pregătirea pentru dezastre

21 Lucruri pe care le-ai avut când te-ai împușcat pe metrou

Anonim

Astăzi, guvernatorul New York, Andrew Cuomo, a declarat că MTA se află într-o stare de urgență. Ha! Ca și cum nu am fi știut deja asta. Între trenul infailibil fără aer și trenul A deraiat, riscăm totul de fiecare dată când vom merge la muncă. Deci, cu nimic altceva decât o vară de metrou aspru la orizont, am adunat toate lucrurile pe care le avem asupra dumneavoastră, care vă vor menține calmă și vă vor răcori atunci când vor fi afectate întârzierile inevitabile.

Versiunea ventilatorului portabil multifuncțional Versatil

De când sunteți blocați pe platformă timp de 20 de minute, datorită pasagerilor bolnavi la cele două opriri anterioare, cel mai bine evaluat mini-ventilator din Amazon. Este de 7, 8 cm lungime (doar un inch mai inalt decat un iPhone 6s), dar se pliaza complet in jumatate. Dacă preferați ceva cu o opțiune de oprire, vă sugerăm ventilatorul portabil de zgomot al lui Insten, care se încarcă prin USB și salvează un scriitor de la topirea la Disney World.

Insten Fan portabil mini USB cu ventilator portabil

Lee Obiectiv alb flori roșii fluture

Pentru că nu am descoperit încă cheia pentru o taxă nelimitată, ar trebui să avem întotdeauna un plan de rezervă. De asemenea, sunt mai frumoși.

V-Neck cu mâneci lungi Cardigan

Un pulover ușor și pliabil, atunci când sunteți prins subteran într-una din aceste mașini cu AC-ul răsucite.

Acest lucru este vândut, dar aici este un alt cardigan.

Zojirushi SM-KHE36AG cană din oțel inoxidabil

Va trebui să rămâi hidratat. Sticla noastră preferată Zojirushi va păstra toate băuturile dvs. fierbinți, fierbindu-se cu gheață rece și rece, indiferent cât timp sunteți subteran.

Carolina au un Hank Paisley Bandanna

Un expert pulover greu recomandă aceste bumbacuri de 100%. Aveți o bandă de Hank pentru a scurge picăturile ocazionale (sau pentru a vă proteja de atingerea stâlpului, dacă aceasta este chestia aia). De asemenea, s-ar putea sugera să fugim cu un monogram hankie.

Moda Di Raza batiste monogramate din bumbac

Frații din Jersey de Sally Mott Freeman

Aveți întotdeauna o carte sau ceva de citit care vă va distrage atenția de la inningul fără sfârșit spre următoarea oprire. Poate fura ceva din lista de lectură a lui Hillary Clinton, cum ar fi The Jersey Brothers, pentru că o poveste despre ofițerii navali dispăruți care și-au găsit drumul de acasă din Pacific nu va face trenul să pară atât de rău.

La Roche-Posay Apă termală de primăvară

O apă de ploaie termo-primăvară pentru a vă reaminti că ați meritat, deși încă mai luați trenul pentru a lucra.

Supergoop Defensive Refresh Set Mist SPF 50

Sau faceți timp pentru a reaplica protecția solară (pe care ar trebui să o faceți la fiecare două ore) fără a vă distruge machiajul.

Bare de tipul, vanilie afumată și coji

SNACKS!

Colgate MaxFresh Wisp Călătorie de dinți de unică folosință de călătorie

Și apoi puteți să vă spălați dinții din nou, pentru că de ce nu?

Trident Spearmint Gumă fără zahăr

Unele gume, pentru a ține gura ocupată, astfel încât să nu vă deranjez.

Xiaomi 10000mAh Pro rapid de incarcare Lumina de putere

Singurul lucru mai rău decât să fii blocat în metrou este să fii blocat în metrou cu un telefon mort. Expertul în gadget din New York, Jake Swearingen, recomandă Xiaomi, care poate stoca suficienți sucuri pentru a reîncărca complet telefonul de trei ori.

Notă: încărcătorul exact este vândut, dar aici este o altă opțiune Xiaomi.

Lavandă Relaxing Roll-on

Un ulei de lavandă calmant care a lucrat pentru scriitorii stresați la termenul limită. Dacă levantica nu este lucrul tău, tratamentul stresului aromatic al lui Tata Harper, iubit de editori strategici, miroase ca oamenii bogați și este ca și cum ai face un Klonopin în formă de miros.

Tata Harper Tratament de stres pentru toate aromele naturale

DUBS Pluguri de ureche pentru muzică de anulare a zgomotului

Dintr-un articol din Gothamist povestind povestea deraierii trenului A acum două zile: "Un tip a fost foarte calm și într-o voce în plină expansiune a spus:" Totul este sub control ", a adăugat Duncan. "Asta ma facut sa ma simt bine si apoi el merge, " Dumnezeu este in control ", si am fost ca, O mare." Evitati nebunia impreuna cu Joanna Goddard de la Cupa lui Jo de urechi de urechi, care va va permite sa auzi anunturi importante, dar blocați restul.

Panou de expunere Panasonic ErgoFit

Acestea nu vor fi căștile dvs. nr. 1, dar este o pereche suficient de ieftină și suficient de bună pentru a cumpăra și doar păstrați-o în geantă, deci aveți mereu ceva pentru dvs. Așa cum a recomandat un senior editor la Vulture.

Lanternă cu flux albastru cu baterie albastră

O lanternă lungă de trei inci, în cazul în care luminile se sting sau, Dumnezeule, trebuie să ieșiți pe pistă.

CREATE-A-SPACE Divider de scaun portabil pentru avioane

Acest lucru poate fi un pic mai mult, dar de ce nu cel putin incercati sa scapati un spatiu personal.

Trtl Pillow

Pentru cei care încearcă să scape și să doarmă, o pernă de călătorie la fel de mică și mică ca o eșarfă.