carnea sau lichidele.
Preț inițial: 30 $

OXO Baterii gripabile flexibile

Un set de clește cu capăt moale care este minunat pentru a obține alimente delicate, cum ar fi peștele subțire sau legumele moi.
Preț inițial: $ 17

Willow & Everett Boilere Gooseneck

Stemul mic al acestui ceainic menține conductele de apă calde în timp ce se toarnă, iar baza de odihnă înseamnă că nu este nevoie să curățați niciun spațiu pe suprafața aragazului.
Preț inițial: 99 RON

Cuisinart programabil de aragaz lent

Nici o masă nu este mai potrivită pentru ianuarie (sau sincer, mai ușoară) decât una pe care o aruncați într-o mașină de gătit lentă înainte de a fi pregătită până la momentul în care vă întoarceți.
Preț inițial: $ 110

Martha Stewart Colectia de prosoape de bucătărie

Prosoape de bucătărie simple și frumoase pe care le veți găsi mereu pentru utilizare, indiferent dacă manipulează o oală fierbinte sau vă șterg mâinile după spălarea legumelor.
Preț inițial: $ 17

Riedel Stemless Riesling Ochelari de vin

O sticlă viticolă mai restrânsă, concepută pentru a vă păstra albul dvs. preferat, de la marca de sticlă de încredere Riedel.
Preț inițial: 75 USD

Spiralizator de legume

Faceți paste fără gluten și făină, cu un spiralizator de legume care transformă în spaghete legume proaspete cum ar fi dovlecei, squash și morcovi.
Preț inițial: 50 USD

Sur La masă de marmură

Nu numai pentru aspectul, proprietățile reținute la rece ale marmurei împiedică topirea bucăților de unt când se rostogolestează plăcintă cu fulgi și aluaturi tartinabile.
Preț inițial: 30 $

Sur la masă tablă de marmură de patiserie

Când ai pini de marmură, trebuie să ai și bordul.
Preț inițial: 60 USD

Sur la mese Prep Bowls

Nu veți pierde niciodată un castron de amestec când acestea sunt colorate în culori vii.
Preț inițial: 13 $

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

19 lucruri pe vânzare pe care vreți să le cumpărați: ediție fitness

Legate de

18 lucruri pe vânzare, de fapt, vrei să cumperi

Legate de

28 lucruri pe vânzare pe care veți dori să le cumpărați