crede-mă că ar trebui să știu

Cele 5 cele mai bune lanterne pe care le dețin (și dețin o serie de lanterne)

Anonim

Am multe lanterne. Am tabără, urcă și urc și îmi place să fiu pregătit pentru tot ce se întâmplă în viața de zi cu zi, de asemenea, dacă mă aflu în pădure sau în casă în timpul unei întreruperi a curentului. Unii pe care i-am cumpărat, alții pe care le-am primit ca daruri, și mai mult au venit ca parte a pregătirii de urgență sau a kiturilor de scule. Spun toate acestea parțial pentru a-mi stabili bona fidele ca pe un tip de lanternă, dar și pentru a explica de ce există, în cel mai scurt timp, cel puțin 15 lanterne în casa mea. Nu numărăm faruri sau felinare - în acel caz am fi trecut bine douăzeci de ani.

În unele moduri, toate lanternele sunt similare. Toți strălucesc o rază de lumină. Toate sunt portabile. Dar, în multe alte moduri, lanternele pot fi destul de diferite, atunci când ia în considerare intensitatea fasciculului, durata de viață a bateriei, distanța pe care o pot "arunca" lumina. Cei mai buni cinci preferate nu sunt doar componente de hardware de înaltă calitate, dar fiecare reprezintă de asemenea un tip distinct de lanternă. Acestea sunt cele cinci cele mai bune pentru aproape fiecare situație.

Dacă ar fi trebuit să luați o lanternă

Yifeng XML-T6 1000 lumeni Super Bright CREE LED Tactic lanterna

Aceasta este bara pe care o păstrez lângă ușa din față și, de asemenea, lanterna care păstrez în kit-ul de pregătire pentru situații de urgență a familiei. Lumina nebună de 1.000 de lumeni poate lumina o cameră întreagă sau o zonă largă de spațiu exterior, dar fasciculul său poate fi de asemenea prăbușit pentru a crea un patch de lumină strălucitoare și focalizată care măsoară doar câțiva metri, chiar la 75 de picioare de distanță. Indiferent dacă mătuiesc înainte și înapoi de-a lungul străzii în căutarea unor chei căzute, căutând pe cineva în întuneric sau încercând să aflu detaliile unui obiect îndepărtat, Yifeng ma acoperit. Și în caz de urgență, are trei funcții diferite de strobe: poate bloca rapid, încet sau într-un model SOS inconfundabil. Lucrând pe trei baterii AAA, este surprinzător de ieftină, având în vedere și calitatea sa.

Cel mai bun lanternă pentru camping sau activități în aer liber

Rugged Camp Titan X10 Reîncărcabilă Spotlight

Dacă vă aflați la Yosemite și doriți să strălucească o lumină pe ceva care se află la o distanță de un sfert de kilometru, aveți nevoie de lumina reflectorizată a taberei. Dispozitivul de prindere a pistolului facilitează manevrabilitatea, iar trepiedul său încorporat face mai ușor să nu fie nevoie. De asemenea, nu necesită baterii, deoarece se încarcă prin intermediul unei prize electrice. Când nu aveți nevoie să vedeți sute de metri în întuneric, puteți utiliza lumina sa laterală (puteți vedea cu capacul său portocaliu în fotografia de mai sus) pentru a umple o cameră, un cort sau o zonă în aer liber cu lumină de lucru . (Are, de asemenea, o setare de strobe de urgență.) De asemenea, are o ieșire USB inteligentă pentru a încărca dispozitive mici.

Cel mai bun lanternă de inspecție

Coast A9R LED de reîncărcare cu LED-uri

Farurile de inspecție sunt dispozitive unice care sunt esențiale pentru anumite scopuri, dar sunt ineficiente pentru alții. Nu aș folosi o lumină de inspecție pe o pistă de drumeție, de exemplu, și nu aș folosi unul pentru a umple un cort cu lumină. Dar dacă privesc cu atenție sub capota mașinii sau dacă vă arunc în jurul canalelor de aer (sau a instalațiilor sanitare sau circuitelor) în jurul casei, Coasta este instrumentul ideal. E subțire și ușoară (într-adevăr dimensiunea unui stilou), dar trimite lumină strălucitoare, hiperfocată mai mult de 60 de picioare în cele mai multe condiții, ajungând chiar mai departe într-un întuneric adevărat. Reîncărcarea dispozitivului A9R nu ar putea fi mai simplă: purtați-vă doar pe un capac de încărcare care se conectează la o priză de perete. Îmi păstrez a mea în punga mea de mesagerie, nu pentru că am nevoie de o lanternă în timp ce mă duc la întâlniri, ci pentru că e atât de mic că nu există niciun motiv să nu-l aduci, doar în caz.

Cel mai bun lanternă impermeabilă

Dorcy 150-Lumen Waterproof plutitoare cu LED-uri

Multe lanterne se numesc impermeabile, dar când le cercetați îndeaproape, ele sunt de fapt doar rezistentă la apă - sunt destinate stropilor sau umezelii, mai degrabă decât o înmuiere adevărată. Doricul, totuși, poate fi aruncat în apă și lăsat să se învârtă în jurul valorii de lucru, funcționând bine când îl pescuiți în câteva ore mai târziu. Asta face o alegere excelentă pentru bărbatul sau pescarul (sau oricine locuiește lângă apă), dar mi-a plăcut, de asemenea, pentru schimbările pe pneurile de pe marginea drumului. Am schimbat anvelopele cu multă lumină și nu e mare lucru. De asemenea, mi-am schimbat o anvelopă de-a lungul unei autostrăzi ocupate (I-395 în afara Washingtonului, DC, pentru înregistrare), fără a lăsa lumina farurilor mașinilor care trec, și era mizerabil. Cu această lanternă impermeabilă, știu că chiar și într-o ploaie torențială voi putea străluci lumina de unde am nevoie.

Lanternă cu cea mai bună durată de viață a bateriei

Maglite ML300LX LED 3-Cell D lanternă

Clasicul Maglite are o durată de lucru de 80 de ore de fiecare dată când puneți baterii noi, că timpul uimitor de funcționare (mai mult de trei zile întregi de funcționare nonstop) este motivul pentru care încă mai apreciez a mea, chiar dacă cântărește mult mai mult decât multe lanterne sunt mult mai luminoase. De asemenea, va supraviețui celor mai multe lanterne, perioadă. Susținute de o garanție pe viață, aceste lucruri sunt construite pentru a rezista. Deci, da, malitiții sunt mari, grei și voluminoși, dar nu sunt nimic, dacă nu sunt de încredere. Și dacă vreți vreodată să bateți un bătător pe cap, un Maglite face un instrument puternic de forță.