alegerea poporului

Cele 19 cele mai bune pixuri de pe Amazon, conform recenzorilor hiporentziști

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Am scris despre unele dintre cele mai bune pixuri înainte - vedeți acele povești aici și aici - dar de data aceasta ne-am îndreptat spre oameni pentru a găsi cele mai bine-revizuite pixuri de tip ballpoint, roller-ball și stilou pentru scris, doodling și bullet jurnal pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune pixuri super-fine de 0.2 mm

Staedtler Pigment Liner

4.1 stele, 109 comentarii

"Am folosit un alt stilou cu un punct foarte bun de ani de zile - nu știu ce ma făcut să încerc asta, dar sunt atât de bucuroasă că am făcut-o. Ele sunt superioare în toate privințele. Sfatul este foarte fin, dar și puternic, deci penele durează mai mult. Simțiți-vă bine și în mână. Noua mea favorită de departe. "

Intrați în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.

Cele mai bune pixuri de 0, 5 mm

Pilotă cu precizie retractabilă

4, 8 stele, 1, 452 de comentarii

"Am folosit stilouri Pilot Precise pentru câțiva ani și sunt preferatele mele. Sper că nu vor întrerupe niciodată această linie, pentru că nu vreau să fiu inventat. Îmi place punctul extrem de fin și am impresionat că încă creează o linie puternică, neîntreruptă fără a cere utilizatorului să folosească presiune suplimentară. Nu mă simt ca un vârf subțire să se îndoaie sau să se rupă (ceea ce mi sa întâmplat și cu alte pixuri). Acest stilou nu scapă și se usucă foarte repede, astfel încât nu este o problemă nici o problemă. Îmi place aspectul retractabil, deoarece am tendința de a înșela capacele stiloului. Îmi place cum simt în mâna mea și îmi plac culorile disponibile. În plus, cerneala nu pare să se termine niciodată (sunt sigur că se întâmplă în cele din urmă, dar stilourile sunt iubite de toată lumea pe care o întâlnesc, astfel că ajung în posesia altcuiva destul de regulat). Pur și simplu nu mă pot gândi la un lucru negativ de spus despre ele! "

Cele mai bune pixuri de 0, 7 mm

Pilotul EasyTouch retractabil

4, 5 stele, 441 comentarii

"Sunt un avocat, așa că personalul meu și cu mine petrecem mult timp scris, editat și lucrăm cu o mulțime de hârtie. Nu știi cu adevărat cât de mult poți să-ți iubești un stilou până când nu ai cumpărat acest stilou. Nimic nu se compară. Este perfect. Când l-am lăsat pe un coleg, client sau prieten să-mi împrumute stiloul (penele), ele comentă în mod constant despre cât de minunat este - și câțiva dintre ei sunt imediat aduși pentru ei înșiși. Îți spun, sunt lucrurile mici din viață.

Cele mai bune pixuri pentru pix 1.0mm

Uni-Ball Jetstream Ballpoint

4, 5 stele, 712 comentarii

"Acesta este stiloul meu preferat al tuturor timpurilor. Aș ordona mai mult dacă soția mea m-ar lăsa. Întotdeauna am un buzunar în buzunar și îmi place faptul că, din cauza capacului (în loc de un buton), acesta nu se va deschide niciodată în buzunar și nu mă scarpină sau nu mă înjunghie. Scrie bine și se usucă repede pe mai multe lucruri decât v-ați aștepta (nu totul, dar cu siguranță mai bine decât cele mai multe pixuri). Eu nu sunt mâna stângă - aparent lefties smudge cerneală foarte mult atunci când scrie, și acest lucru ajută să evite acest lucru - dar eu doar bucura de scris lucruri și nu trebuie să vă faceți griji despre smudging ca am face cu un stilou de gel, deși scrie despre buna ca una. "

Cele mai bune pixuri pentru bullet-journal

Set Sakura Pigma Micron cu cartuș de cerneală cu blister din cerneală

4, 3 stele, 6, 360 de comentarii

"M-am alăturat în cele din urmă clubului bullet-journal (toți copiii răi fac acest lucru - trebuia să mă alătur!) Și am cumpărat pixurile Micron după ce am citit recenzii și am auzit recomandări ale prietenilor diferiți. Trebuie sa spun ca IUBESC aceste pixuri! Veți obține șase stilouri cu diferite lățimi de linie. Dacă doriți să o utilizați pentru a schița literele, pentru a desena tabele sau pentru a schița, puteți alege un stilou care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Mă simt confortabil în mâna mea. Și stilourile nu sângerau prin pagină!

Stabilo Point 88 Fineliner Pixuri

4, 6 stele, 2, 653 de recenzii

"Îmi place aceste pixuri! Am început să jurnal și mi-am dorit pixuri frumoase pentru a mă motiva să le folosesc în fiecare zi. Îmi place varietatea de culori și că nu sângerau prin hârtie. Am făcut cărți poștale cu ei și le-am iubit cum se întâmplă. Sunt fericit de fiecare dată când dezleg cartea și văd multitudinea de culori. Acestea ar fi un cadou minunat pentru un tânăr artist, pentru studenți la note de cod color și pentru oameni care se bucură de meserii și / sau de caligrafie ".

Cele mai bune pixuri pentru stânga

Uni-Ball Jetstream pixuri retractabile

4, 5 stele, 1, 306 de comentarii

"Soția mea și cu mine suntem amândoi. Vechile noastre notebook-uri de colegiu sunt umplute cu frotiuri, pe măsură ce le-am făcut niște note și le-am smulgat, așa cum am scris de la stânga la dreapta cu mâna stângă. În cele din urmă, am găsit un pix care a fost neted, consistent și neclar. Nu mai am mai puțin de 20 din acestea acum în casa mea. Lucrul amuzant este că soția mea nici măcar nu a știut că le testez și a încercat una și a fost uimită de spectacol. Știu că ar putea părea un lucru mic, dar când scrieți mult, este o mare diferență.

Pixuri de cerneală gel de retragere Zebra Pen

4, 4 stele, 185 comentarii

"Sunt un server și trec prin pixuri ca nebunul. Sunt, de asemenea, stângaci, iar niște pixuri nu funcționează la fel de bine pentru noi. Aceste pixuri sunt adevărata afacere și sunt singurele pe care le cumpăr. Ei scriu foarte bine pe toate suprafețele și se usucă foarte repede. Dacă scrieți mult ca mine, veți dori să obțineți un pachet (sau două) dintre acestea. "

Cele mai bune pixuri de caligrafie

Tombow Fudenosuke Brush Pen

4, 2 stele, 1, 051 comentarii

"Această setare de valoare este o modalitate excelentă de a experimenta ambele tipuri de pixuri de perie Tombow Fudenosuke. Am făcut o mulțime de cumpărături înainte de a trage trăgaciul pe acestea și mă bucur că am cumpărat acest pachet. A fost o modalitate foarte bună pentru mine să experimentez atât tipuri de perii. Iubirea tipului moale pentru cea mai mare parte a lucrării mele cu perii, dar de asemenea mi-a plăcut și tipul dur. Aceste stilouri sunt o necesitate pentru oricine dorește să încerce tendința de caligrafie modernă sau care doresc o variație de linie în scrierea și desenul lor. "

Cele mai bune pixuri de pâslă

Paper Mate Flair Felt Sfat Pixuri

4, 5 stele, 2, 243 comentarii

"Cum n-ai putea să-ți iubești stilourile Flair? Ele sunt o necesitate pentru orice profesor! Îmi place că acestea sunt vibrante și arată o linie groasă, ușor de citit fără a se înmuia prin hârtie. Ele sunt netede pentru a scrie și de asemenea, de lucru pentru litere mână! Folosesc aceste pentru a nota și îmi plac varietățile de culori și toate acestea se remarcă atât de bine din creionul sau pixurile pe care elevii mei le folosesc. De asemenea, par să aibă o durată de viață fenomenală, care este minunată! "

Cele mai bune pixuri

Pilot Metropolitan Collection Fountain Pen

4.3 stele, 2.202 de comentarii

"Pilotul a corneat serios piața atunci când este vorba despre cel mai bun stilou sub 20 de dolari. Cele mai multe pixuri ieftine se simt ieftine; totuși acest lucru nu este cazul atunci când vine vorba de Mitropolit. Printr-o magie japoneză au reușit să creeze un stilou solid care scrie, precum și stilouri care costau de trei ori mai mult. Este extrem de netedă și se simte foarte rezistentă. Nu pot recomanda acest stilou suficient pentru cineva care se gândește să obțină un stilou, dar nu vrea să investească 100 $ pentru ceva ce nu știe dacă încă mai vrea.

Lamy Safari Fountain Pen

4, 2 stele, 1, 405 comentarii

"Sincer cu bunătatea, nu am vrut să-l plac lui Lamy. Când am început cu stilouri de fântână, mi-am imaginat că îmi voi lua drumul obișnuit de colector obsesiv și că voi ajunge să mănânc Cupa O 'Noodles, așa că aș putea privi cu iubire la o grămadă de instrumente de scriitură scandaloase. După ce am discutat cu multe mărci, apreciez pe Lamy că este un stilou fără zgomot, confortabil și confortabil. Are tipul meu preferat și, până acum, nu am fost nevoit niciodată să ajung și să fac nici o ajustare pentru a obține unul de lucru. Adică, ce faci când nevoile tale sunt îndeplinite atât de complet? Te predai.

Cele mai bune pixuri ieftine

BIC rotund Stic Xtra Life Ballpoint Pen

4, 5 stele, 3, 541 comentarii

"Acestea sunt cele mai bune pixuri vreodată. Sunt ieftine, funcționează bine și sunt durabile. Sunt atât de ieftine încât poți purta întotdeauna două până la trei pixuri în orice moment. Am pus chiar aceste pixuri prin șaibă fără probleme. Alte pixuri pe care le-am deținut (pixuri de obicei mai scumpe) au scurgeri în mașina de spălat sau pur și simplu s-au scurs cumva în general, distrugând îmbrăcămintea mea. Cumpărați aceste pixuri. Aveți încredere în mine."

Cele mai bune pixuri durabile

Fisher Space Pen Bullet Finish Chrome

4, 5 stele, 2, 172 revizuiri

"Am purtat un Fisher Bullet timp de 20 de ani. Mare performer. Pentru mine, Fisher Bullet este despre factorul de formă mic, durabilitatea și abilitatea de a scrie ori de câte ori aveți nevoie să scrieți.

ori de câte ori trebuie să scrieți. Am folosit-o pe cherestea, pe articole umede, pe obiecte grase, pe articole lucioase. A trecut prin spălător și uscător. A fost scăpat și abuzat. Nu-mi amintesc nici un singur eșec. Tot metalul cu inele de cauciuc pentru etanșare și pentru a păstra capacul. Dacă aveți nevoie de un stilou mare și sigur într-un pachet mic, nu îl puteți bate. Nu vă așteptați ca acesta să fie un stilou Montblanc și nu vă va dezamăgi niciodată. "

Cele mai bune pixuri cu mâner moale

Pilot Dr. Grip Centrul de Penetrare Gravity retractabil

4 stele, 657 comentarii

"Sunt un mare fan al acestor pixuri. Ei au o aderență confortabilă și sunt ponderați să stea bine în mână. Mai scumpe decât medicul regulat (fără centru de gravitate) Dr. Grip, dar merită, în opinia mea. Îmi place că cerneala este, de asemenea, netedă și curgătoare liberă, ceea ce înseamnă că obțin liniile solide în timp ce aplică presiune foarte mică. Am probleme atât cu sindromul tunelului carpian cât și cu cel cubital, deci un stilou confortabil este o necesitate pentru mine. Pot scrie literalmente o oră fără disconfort. De asemenea, îmi place că cerneala nu se aglomerează sau nu mă obligă să mă scutur sau să nu mai scriu pentru a muri, așa că cerneala va rula din nou.

Cele mai bune pixuri multicolore

Hârtie pentru pixuri din gel de hârtie Mate Inkjoy

4 stele, 979 comentarii

"Acestea sunt cele mai bune pixuri pe care le-am avut vreodată. Ei scriu fără probleme; culorile sunt minunate. Nu scurg sau scrâșnesc ca alte pixuri. Galbenul este prea luminos pentru scrisul obișnuit, așa că l-am folosit pe acesta în cartea mea de colorat pentru adulți. Asigură-te că-l aduc pe mine cu mine să lucrez în fiecare zi și să-l ascund când plec, pentru că știu că cineva o va fura. Îmi place aderența cauciucată și simțul stiloului. Dacă este posibil să te îndrăgostești de un stilou, am făcut-o. Nici un alt pix pentru mine din nou. Dacă Paper Mate se va opri vreodată să facă acest stilou, voi plânge.

BIC Pen color cu 4 culori

4, 7 stele, 1, 034 comentarii

"Acestea sunt cele mai preferate stilouri din toate timpurile, care datează din copilărie. Mi-am dat de ajutor în colegiu pentru luarea de note în clasele mele de știință și le folosesc în prezentarea propunerilor de afaceri. Îmi place de asemenea simțul mai gros al pixului - nu sfârșesc cu crampele majore ale scriitorului ca și mine cu stilouri standard. "

Cele mai bune pixuri gel

Muji Gel de cerneală

4, 7 stele, 389 de opinii

"Ira Glass din această viață americană a menționat aceste lucruri și din moment ce eu sunt un fan al spectacolului și un pic de tocilar, m-am gândit că le voi încerca. Nu sunt dezamăgit. De fapt, sunt încântat. Aceste pixuri din plastic sunt fenomenale. Ele produc linii clare, subțiri, foarte întunecate pe majoritatea tipurilor de hârtie. Vârful alunecă ușor și cerneala se usucă rapid. Cilindrul este un diametru tipic, iar lungimea este compactă, ceea ce este frumos. Ei vin într-un pachet de zece, ceea ce înseamnă că sunt foarte ieftine. Nimic nu este aici. Doar un antrenor serios de stilou care nu vă va fi frică să pierdeți. "

Pilot G2 Pixuri Premium cu gel de cerneală cu gel de cerneală retractabil

4 stele, 661 comentarii

"Pixurile Pilot G2 .38mm sunt cele mai bune produse pentru a oferi harului omenesc. Sunt un fan al lui .38s și-i păzesc cu atenție și angajament de la spargere. Când cineva ajunge pentru stiloul meu, mă rătăcesc cu teamă; atunci sunt inundat de furie. Nici nu las soțul meu să-mi folosească stilouri. De ce ați scrie cu altceva? Nu am făcut-o. M-am convertit la pilotul G2 .38 în toate culorile cu aproximativ zece ani în urmă și am trecut prin aproximativ 50 de pixuri. Ele sunt de lungă durată, dacă aveți grija adecvată. "

Intrați în căsuța de e-mail.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.