recomandată de experți

Cele 3 cutite de partid (usor nisa) care au ocazii speciale

Anonim

La fel de mult ca și noi, cuțitul șefului de bucătărie este un instrument de tip can-do-anything, câteva situații speciale pot apărea: cum ar fi găzduirea oamenilor și așezarea unui platou de brânză sau aranjarea unui bar brut-fructe de mare. Nu ar fi fost necesar să așezi un cuțit de 8 inci pentru oaspeții cu care să lucrezi. Am vorbit cu experții pentru a găsi cuțitele extra de partid care merită de fapt să aibă.

Pentru sushi rulant la domiciliu

Pestele este delicat si cantareste mai putin decat alte carne, ceea ce inseamna ca vreti un cutit care se taie cu precizie si nu va smulge si rupe carnea. Tim Cushman, de la O Ya sushi și omakase din New York și Boston, recomandă cuțite ceramice Kyocera - unele dintre ele fiind probabil chiar mai ieftine decât tăierea peștilor cu care lucrați. "Ei lucrează foarte bine cu peștii: ceramica se taie ușor, iar peștele nu se lipeste de lamă la fel de mult ca pe un cuțit metalic", spune el. "În restaurant, folosesc o mulțime de cuțite pe care le obțin în Japonia. Dar pentru cineva acasă, cuțitele Kyocera sunt un cuțit universal bun și au o margine foarte bună. "

Pentru iubitorii de sashimi: cuțitul Kyocera cu trei inci. Imagine: Jed Egan

Kyocera Ceramic Parer 3 "

Cuțitele ceramice sunt cunoscute pentru a cipa mai ușor decât cele din oțel, dar sunt, de asemenea, cunoscute pentru a rămâne mai ascuțite mai mult. Foarte important, în acest caz, materialul nu se lustruiește să pescuiască carnea, astfel încât să puteți tăia șmecherii ordonate.

Pentru a pune o plăcuță de brânză

Brânzeturile variază în textură, de la gooey la fărâmițat, ceea ce înseamnă că cuțitele de brânză pot fi mai specifice. Dar, la fel ca și în cazul cuțitelor obișnuite, există un cuțit pentru toate tipurile de brânzeturi pe care îl puteți cumpăra și acoperă toate nevoile dvs. de tăiere a brânzeturilor. "Este ceea ce ne-am referi la un cuțit greu de brânză", spune Elizabeth Chubbuck, un senior VP la Cheese Murray din New York. "Poate că este o lamă de patru inci, care are un vârf furculiță, iar ideea este că este suficient de rezistentă pentru a tăia cu adevărat brânză, cum ar fi Parmigiano-Reggiano. Această vârf furculiță vă oferă un unghi frumos de a tăia bucăți din ceva de genul unui cheddar îmbrăcat în țesături sau o Gouda într-adevăr în vârstă. Și lama însăși nu este foarte largă, ceea ce înseamnă că funcționează și pentru brânzeturi moi ca Brie. "Chubbuck îi place modelul cu o lamă din oțel ușor îndoită și un mâner din lemn de acacia din Be Home.

Fiți acasă Onyx Cheese Cuțit

"Poți să-l prindi bine", spune Chubbuck despre acest mâner, "ceea ce înseamnă că vei reuși să te duci după brânzeturile cu vârstă brută, fără a pierde controlul asupra cuțitului sau a brânzei".

Swissmar cuțit universal pentru brânzeturi

Cuțitele de brânză tind să vină în seturi de trei, dar dacă urmăm sfatul lui Chubbuck și doar privim la cuțitele universale de brânză, există și această versiune din oțel inoxidabil de la compania de bucătărie Swissmar - este doar un dolar mai mult decât Be Home.

Ralph Lauren Două bucăți de cartofi de brânză Wyatt și set de cuțite

Și dacă sunteți gifting (sau tratarea dvs.), acest piele-manipulat Ralph Lauren cuțit brânză universal vine cu un platou de brânză de marmură.

Pentru a-ți scoate stridiile

Dacă găzduiți - și nu doar găzduiește găzduirea sau găzduiește, dar, să zicem, nivelul de găzduire al prietenului tău de prietenie - un buzunar de stridii pe gheață este o chestiune centrală. Eliminați-le nu este la fel de tare cum pare, dacă aveți instrumentul potrivit. Justin Devillier, de la La Petite Grocery din New Orleans, a folosit aceleași shucker-uri Dexter cu mânuire albă de zeci de ani. El îi recomandă pe cel cu un vârf rotunjit, care îi permite începătorilor să se strecoare în cochilie fără a risca un cuțit să treacă direct prin mâna lor. "O mulțime de oameni de-a lungul anilor mi-au trimis sau mi-au dat cuțite diferite de specialitate cu stridii, iar majoritatea dintre ele sunt super-bine, dar cel cu care am crescut cu Dexter, cu care am crescut și am rămas".

Dexter-Russell Oyster cuțit noul stil Haven 2.75 "

Dexter-Russell face o mulțime de variații pe acest dispozitiv mic de împușcare; acesta este cel pe care Devillier îl jură.