cumpărături nedureroase

19 lucruri daneze pe care le poți cumpăra pe Amazon

Anonim

În timp ce nu avem nici o problemă cu hygge (cuvântul danez pentru confortabil, care a luat recent secțiunea "Stiluri" din New York Times de furtună), suntem un fel de atitudine hăituită. Poate că este din cauza faptului că termenul este aruncat în jurul valorii de . Nu, vizionarea casei de vară în pijamalele tale, în timp ce mănânci căptușită . Vezi Ew nu este hygge . Cu toate acestea: Noi nu suntem frumos-lucruri-din-Danemarca-ed-out. De aceea am decis să rotunjim câteva elemente pe care le puteți cumpăra foarte ușor pe Amazon, care sunt de fapt din acea țară estetică superioară. Nu toate acestea sunt în spiritul igienei, totuși, bine, un număr mare dintre ele sunt . Pentru că, da, sună foarte frumos să stai în fața unui incendiu în Glerupsul nostru, să mănânci pe un aebleskiver și să-l urmăresc pe Borgen .

Royal Copenhagen Blue Fluted Cans, Set de două

Există puțin mai elegante decât aceste halbe clasice albastre-florale Royal Copenhagen. (Iată mai multe cani non-daneze care ne plac.)

Glerups Papuci de unisex

Unele papuci confortabili se simt din culorile dulapelor daneze Glerups.

SCI Scandicrafts Panou din oțel inoxidabil de 7 cupi

Deci poți să-ți faci la îndemână pe oamenii de afaceri (delicioase dulciuri de pancake daneze).

O & H Kringle danez al lunii, abonament de trei luni

Sau dacă nu preferați să preparați produse de patiserie daneze, de ce să nu vă abonați la un club de kringle-a-lună? (O kringle este o patiserie cu aspect covîrșit, care a fost introdusă pentru prima oară în Racine, Wisconsin, în anii 1800 de către imigranții danezi.) Aceste kringle sunt făcute în același oraș din Wisconsin de către O & H Bakery.

Borgen: seria completă

Cea mai mare emisiune de televiziune daneză - Borgen, despre un prim ministru - în toate cele trei sezoane de glorie.

Dansk Kopenstyle Casserole

A fost pentru a fi dacă vroiai o caserolă de la Dansk Kobenstyle pe care trebuia să o aruncă într-un magazin de vintage sau pe Etsy. Din fericire, Dansk și-a reluat vasele clasice de email cu câțiva ani în urmă.

Acuarele de Finn Juhl

Finn Juhl, unul dintre cei mai mari designeri de mobilier danez de mijlocul secolului, sa întâmplat, de asemenea, să fie un minunat acvarel. Această carte, prima care a adunat picturile sale, este în 24 ianuarie, dar o puteți pregăti acum. (Pentru cărțile noastre preferate de masă de cafea din anul trecut, faceți clic aici.)

Eva Solo Ceai Bag

Un suport elegant din oțel inoxidabil (pentru frunze de ceai) din linia de bucătărie daneză Eva Solo.

Spunk Vingummi

Oh, cum iubim bomboanele scandinave! Aceste gummene vin vin prin amabilitatea lui Spunk. Potrivit Wikipedia, în 1971, fondatorii au venit peste cuvântul spunk în cartea Pippi în Mările de Sud. (Pentru bomboane mai obscure pe care le place, faceți clic aici.)

Notă: În prezent nu este disponibilă, dar Amazon poartă și alte tipuri de bomboane scandinave aici și aici .

Fermă care trăiește jumătate de lună

Asigurați-vă că rufele murdare sunt ceva fericit cu acest obstacol grafic de la Ferm Living, o linie de homewares fondată de proprietarul unei agenții de design grafic din Aarhus.

Notă: În prezent nu este disponibilă, dar versiunea mai mare este disponibilă aici .

Meniu set de șlefuit cu 2 piese

Deținem de fapt un set de măcinători de sare și piper din meniu (și ne place foarte mult!).

Proiectele norvegiene Beanie Norse pentru bărbați

Proiectele Norse sunt o linie de bărbați de la Copenhaga, pe care mulțimea de bărbați o primeste cu toții. Această bomboană marină se întâmplă a fi cu 30% în acest moment.

Notă: Din păcate, această beanie a fost vândută pe Amazon! Același lucru este disponibil pentru $ 75 la Need Supply.

Carl Nielsen: setul danez pentru simfonice

Un set de zece CD-uri (cu simfonii, concerte și piese scurte de orchestră) de la Carl Nielson, considerat cel mai proeminent compozitor de muzică clasică din țară.

Stelton Vacuum Jug

Păstrați-vă cafeaua caldă și ceaiul rece înghețat cu această cană de vid Stelton.

Noma: Ora și locul în bucătăria nordică

De când legendarul restaurant Noma din René Redzepi, închis anul trecut, această carte de bucate 2010 este un fel de colecționar.

Stelton Arne Jacobsen Revolving scrumieră

Această scrumieră, creată de arhitectul-designer Arne Jacobsen pentru Stelton în 1967, vine cu un capac rotativ pentru a vă ascunde fundul de țigară.

A câștigat tricoul lui Lester de sute de bărbați02

Un buton confortabil de flanelă de la Won Hundred (pe care Fashionista la numit "ca APC, dar mai puțin prețios"). Se întâmplă să fie 50 de procente.

Notă: În prezent, aceasta nu este disponibilă pe Amazon, dar puteți obține în schimb un confortabil Won Hundred Sweater .

Normann Copenhagen Ochelari de Whisky, Set de 2

Unele ochelari de whisky inspirat de anii '60, inspirat din linia daneză dulce Normann Copenhaga.

Bloomingville set ceramică Bowl

Un set de boluri ceramice Bloomingville vesele - pentru a amesteca aluatul tău aebleskiver.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

17 Accente ieftine (dar scumpe) apartament pe Amazon