alegerea poporului

Cele mai bune 30 de costume de Halloween pentru copii de pe Amazon, Potrivit recenzenti Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. În timp ce noi am adunat cele mai bune costume de cultură pop, costumele celui mai bun cuplu și cele mai bune costume de câine , am ales cele mai bune costume pentru copii de pe Amazon - potrivit oamenilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cele mai bune costume pentru fete

JerrisApparel Rochie de Cenușăreasa

4 stele, 1, 032 comentarii

"Această rochie este cu adevărat uimitoare! Vârsta mea de 4 ani este în dragoste cu această rochie! Calitate uimitoare, chiar foarte uimitoare! Kudos către producătorul acestei rochii este la fața locului! Dragostea dragostea iubesc această rochie! Voi cumpăra mai multe de la această companie. Continuă să faci fetițe să se simtă ca niște prințese! Mulțumesc!!"

Super Costume pentru Copiii SuperCode Heroes Wonder Woman Child's

4.1 stele, 1.111 de comentarii

"Am fost absolut mulțumit de această achiziție. Fiica mea este obsedată de toate lucrurile Wonder Woman și ea a purtat acest costum de cel puțin 50 de ori deja! Singura problemă pe care am întâlnit-o este că Velcro nu mai lipsește, dar așa cum am spus, ea a obținut o mulțime de utilizare din ea! "

Distracție pentru fete din lume

4, 5 stele, 100 de evaluări

"A fost un costum mare. Vârsta mea de 7 ani a plăcut cu adevărat partea "curaj". A fost bine făcut și a fost mai "autentic" decât cele mai multe costume pentru copii. "

ReliBeauty costum de Mermaid

4 stele, 424 comentarii

"Vârsta mea de 3 ani este mică la 31 kg și 38, 5 cm înălțime. În mod normal, poartă 3t și uneori 4t. Acest lucru se potrivește foarte bine ei. Partea de jos a rochiei atinge pământul doar abia. Îi place și nu poate aștepta până la Halloween. Singurul lucru cu care nu eram complet mulțumit este că mânecile sunt jumătate de mâneci. Credeam că vor fi mâneci pline. Acesta este singurul dezavantaj.

Franklin Sport NFL Deluxe Tineret Uniform Set

4, 5 stele, 2, 267 comentarii

"Aceasta este o afacere atât de mare pentru preț! Fiul meu avea nevoie de acest lucru pentru un costum de Halloween, iar acest lucru a ajuns la timp și se potrivește exact dimensiunilor. Numerele sunt aprinse pe fier, astfel încât copilul dvs. să ajungă la numărul dorit pe tricou. Fierul de pe numere necesită mai multă căldură decât ceea ce am crezut, așa că ai puțină răbdare atunci când i-ai călcat. Am fost îngrijorat de mărimea cămășii, deoarece fiul meu are un cap mai mare, dar se potrivește grozav! "

Born Toys 8 Costum și Accesorii pentru Fireman Fire PC Premium

4, 4 stele, 154 comentarii

"Wow! Acesta este un produs incredibil! Fiul meu de trei ani a avut mai multe costume de pompieri în trecut de la Melissa și Doug și alte astfel de companii. Acest produs este dincolo de orice calitate superioară! Din detaliile de pe jachetă, viziera de căști care se ridică cu adevărat în sus și în jos, hidrantul de incendiu care împușcă de fapt apă reală.

. fiul meu a fost extatic! Cu siguranta vom comanda acest produs de multe ori din nou pentru prieteni si familie ca daruri ".

Costumul Fata Elsa Deluxe de la Disney

4.3 stele, 1.768 comentarii

"Nu știu ce făceam înainte ca Frozen să intre în viața noastră. Dumnezeule, nu a existat nici Elsa, nici Anna care să se gândească, să cânte cu, sau să danseze. Apoi a apărut acest lucru, scânteiere și toate; Nu cred că am văzut o altă bucată de îmbrăcăminte din momentul în care a apărut până la următoarea zi de naștere. Atât de albastru. Vreau să spun că îi place albastru atât de mult? - Nu e tata albastru; este "Ice Blue". Și stau corectat ca de obicei. Dacă vrei ca copilul tău să poarte haine și eventual să se scalde, stai departe, dacă nu, sora perfectă a lui Elsa, care nu este rochia lui Anna, așteaptă.

Disguise Girls Fairytale Toddler Witch Costume

4, 4 stele, 287 de recenzii

"Am cumpărat acest costum pentru fiica mea de 5 ani care a cerut să fie o" vrăjitoare frumoasă ". Când a ajuns în poștă, a fost încântată când a deschis-o. Designul general al rochiei este perfect! Îmi place cum mânecile și partea de jos a rochiei apar tresărite. Șorțul este un plus supercut și face chiar și rochia! Purta ciorapi negri, sclipici cu ea și pantofi din piele neagră, cu bretele de catifea, care le împleti perfect. Ea purta o alunecare pufoasă dedesubt, pentru a da rochiei mai multă aparență de "poveste". Era destul de spațios încât putea să poarte o cămașă neagră cu mâneci lungi dedesubt și să se simtă confortabilă. Fiica mea a iubit această rochie și a fost uluitoare la ureche la toate complimentele pe care le-a primit. Mica mea vrăjitoare frumoasă sa îmbrăcat în costumul ei aproape în fiecare zi de când a purtat-o ​​în Halloween! Foarte accesibil și extrem de mulțumit de cumpărarea acestui costum de vrăjitoare adorabil! "

Ruby's Peacock Costume

4 stele, 569 de evaluări

"Destul de decentă pentru un costum de Halloween. Uneori, atunci când comandați costume online, nici măcar nu treceți prin noapte. Este foarte frumos; fiica mea a iubit-o, și ea a câștigat chiar și un concurs de costume cu ea. "

Costumele celor mai buni

Costumul de politie pentru băieți de lux al lui Kangaroo

4 stele, 194 comentarii

"A cumpărat acest lucru pentru nepotul meu de 3 ani și este mai bine decât era de așteptat. Big hit cu el! I-am dat-o și el a insistat să-l poarte în pat! Calitatea este mult mai bună decât mi-am imaginat pentru costumul unui copil și pentru preț. Am cumparat un 4t, chiar daca el poarta un 3T, astfel incat sa se poata dezvolta si sa aiba mult timp de joc cu. Vine cu accesorii (curea, toc, radio și fluier atașat la uniformă). Singurul lucru pe care mi-l doresc erau cătușe, dar se va uita în jurul lor. "

Aeromax Jr. Astronaut Suit

4, 7 stele, 1, 603 de recenzii

"Vârsta mea de 7 ani a fost obsedată de spațiul cosmic de când premierul a avut un spectacol cu ​​tematică spațială pe PBS, astfel încât, bineînțeles, când a venit Halloween, el a fost HAD să fie un astronaut. Am fost puțin îngrijorat de prețul acestui costum special, deoarece costumele de Halloween nu sunt de obicei de cea mai bună calitate, dar copilul a dorit-o, așa că am bătut glonțul și l-am cumpărat. Am fost șocat când am primit acest mesaj prin poștă! Calitatea este uimitoare și el a purtat-o ​​pentru a te îmbraci joacă aproape în fiecare zi. Costumul este un material de tip windbreaker robust, culoarea este vibrantă, iar patch-urile sunt de bună calitate și arată autentic. I-am luat mărimea de 6-8, deoarece este subțire și de obicei poartă o pantaloni de dimensiune 6/7. Se potrivește perfect, dar poate doriți să măriți dacă copilul dvs. se află în partea superioară. Sunt atât de bucuros că am cumpărat acest costum. Îi recomand foarte mult pentru copiii care iubesc spațiul! "

Batman Dark Knight ridică costumul de piept pentru mușchi Deluxe pentru copii cu mască / cap și cap

4, 2 stele, 714 comentarii

"Când vârsta mea de cinci ani a vrut să fie Batman (suntem o gospodărie DC), am fost fericit să-i impun. Singurul meu scop a fost să găsesc un costum care nu era prea costisitor și ieftin, pentru că hai să-i înfruntăm: toate costumele de Halloween sunt supraevaluate pentru calitatea pe care o fac. Deci, acest costum al Cavalerilor Întunecați Dark a lucrat într-o oarecare măsură. Este foarte subțire, deci va trebui să purtați haine de dedesubt. Fiul meu este întotdeauna la 90% pentru înălțime, dar, de obicei, nu trebuie să mă duc într-adevăr la dimensiuni pentru costume, ar fi fost benefic dacă aș fi avut. Cu toate acestea, suma de 27-28 $ pe care am cheltuit-o merita pentru mine, deoarece fiul meu a avut o explozie si a ajuns sa fie Batman de doua ori.

Deadpool Riekinc Unisex Lycra Spandex Costum de Halloween Copii

4, 4 stele, 370 de recenzii

"Costumul este perfect! Fiul meu absolut Îl IUBESC. Se potrivește perfect. Are 10, 53 centimetri înălțime și cântărește 70 de kilograme. Am un mare și a funcționat minunat. "

Costumele din California urlă la Lună

4, 2 stele, 189 comentarii

"Fiul meu a iubit acest costum. Se potrivește perfect cu el. Masca a fost formată ciudată când am ajuns, dar noi doar un uscător cald suflare pe ea pentru a scăpa de unele dintre ridurile. Veți obține doar masca și partea superioară (am știut asta), așa că am folosit o pereche veche de blugi care erau prea scurte, le-a tăiat și am cumpărat niște blănuri false din magazinul de materiale și am lipit-o în interior. Am știut să intru în ea (și i-am avertizat pe fiul meu) că respirația în mască toată noaptea ar deveni destul de grosolană acolo (umed!), Dar a fost un luptător! În general, sunt fericit că probabil vom putea folosi masca mult după ce vom ieși din cămașă și vom putea face întotdeauna o cămașă nouă pentru a merge cu ea! "

Harry PotterCostume lui Rubie

4, 2 stele, 964 de recenzii

"Fiica mea are 10 ani și 54 inci înălțime. I-am luat copiii mari și se potrivește minunat. Este, de asemenea, o calitate mai bună decât unele dintre cele care arată nylon pe care le-am văzut. Gândește-te la acele pături Snuggie.

este cam acel material. Nu aproape de calitatea hainelor din magazinul oficial, ci o afacere bună care nu costă 100 $ + Și va fi cald pentru Halloween-ul nostru înghețat ".

Super Costum Mario Mario Brothers

4, 4 stele, 605 de recenzii

"Fiul meu de 3 ani iubește acest costum! Am cumpărat o dimensiune mică și se potrivește excelent cu un pic de spațiu pentru a crește. A mers la preșcolă purtând astăzi pălăria și era atât de mândru de el însuși. A fost atât de fericit cu acest costum. Inițial intenționat să se folosească pentru Halloween, dar se pare că o va purta aproape în fiecare zi. Foarte bine făcut! Vă mulțumesc foarte mult pentru acest produs minunat. Nimic nu mă face mai fericit decât să-l văd pe fiul meu fericit. Acesta este cel mai bun costum pe care l-am cumpărat vreodată. Va recomanda foarte mult oricui interesat de Mario. "

Costum de joacă pentru lucrător de construcții

4, 7 stele, 546 de recenzii

"Cei de 3 ani pe care mi le-am dăruit a fost peste lună cu privire la acest costum și a purtat-o ​​aproape în fiecare zi timp de câteva săptămâni după ce a primit-o - a vrut să-l poarte în pat peste pijamalele! - în schimb, i sa permis să-l pună când sa ridicat dimineața. Este nebun să se joace cu vehicule de construcție, tractoare etc., și le numește și așa mai departe. Deci, a fost foarte multumit sa ajunga sa poarte tinuta care merge impreuna cu toata pretinderea lui. Sa tinut foarte bine considerand ca este un baiat foarte activ, asa ca as recomanda cu siguranta acest produs si pe acea nota. "

Distracție Morris Costume Grim Reaper Costum

4 stele, 344 comentarii

"Sunt atât de fericit că am un costum pe care fiul meu e entuziasmat. Nu eram chiar încântat că dorea să fie un fel de zombie; tot ce m-am gândit a fost să-și picteze fața, și chiar mai rău, să-și ia vopseaua de față la sfârșitul unei nopți lungi de trick-or-treat. Dar când a văzut acest costum și a vrut-o, am fost încântat! Costumul este grozav și vine cu mănuși și curea, și capota și ochelarii care se aprind. Îmi doresc ca aceasta să vină cu arma cu coadă arătată în imagine, care ar fi fost convenabilă, dar oricum, acesta este un costum bun! "

Monster Costume Morfsuits

4, 2 stele, 458 de recenzii

"Fiul meu are 9 ani și poartă o mărime de 10 în majoritatea îmbrăcăminților. Am comandat un mare (10-12), și se potrivește perfect. Arată minunat în el! Singura problemă pe care o văd cu costumul este că calitatea nu este grozavă. Este posibil ca acest costum să nu poată face față atât de mult uzurii. În general, aș recomanda acest costum altora. Doar fiți atenți să o luați și să-l opriți. Fiul meu îl iubește și crede că este perfect, așa că contează.

Cele mai bune costume pentru copii

Curiosul costum George

4, 4 stele, 156 comentarii

"Fiul meu a fost foarte drăguț în acest costum curios George. El poartă un 3T și am cumpărat dimensiunea copilului care se potrivește perfect. De fapt, purta pantaloni scurți și o cămașă sub costum și avea încă mult spațiu. Materialul este moale deoarece este fabricat din poliester 100%. El a purtat-o ​​doar pentru Halloween, așa că nu sunt sigur cât de bine ar rezista dacă se folosește pentru dress-up. Trăim în Texas, astfel încât acest costum a fost foarte fierbinte și ar fi perfect pentru un climat mai rece. Am fost extrem de recunoscător că pălăria cu fața nu era o mască și era detașabilă. Fiul meu nu i-ar fi plăcut masca fiind de doi ani. Picioarele costumului au benzi elastice care se întindea peste pantofii de tenis ai fiului meu. Velcrosul din spate care ajută la deplasarea copiilor mici în timp ce îi îmbracă. Există o elasticitate în jurul încheieturilor pe care am crezut că era prea strânsă, dar nu suficientă pentru a fi inconfortabilă. Am fost foarte mulțumiți de această achiziție. "

Rochie Daisy Minnie Mouse Costum Halloween w / Headband

4 stele, 192 comentarii

"Acest costum este absolut adorabil. Se potrivește perfect fiicei mele. Este bine realizat cu tesatura buna. Căciul este adorabil, dar fiica mea nu-i place să-și poarte mult în cap, așa că am improvizat. Mi-a plăcut."

Distracție Lumea Cuddly Lion Toddler Costum

4, 2 stele, 126 comentarii

"Costum pentru copii adorabili. Fiica mea îi iubește pe lei și a cerut să fie un leu pentru Halloween de la ultimul Halloween. Nu există foarte multe opțiuni pentru dimensiunile micilor copii și acest lucru a părut a fi cel mai cutest. Pentru preț, nu puteți cere mai mult. Îmi place foarte mult că piesa este securizată prin fixare și a fost scoasă din mână dacă copilul devine incomod. De asemenea, mănușile sunt atașate pe un șnur elastic, proiectat foarte bine pentru un costum de copil. Dimensiunea este la fel de exactă cum puteți obține pentru un 3T-4T. Este un pic cam mare pentru fiica mea care trece la 3T, dar o pot rezolva cu ace de siguranță. Și se potrivește perfect pentru fiul meu, care este doar de gând să dimensiunea 5. Este, probabil, cel mai potrivit pentru un 4T. În general, sunt fericit că am cumpărat acest lucru. "

Costumul Tinkerbell pentru copilul mic

4 stele, 467 comentarii

"Iubeste acest set mic! Fusta este cu siguranță mică, așa că mă bucur că am cumpărat mai mare. Fiica mea este de 1, 5, și este doar de intrare la o dimensiune 2T. I-am cumpărat mărimea medie și a fost perfectă. Aripile erau adorabile și îi iubește bagheta. În total, i-ar cumpăra din nou.

Ruby's Toddler PAW Patrol Costum Marshall pentru Copii

4, 5 stele, 424 comentarii

"Costum mare pentru fiul meu! El are 37 de inimi și cântărește aproximativ 28 de lire. Am dimensiunea copilului și-l potrivesc perfect. A încercat și nu a luat-o timp de 2 ore! El chiar ne-a făcut să-l numim pe Marshall tot timpul când a avut-o! Sunt foarte multumit de calitatea costumului. În general, acest lucru a fost un mare buy! "

Costum de masca Catboy Classic Toddler PJ

4, 4 stele, 507 de recenzii

"Fiul meu iubeste acest costum! Are 4 ani și cântărește 42 de kilograme. I-am luat 4 / 6T din cauza dimensiunii pieptului este de aproximativ 5T. Costumul a fost un pic lung pentru el, deoarece el este înălțimea unui băiat de 4T mediu. Pentru a rezolva problema, tocmai am răsturnat picioarele pantalonilor. I-am cumpărat acest lucru pentru el pentru Halloween și el încă mai alerga în jurul casei cu el în decembrie. Mă bucur că am cumpărat-o!

Costumul Owlette Classic Toddler PJ Masks

4, 5 stele, 324 comentarii

"Costume de calitate foarte bune și vor fi calde pentru micuții noștri într-o noapte rece de Halloween! Au țipat și au strigat să-i țină pe ei când i-am încercat! O mulțime de spațiu pentru a crește. "

Silvian Safari Triceratops Costume

4 stele, 355 comentarii

"Am cumpărat acest lucru pentru fiul meu de 2 ani. În prezent poartă o dimensiune 2T, iar copilul de dimensiuni se potrivește perfect. Aș spune că se potrivește perfect unui T. Deci, dacă copilul dvs. se află la 3T sau aproape, aș merge la un mic. Lasă-mă să ajung la ea, totuși, acest costum este ADORABLE. Nu am nici o plângere. Am 28 ​​de ani și probabil că sunt cele mai bune 40 de dolari pe care le-am petrecut vreodată pe un costum pentru oricine. Pălăria este perfect perfectă, nu se învârte sau se îndoaie. Costumul nu este drăguț sau ieftin ca unele dintre costumele pe care le vezi. Este într-adevăr un costum de calitate și am fost atât de ușurat și încântat când l-am pus pe fiul meu. De data asta a făcut-o. Fiul meu are nevoi speciale și eram nervos în ceea ce privește aspectul pălăriei costumului, dar el îl iubește și sigur, așa că nu-l deranja ".

Distracție pentru copii din lume

4.3 stele, 508 comentarii

"A fost un costum mare! Fiul meu de 22 de luni a purtat-o ​​de patru ori și a fost capabil să alerge, să se joace și să-i păcălească sau să-l trateze. Am primit complimente pe costumul de pretutindeni. Mi-a plăcut aspectul de modă veche pe care o prefer cu costumele mai noi care arată ieftin și plastic. Salopetele sunt foarte subțiri, așa că în zilele reci, fiul meu purta pantaloni dedesubt și nu aveam nici o problemă cu potrivire. Velcroul de pe curelele ținute de fiecare dată. Pălăria părea a fi făcută pentru capul unui copil mult mai în vârstă, deoarece era foarte mare. Tocmai am tras-o mai departe pe cap ca să vadă. Materialele sunt ieftine, dar încă sunt ținute în spălare. Cu noroc voi avea un altul mic care să o poarte. Ne place foarte mult acest costum.

Costumele din California Costumul de bebelus Pirate Precious Lil

4, 7 stele, 252 de recenzii

"Îmi place simplitatea acestui costum. Mărimea se potrivește exact așa cum m-aș aștepta. Fiica mea are 30 de lire și 38 de inchi. Am mers cu mărimea 3/4 și se potrivește perfect. Există un pic de spațiu sub rochie pentru a adăuga un manșon lung dacă este prea rece pentru a purta pe cont propriu. Ciorapii sunt cu adevărat drăguți și se pare că vor rămâne mult timp după încheierea sezonului de Halloween. "

Costumele din California

4, 7 stele, 309 de recenzii

"Când a declarat că vrea să fie (foarte specific) un" dragon roșu fericit "pentru Halloween, m-am întors la gândul că încerc să găsesc un astfel de costum. Dar aceasta a depășit așteptările mele! Calitate foarte bună, de la cap până în picioare! O țesătură mai groasă decât costumul tipic de hârtie subțire, ieftin, cap de calitate cu o cantitate perfectă de puf și puf în interior pentru a-și menține forma, la fel și pentru coadă! Închizăturile de tip Velcro de dimensiuni mari, pe spate, astfel încât să nu obțineți acele goluri deschise de obicei în spatele costumului, complet cu aripi flexibile și detașabile. Pot sa aranjez aripile pentru trick-sau-tratarea, sau sa adaug ceva mai multe Velcro la ceea ce este deja acolo pentru a se asigura ca nu cad. Am comandat MEDIUM-ul (de la mărimea trei până la patru) pentru copilul meu de 4 ani și se potrivește perfect, cu o lungime de manșetă și pantaloni, pentru a-i permite să se folosească bine dincolo de Halloween, dar nu atât de mult lungimea că este o neplăcere. Și există, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru a se lega de jos dacă este rece afară. Acesta este un costum mare, și ridicol de drăguț! Micutul meu este absolut încântat de asta! Vă recomandăm foarte mult! "