sanatate si fitness

5 instructori din New York pe echipamentul lor preferat de antrenament

Anonim

Pentru a vă ajuta să vă angajați în rezolvarea din anul 2017 de a lucra mai mult de o dată la două luni, am acostat cinci formatori locali și le-am rugat să ne spună piesa lor absolută preferată de antrenament. Mai jos, jambierele, ganterele și frânghiile de jar pe care le jur. (Și dacă vă aflați pe piață pentru mai multe unelte recomandate de instructor, iată-i deodoranții și sutienele de sport.

Pantaloni Betty Power Crop Leggings Mesh

Tiana Hester-Charles, instructor senior de dans la Banana Fabric Productions :

"Tocmai am pus pe Sweaty Betty și sunt îndrăgostit de uzura lor de fitness. Jambierele de putere sunt preferatele mele. Este doar calitatea acestora. Ruptura de sudoare vă menține uscată, formele materiale de înaltă calitate ale corpului dumneavoastră și modul în care lucrați, iar talia mare este foarte confortabilă. În plus, tocmai au ieșit cu altele noi pe care le puteți monograma. "

Notă: Această pereche de ochiuri de pește este aproape în afara stocului, dar Sweaty Betty are o opțiune de oxblood aici și o opțiune albastră chambray aici .

Trainer SPRI Step360 Pro

Steve Uria, fondatorul Playground Switch :

"Îmi place Trainerul Spri Step360 Pro pentru utilizare multifuncțională ca bază funcțională și de bază. Prefer acest lucru peste Bosu, deoarece partea de sus este plată, astfel încât să nu compromită glezna și poziționarea lui Ahile, în timp ce încă provoacă provocarea unei suprafețe instabile ".

Navele LunarEpic Flyknits

David Juhn, manager de training personal la Life Time Athletic at Sky :

"Unul dintre antrenamentele mele preferate este antrenamentul de intervale, deoarece totul se poate face în 30 de minute ca un amestec de sprint și plimbări. Am incercat o multime de pantofi de alergat si LunarEpic Flyknits de la Nike sunt preferatul meu pentru capacitatea lor de alunecare neteda in timpul sprinturilor mele. Au tăieturi unice pe fund, permițându-le să distribuie uniform forța loviturii. "

Benran Jumper Rope

Will Jackson, fondatorul WRKNYC :

" Coarda Benran este durabilă, ușor de utilizat, are o greutate decentă pentru a controla eficient în timpul revoluțiilor, transferă o lovitură minimă în timpul oricăror erori și nu se va rupe cu ușurință".

Rogue Rubber Hex Dumbbells

Noah Neiman, co-fondator al Rumble :

"Imi place ganterele Rogue pentru ca vin in cauciuc si otel si sunt doar un produs de calitate. Îmi place aspectul pentru că sunt o școală veche superbă și îmi amintește de când învățam să înalțăm greutatea în salonul de liceu. De asemenea, forma hexagonală nu se rostogolește, astfel încât să puteți face împingeri și alte lucruri cu ele. "