săptămâna verde

Cele 5 produse pe care le folosesc pentru a face casa mea mai eficientă din punct de vedere energetic

Anonim

Este o Săptămâna Verde, unde vom vorbi cu experți în eco-viață și de spălare a internetului pentru cele mai bune produse care lasă o amprentă ușoară și rezolvă probleme de uz casnic.

Nu este o casă Jetsons, dar ajungem acolo.

Deci, vrei să-ți faci casa mai ecologică. Bine pentru tine - există multe lucruri de făcut care nu implică înlocuirea tuturor aparatelor dvs. și punerea panourilor solare pe acoperiș. Soția mea și cu mine am reușit să reducem consumul de energie cu doar câteva produse (împreună cu modificările stilului de viață cum ar fi programarea termostatului pentru a se potrivi cu utilizarea noastră și conștientizarea utilizării apei).

Pentru a obține niște opinii de specialitate cu privire la produsele accesibile pe care le folosesc pentru a-mi face casa mai ecologică, am discutat, de asemenea, cu Matt Daigle și Melissa Rappaport Schifman, fondatorul și editorul Rise, o organizație dedicată îmbunătățirii durabile a locuinței. Urmați sfaturile lor (și ale mele) pentru a reduce consumul de energie și pentru a îmbunătăți coeficientul verde al casei dvs. fără a efectua nicio achiziție majoră.

Termometru / higrometru Govee

De fapt, nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani pentru a face upgrade la un termostat inteligent pentru a ține evidența exactă a temperaturilor locuinței. Acest dispozitiv este suficient de mic pentru a se deplasa oriunde și funcționează cu o aplicație pentru a vă oferi date în timp real despre temperatura și umiditatea casei și stochează până la 32.000 de lecturi din trecut, astfel încât să puteți urmări condițiile la toate orele din zi. Uneori mă voi plimba chiar și în jurul casei cu dispozitivul de buzunar pentru a verifica punctele fierbinți sau schițele.

AUKEY Wi-Fi Smart Plug

La începutul acestui an, am primit două pachete de conectori smart AUKEY, pe care intenționam să le programez pentru a porni și opri luminile în timp ce familia mea și cu mine mergeam din deplasare, din motive de securitate. [ Notă a editorului: Am recomandat dopuri inteligente similare înainte. ] Acum îl folosim pentru a economisi energie și bani - îl folosim pentru a opri calculatorul fiului meu în timp ce el este la școală sau pentru a opri pistolul de lipit al soției mele și fierul plat, pe care nimeni nu vrea să-și facă griji când se află la mila departe de casă. Conectorii AUKEY lucrează, de asemenea, cu Alexa de la Amazon și asistentul Google, dacă doriți să strigați eficient și la aparate.

Iotton Smart LED bec

Știm cu toții că becurile cu LED-uri sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât incandescentele, dar de cele mai multe ori le lipsește calitatea luminii, dând naștere acelei străluciri dure cu farmecul benzinăriei-baie. Becul inteligent Iotton poate străluci în lumină albă cu spectru complet, nuanțe galbene mai moi și un spectru întreg de 16 milioane de culori. De asemenea, utilizează 80% mai puțină energie decât becurile tradiționale și este evaluat să dureze mai mult de 30.000 de ore (de trei ani și jumătate de utilizare constantă). Daigle spune: "Pentru fiecare incandescentă de 100 de wați, echivalentul cu LED-uri de 15 watt vă poate economisi un total de 440 USD pe durata de viață a becului respectiv.

și, da, este pentru un singur bec. "

Delta 58480-PK In2ition H2Okinetic 5-Setare Dus-manșă de duș manual

Departamentul de Energie al Statelor Unite consideră că orice cap de duș care furnizează mai puțin de 2, 5 galoane de apă pe minut ca flux scăzut, astfel încât duza de duș H2Okinetic 1, 75 GPM Delta In2ition se potrivește cu factura facturii, dar jeturile sunt încă destul de puternice pentru clătirea bulelor păr și corp. Centrul aparatului funcționează și ca duș în mână. Este eficient din punct de vedere energetic și spalice.

Set AmazonBasics Blackout Curtain

Știați că ferestrele sunt responsabile pentru mai mult de un sfert din costurile de încălzire și răcire ale majorității locuințelor? Este datorită scurgerilor de aer care permit aerul să intre și să iasă, dar și datorită luminii solare care trece prin geam în timpul verii pentru a ridica temperaturile interioare, chiar și cu perdele obișnuite. Când am înlocuit toate ferestrele noastre înapoi, ei au avut grijă de proiectele de probleme, dar încă mai trecea prin geamuri o mulțime de căldură solară. Soluția destul de ieftină și relativ ușoară a fost perdelele de blocare, care blochează lumina infraroșie, menținând camerele mai reci, și adaugă un strat de izolație care împiedică pierderea aerului rece în timpul verii și aerul cald în lunile reci. Nu sunt cea mai sexy optiune, dar versiunile AmazonBasics arata bine, sunt pretuite chiar mai bine, si sunt un cinch care sa se ridice. Chiar le-am instalat eu.