aduna-te

23 coșuri de răchită care arata ca decor, dar lucrează ca depozitare

Anonim

Singurul mod în care îmi amintesc să-mi țină apartamentul organizat este să dau fiecărui element propria casă. Îmi dau seama că acest lucru este abia o lovitură de viață, pentru că, în cele mai multe cazuri, este oarecum evidentă unde lucrurile aparțin. Pantalonii se duc în dulap, cărțile sunt așezate pe rafturi, ghivece și tigăi se închid pe o cușcă de blat în bucătărie. Dar există întotdeauna unele lucruri care nu au un loc clar pentru a merge, și acolo m-am împiedicat, uneori literalmente. Fără un spot pentru a apela acasă, pantofii se îngroapă în foaierul meu, provocând diminuări minore în timpul dimineții, iar revistele îmi iau adesea masa de bucătărie.

Acesta este locul în care un bun coș de depozitare de răchită poate fi util. Este un sfat organizator pe care l-am luat de la unii profesioniști, în timp ce învățam despre recipientele lor preferate de depozitare. Laura Cattano este un astfel de fan, și îi place să folosească "coșuri deschise frumoase", în special pentru jucării. Frumusețea acestor coșuri este că nu arată ca depozitare și, așa cum spune Cattano: "Dacă cineva intră, ei văd doar un coș, un coș frumos în loc de jucării." Dar i-am extins logica orice altceva ar fi încercat să o corral.

Deci, acele pantofi care mi-au blocat drumul pot fi acum păstrate într-un coș care se află în colț, departe de ușa din față, iar revistele pot fi ascunse într-un suport elegant sub masă. Chiar și rolele mele de hârtie igienică sunt așezate într-un coș țesut în baie, o opțiune mai elegantă decât păstrarea lor în ambalajul original.

Și răchita este un material unic versatil, de obicei neutru în culoare, astfel încât se potrivește în majoritatea schemelor de decorare. Cu toate acestea, puteți găsi și răchită care este vopsită pentru a potrivi culorile cu care lucrați. De asemenea, are ceva moment, acum cu pungile în formă de coș de gunoi care apar pe piste și coșul cu pungă Cult Gaia care preia Instagram. Pentru a vă ajuta să vă mențineți tendința și să vă organizați lucrurile, aveți aici 23 de coșuri practice și destul de paiete, de iută, rattan sau răchită pentru fiecare cameră din casă.

Burkman Bros. Cosul de țesut

Coșurile mici, deschise, fac, de asemenea, chiloți și organizatori frumosi, mai ales când sunt atât de colorați ca și aceștia (care, de asemenea, se află în vânzare la primăvară).

Mierea poate face coșuri țesute rotunde, bej / maro (set de 3)

Acest set de trei coșuri țesute, cu mânere din lemn de culoare închisă, ar putea fi folosite pentru a vă organiza vanitatea sau drăgălașele de pe contoarele pentru băi.

Gwendolyn Basket

Acest coș, realizat din ratan de trestie, ar completa frumos o masă laterală, ca un suport pentru reviste șic.

Coș de cumpărături Wicker, Coș de biciclete

Dacă doriți să deveniți mai tradițional cu stilul, acest coș de răchită este de fapt reprezentat ca o pungă de cumpărături pentru biciclete - dar puteți, de asemenea, să o repoziționați ca o revistă sau titular de ziare.

Cos de depozitare mare

H & M are un număr surprinzător de coșuri de depozitare de răchită pur și simplu pentru mai puțin de 50 de dolari, cum ar fi cel mare cu mânere pentru doar 25 de dolari.

Coș de îmbrăcăminte cu coajă

Sau una care este țesută cu fire galbene vopsite în dip.

Jute Coș de Spălătorie

Acest coș de iută din gri închis este o culoare unică și are dimensiunea potrivită pentru spălătorie. (Deși dacă căutați ceva puțin colorat în mod tradițional, acesta vine și într-un alb natural.)

RISEON coș de buzunar natural (11 cm)

Mulți comentatori de la Amazon notează că folosesc acest coș pentru a organiza planteri, dar ar fi la fel de util ca să dețină pături sau jucării pentru copii.

Local + coș de podea Lejos Zura

Chiar dacă Cattano preferă coșuri deschise pentru jucării pentru copii, cred că acest coș de podea este o opțiune excelentă de depozitare pentru ei. Profilul redus facilitează accesul copiilor, însă capacul înseamnă că adulții nu trebuie să se uite la jucării atunci când nu sunt utilizați.

Local + coș de podea Lejon Roya

De asemenea, vine în alb și negru, în cazul în care designul de șurub nu este stilul tău.

Rose & Fitzgerald Coș de cumpărături Palm Bullseye

Acest coș de ochi alb-negru este, de asemenea, scăzut și închis, dar mânerele fac din el un pic mai portabil, pentru a muta camera în cameră.

Rose & Fitzgerald coș de spirală Palm

Acest coș cu capac mai înalt ar fi bine pentru jucăriile pentru animale de companie pe care doriți să le păstrați din vedere.

Caruselul de depozitare rotundă din caramida

Acest coș coș este chiar mai înalt și mai mare, pentru articole mai mari, cum ar fi uneltele de sport sau încălțămintea pe care nu doriți să le afișați întotdeauna, deși mânerele ușurează deplasarea.

Cosul de depozitare cu colivie

Acest coș de țesături mare, deschis, ar fi frumos pentru păstrarea pernelor sau a păturilor decorative pentru aruncare, din moment ce ați putut să vedeți niște șorțuri de culoare sau textura prin caning.

Rattan Cosul Mare

Acest coș de rattan din trestie de la Target are un stil similar pentru un preț ușor mai mic.

Deco 79 Coș de mare pe coș

Acest coș de țesut țesut este suficient de rezistent pentru a fi folosit în exterior, pe un patio, dar suficient de elegant pentru a păstra în interior.

Coșul decorativ de răchită seagrassă

Dacă doriți doar un coș de bază de răchită, cu cât mai puține bucle și detalii decorative, dar nu se va prăbuși pe el însuși, acesta din Target va face bine. În plus, este doar 32 USD.

Genți de uz casnic Cosul mare de podea din răchită cu mânere împletită

Pentru ceva cu un detaliu vizual mai mic, mergeți la un coș ca acesta, cu un mâner împletit.

J'Jute Maya Coș de Tidelină Mare

Da, acest cos costă 300 $. Dar are și o țesătură strânsă, mânere complicate, și este destul de mare, de 20 inci și 16 inci înălțime.

Pompom Wicker Basket - Set de 2

Pompoms pom-poms dau aceste coșuri de răchită un al doilea scop ca pungi elegant tote, precum și opțiuni de stocare de sine stătătoare.

Gibson Eco Friendly 2-Piece Swinley Coș

Un alt set jucat de două piese. Aceste coșuri sunt bine structurate, făcându-le o opțiune bună pentru grele sau supradimensionate, cum ar fi cizme sau pantofi.

Elemente Coșuri roșii de sere

Există și acest duet cu coșuri de răchită roșie, dacă lucrați cu o schemă de culoare mai caldă.

Alina Depozit otoman

Deci, acest lucru nu este din punct de vedere tehnic un coș de răchită, dar este un mobilier răcoros care îndeplinește în mod esențial același scop. Pur și simplu aruncați obiectele pe care le-ați păstra de obicei pe masa de cafea, cum ar fi o telecomandă sau reviste de televiziune, în otoman, puneți partea de sus și nimeni nu va ști cât de multe lucruri pe care le stocați înăuntru.