recomandată de experți

5 bucătari care trebuie să aibă săruri

Anonim

Nu toată sarea este creată egală.

Bucătarii amatori ar putea crede că sarea este sare, dar majoritatea bucătarilor profesioniști sunt fanatici despre lucruri, folosindu-se diferite tipuri de gătit, coacere și finisare. Dar, cu sute de săruri de pe piață, fiecare având forma, dimensiunea, culoarea și versiunea originală, poate fi puțin copleșitoare să-ți dai seama de unde să începi. Așadar, am consultat cinci bucătari și restauratori din întreaga țară despre sărurile preferate preferate, indiferent dacă cumpărăm pentru dvs. sau pentru cei care aspiră la Escoffiers în viața voastră.

Sare de mesteacăn saltverk de mesteacan

Gunnar G í slason, Chef executiv la Agern , New York:
"Îmi place sarea de mare din Saltverk din vestul insulei. Aroma și salinitatea sunt chiar pe aleea mea, dar cel mai important, sarea de fulgi este produsă cu energie geotermală de 100% în mijlocul nicăieri, în frumosul Reykjanes. Îl folosim ca o sare de finisare pentru o mulțime de plăci, dar în special pe partea de sus a oricărui pește și carne. Mă simt ca Saltverk este un pic mai moale și mai ușor de aromă decât multe alte săruri și îmi place modul în care este produs.

Chung-Jung-One Sare de mare naturală Premium

Sarah Gavigan, bucătarul / proprietarul Otaku Ramen, Nashville:
"Îmi place să folosesc această sare de mare coreeană ieftină pentru gătitul zilnic. Evident, fac o mulțime de supă, iar această sare este foarte fină, aproape ca talcul, așa că se dizolvă foarte bine în lichide. Pentru că este o sare de mare de 100%, fără aditivi, nu are nici un fel de gust amoniac care să-l elimine - doar luminează tot ce atinge. Este aproape ca MSG, plin de aroma. Probabil folosesc prea mult acasă, dar este foarte bine. "

Fleur De Sel Esprit Du Sel

Jen Pelka, proprietarul The Riddler , San Francisco:
" La The Riddler, vom avea o mașină de popcorn pentru a vă servi floricele popcorn toată ziua, cu o selecție de 12 săruri condimentate. După cum vă puteți imagina, am făcut o mulțime de teste cu tot felul de săruri și suntem obsedați de un Fleur de Sel de pe insula Rhé de Esprit du Sel. Se colectează manual de pe suprafața apei din golfurile Esprit du Sel și se usucă la soare. Chiar și singură pe popcorn, unt cald și nimic altceva, este perfect. "

Hakata Sel De Mer Roti

Nick Korbee, bucatar la Egg Shop, New York:
"Sunt totul despre Hakata Sel De Mer Roti. Este recoltat în Mexic și Australia, apoi importat în Japonia, unde este amestecat cu apa de mare japoneză înainte de a fi deshidratat la o temperatură ridicată și prăjită din nou. Aceasta este o sare de mare de mare, care are cu adevărat un gust ca marea, cu un brininess relativ ușor și un finisaj puțin vegetal. Este pentru mine de calitate superioară pentru carne de vită, vânat, ouă exotice și fructe de mare proaspete. Acesta accentuează aroma naturală oferind în același timp o pământare subtilă care lasă oaspeților dvs. să se îndurețe de geniul tău umamic secret ".

Sare de mare afumată Kiawe

Bruce Bromberg, co-fondator, bucatar si proprietar al restaurantelor Blue Ribbon:
"După ce m-am mutat în Hawaii acum doi ani, am fost oarecum dezamăgită de calitatea sării de mare, dar într-o zi la Piața Fermierului din Waimea, pe insula Big, am dat peste saltul de mare vulcanic din Hawaii. Ea a schimbat radical modul în care folosesc sarea și modul în care gătesc. Aceste săruri sunt derivate din ape care sunt aduse la suprafață de la 2.200 de metri adâncime și uscate de soare într-o manieră naturală pentru a crea un cristal ușor și fragil. Versiunea Kiawe afumată este uimitoare pentru vindecare și pentru alimente cu o aromă îndrăzneață, cum ar fi fripturi, coaste și pui; Îmi place Guava afumat pentru mai multe feluri de mâncare delicate, cum ar fi legume prăjite, băutură și crudo.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

11 Condimente de cult pe care le puteți cumpăra pe Amazon

Legate de

Cel mai bun vas și oală pentru fiecare masă, în conformitate cu Chefs