daruri pe care le-ar putea dori de fapt

Cele 54 de cadouri cele mai bune (pe care le puteți cumpăra pe Amazon) pentru fiecare tip de tata

Anonim

Cadouri pentru tații care sunt fanii Dylan, fiendele de cafea și multe altele.

La fel ca și la mame, nu există un tip de tată. Există tați de golf și tați de design și tati leneși, printre multe alte tipuri. Așa că am creat creierul pentru a veni cu cele mai bune cadouri pentru numeroasele tipuri de băieți pe care ați putea să le cumpărați pentru acest sezon de sărbători. Și dacă sunteți în căutarea unor idei de mai mult de unsprezece ore, asigurați-vă că ați verificat și ghidul nostru cadou pentru tatăl nostru de ultimă oră, pentru mai multe idei bune.

Pentru tatăl care este puțin antisocial

Areaware Little Puzzle Lucru Tonkotsu Ramen

Unul dintre trucurile noastre preferate atunci când ne simțim neconstient la o adunare de vacanță este să lucrăm la un puzzle - sunteți în cameră, dar nu acordați atenție. Ne place noile puzzle-uri cu tematică Foodware, chiar dacă transportul este, în mod entuziasmat, de 10 dolari, chiar acum (sperăm că se va schimba în curând).

Pentru tatăl care are nevoie de puțină siguranță noaptea

YnM Weighted Blanket (17 lbs, 60 "x80", dimensiunea reginei) 2.0 Blanket greu

Există ceva incredibil de calmant (și aproape seducător) cu privire la presiunea unei pături grele ponderate pe timp de noapte. Experții recomandă alegerea unei cantități de aproximativ 10% din greutatea corporală.

Pentru tatăl care dorește să intre în grădinărit

Ferme Costa Ficus Pandurata Fiddle-Leaf Fig Plant de plantare a podelelor interioare

Da, puteți cumpăra plante pe Amazon, și de fapt sunt destul de minunate, așa cum a descoperit scriitorul nostru David Notis. Veți avea nevoie și de un plantator care să meargă cu asta.

Pentru purist ceas cu alarmă digitală

Braun BNC016BK Ceas cu alarmă cuarț

Suntem foarte preocupați de profilul și stilul de pe acest ceas deșteptător Braun, care are o alarmă crescendo mai plăcută decât cea a iPhone-ului.

Pentru tatăl al cărui gât are nevoie de un hamac

Neck Hammock ™ 2.0

Scriitorul Liza Corsillo jura prin puterile de întindere ale Hamacului de Gât, care ameliorează tensiunea prin extinderea spațiului dintre vertebre: "M-am simțit imediat relaxat, ca și cum aș putea să mă topesc în stilul Savasana. S-ar putea să fi zăbovit cu pudra de jucărie curbată peste mine. A fost ca și cum ar fi spânzurarea în timp ce plutește, modul în care se află în apă poate uneori să vă adoarmă să dormiți. "Și chiropracticienii îi plac.

Pentru tata al cărui picioare au nevoie de un hamac (într-un avion)

Zgomotul cu picioarele în avion

Writerul Alyse Whitney ne-a povestit despre acest mic doodad care face ca economia să se simtă ca prima clasă: "Curelele sunt reglabile și cârlig în jurul mesei de tavă din fața ta, astfel încât să devină un hamac de picior, care se balansează ușor cu mișcările avionului. “

Pentru navetă, tată cu cafeină

Sticla Kinto izolată (negru, mic)

Acest pahar japonez negru mat negru, foarte frumos, este de aproximativ șapte centimetri înălțime și menține calitatea conductelor de cafea.

Pentru tatăl care se află în scaunul său de birou înfocat toată ziua

Purpuriu pură pernă de scaun

Mai întâi de toate, are nevoie de un scaun de birou mai bun! În afară de asta, ar trebui să încerce o pernă pentru scaun cu gel, care poate atenua o mulțime de tensiuni. Acesta este un model ușor mai subțire decât am recomandat înainte.

Pentru tata care vrea să blocheze lumea

Lewis N. Clark Bagaje Confort Mască de ochi

Orice tată care încearcă să blocheze lumina complet ar trebui să ia în considerare masca Lewis N. Clark, pe care scriitorul Georgia Clark îl numește cel mai bun: "Masca de confort Lewis N. Clark promovează și oferă întuneric total, confort superior și curele personalizabile. Interiorul bumbacului este perna-moale, mult mai moale și mai confortabil decât alte măști pe care le-am încercat, multe dintre ele fiind fabricate din poliester (sau alte materiale non-naturale). "

Pentru tatăl cu picioarele amețitoare

Belmint Shiatsu masaj pentru picioare cu funcție de încălzire comutată

Deci, acesta a fost unul dintre cele mai vândute cadouri de la ghidul cadourilor Zilei Mamei - și pentru un motiv bun. De fapt, am cumpărat doar câțiva noi înșine și iubim lucrurile. Deoarece picioarele dureroase nu cunosc genul.

Pentru tatăl #adoptdontshop

Wisdom Panel 3.0 Kit de testare pentru identificarea rasei ADN

Tatăl tău se întreba dacă Fido e un husky? Un malamut? Panoul de înțelepciune este ca și pentru câini și poate să-i spună profilul rasei sale de salvare.

Pentru tata care vrea doar un pahar sau două în timp ce vizionează Săptămâna trecută

Savurarea originală a vinului Vacu Vin cu 2 dopuri vidate

Tata apreciază vinul fără să coboare toată sticla? Acum nu va trebui să simtă presiunea de a-și degrada sticla prețioasă de pinoc. Sommelierii și experții vinului cred că Vacu Vin face o treabă bună de a păstra o sticlă de vin deschisă.

Pentru tata care vrea doar un pahar sau doi de la Châteauneuf-du-Pape

Modelul Coravin cu două sisteme de conservare a vinului

Pentru ceva care să-și păstreze sticla ultrafantă de vin, Coravinul foarte eficient, foarte prețios nu poate fi bătut.

Pentru tatăl care uită să atașeze

Waterpik WP-662 Vărsător pentru apă Vărsător

Tatăl e flossing corect? Da, nu am crezut.

Pentru tatăl care își micromanagează miriștea

Philips Norelco Beard Trimmer Series 7200, aspirator

Acest trimmer cu barbă cu vid (vezi cum nu mai este nici un dezastru?) Este în mod constant unul dintre cele mai cumpărate articole din rândul cititorilor strategici.

Pentru tata care este mereu curat

Aparat de ras Philips Norelco Series 5550

Bricul nostru electric foarte favorit face o treabă mai bună - mai ușoară, mai rapidă și mai ușoară - decât oricare altul pe care îl puteți găsi și pentru că nu o grămadă de bani.

Pentru tata care este un fanist Dylan

Daniel Kramer: Bob Dylan, un an și o zi

Dacă căutați ceva pentru a oferi unui tată iubitor de Dylan, ar putea sugera această carte de masă de cafea umplută cu o mulțime de fotografii ale lui Dylan între 1964 și 1965 - publicată inițial în 1967, acum a fost reluată pentru mult mai puțin decât cele mai multe mii de dolari costul editiei limitate.

Pentru tatăl care-i iubește ceaiul

Fellow Stagg EKG Electric de vărsare

Tații care beau o mulțime de cafea sau ceai (sau mănâncă o mulțime de rameni) vor aprecia acest ceainic electric, care în estimarea noastră umilă este cel mai bun absolut.

Pentru tata care pregătește mese cu cuțite de friptură

Foto: Jed Egan

Global G-2-8 inch

Am interogat mai mult de două duzini de oameni profesioniști cu privire la alimentele cuțite preferate, au testat o grămadă de ele și au găsit cel mai bun pentru majoritatea celorlalți.

Pentru tata, a cărui casă are nevoie de o atmosferă liniștită

Boy miroase 8, 8 oz Candle - Kush

Am vorbit recent cu oameni cu gustul despre ceea ce consideră a fi următoarea cea mai tare lumânare - multe dintre ele citate lumanari de Boy Smells, care au o vibrație subevaluată, lemnoasă și masculină. Suntem mari fani ai Kush, care, da, este menită să evocă cannabisul.

Pentru tata al cărui Dopp este Ziploc

Tooletries Koby Bag

Kitul pentru tooletries dopp face atât de multă sens - este făcut din silicon pentru a fi complet vărsat și rezistent la pată, plus că arată mai răcoros decât ceva de tip canvas fusty. Stocați-l cu unele esențiale de mărime de călătorie și lăsați-l în mână.

Pentru tatăl care este preocupat de pervazul său prafuit

Coway AP-1512HH Purificator de aer puternic cu HEPA real și modul Eco

Un purificator de aer îndrăzneț-nu-spun, care îl va lăsa (și tu) să respire mai ușor noaptea.

Pentru tatăl care se prepară la birou

Soma SM18501K Sticlă dublă de perete și sticlă de cafea

Noul premiu Soma pentru bere, despre care am scris mai devreme, îi permite să-și prepară cafeaua direct în sticla cu sticlă dublă.

Pentru tata care trage in afara liniilor

Studiourile de presă arhitecturale de la Princeton (roșii): un notebook pentru gânditorii vizuali

Va avea nevoie de un notebook neconvențional și nu există nici unul mai neconvențional decât notebook-ul Princeton Architectural Press, recomandat de scriitorul Molly Young: "Fiecare din cele 144 de pagini este tipărită cu un design variabil al rețelei. Acest model este în același timp o constrângere (deoarece grila) și un prompt creativ ușor (deoarece este variabil). Începeți prin notebook fără să știți ce design de rețea vă va saluta pe pagina următoare. Vor fi liniile gri? Cutiile albastre? Triunghiurile tessellate? Punctele distanțate uniform? Grilele sunt suficient de îndrăznețe pentru a oferi structură, dar suficient de slabe pentru a vă pune în prim plan scrisul ".

Pentru tatăl care merge să deschidă casele pentru a se uita

Lumea Apartamento: Zece ani de interior de zi cu zi

Dacă îi place să privească în casele (cam murdare) ale unor (oarecum) oameni celebri.

Pentru tatăl care te etichetează în Instagramele lui @ petesouza

Shade: O poveste de doi președinți

Cea mai nouă carte a lui Obama fotografiază de la Casa Albă a lui Obama propriile sale fotografii cu citate, titluri și tweets din primele 500 de zile ale președinției Trump.

Pentru tata care este prea ocupat la locul de muncă să lovească Equinox

Cubii Pro sub birou eliptic

Adu-i sală de gimnastică cu o mașină eliptică de sub birou care-l va lăsa (într-un fel) să-și ia în mod discreționar antrenamentul.

Pentru tatăl care suctează acum

Ninja Professional Blender (BL610)

Sigur, ați putea merge cu un Vitamix extrem de scump, dar doar în cazul în care este o fază temporară, de ce să nu îl porniți cu un Ninja mult mai accesibil (ne iubim pe al nostru).

Pentru tata care vrea acupressure (nu acupunctura)

ProSource Acupressure Mat

Adevărata poveste: Am auzit pentru prima dată despre covorașele de acupressură de la un tată de doi care a spus că lucrurile i-au salvat spatele.

Pentru tatăl care ia prea multe note

Rocketbook Everlast Smart Notebook

Pentru tatal care are nevoie sa-si foloseasca notebook-ul de nenumarate ori, exista Rocketbook Everlast, care poate fi folosit fara intrerupere, cu stergerea cu apa (fara microunde necesare). Scriitorul Steven John este un mare fan. Dacă obțineți unul dintre acestea, asigurați-vă că stocați pe stilouri Pix Pilot, a cărui cerneală este singura care va lega cu hârtia specială.

Pentru tatăl curat-ciudat

Suruburi pentru toaletă

Writer Maxine Builder numeste Drillbrush - un accesoriu perie pentru burghiul dvs. de foraj - cel mai bun lucru care sa intamplat vreodata la dus: "Exercitiul a facut toata munca grea, curatand mai repede si mai greu decat am putut vreodata manual si rezultatele au fost remarcabile chiar și după prima trecere. Toate murdăriile create au dispărut, deși am făcut oa doua rundă doar pentru a fi sigură. Perii de nailon erau destul de blânzi încât nu mai puteam găsi o singură zgârietură după aceea.

Pentru că tatăl încă folosește telefonul într-o ceașcă ca "difuzoare"

Ultimate Urechi megaboom electrice albastru fără fir Bluetooth difuzor

Încercați speaker-ul preferat al lui Barbara Corcoran (ea știe lucrurile ei), pe care ea preferă chiar și peste sistemul său de sunet fantezist. Este unul dintre difuzoarele cu cele mai bune recenzii pe care le puteți găsi, perioadă.

Pentru tatăl care folosește telefonul într-o ceașcă drept "vorbitori" în timp ce călătorește

UE Wonderboom Super portabil rezistent la apa, difuzor Bluetooth

Următoarea generație Wonderboom este și mai portabilă - perfectă pentru a se lipi într-o carcasă și a aduce aproape oriunde.

Pentru tata care dorește să-și înmoaie degetele de la picioare într-o "casă inteligentă"

Amazon Echo Dot (a doua generație)

Amazon Echo Dot este cel mai simplu mod.

Pentru tata de golf

Cadouri și galerie de golf JEF 23 in. Net Chipping Collapsible

Această plasă pliabilă este perfectă pentru tatuajele de golf care practică fotografii cu chip - le permite să ia un scop ca un joc Skee-Ball.

Pentru tata cu un obicei scump Starbucks

Cuisinart DCC-3200 Cârlig de sticlă cu 14 cilindri cu mâner din oțel inoxidabil

Acest bere de 14 cupe este în mod constant cel mai bun vânzător din topul celor mai buni producători de cafea.

Pentru tatăl plantei care dorește o udare mai bună

Haws Copper Watering Can

Degetele verde sunt de acord că potul de udare Haws este doar despre vasul cel mai perfect pe care îl puteți găsi pentru a oferi plantelor un duș frumos.

Pentru tata care îl iubește pe Patricia Highsmith

Vrăjitoarea Elm, de Tana franceză

Nu poți ajunge pe un tren F fără să vezi pe cineva care citește noul roman francez Tana.

Pentru tata activ cu o concurență

Spikeball 3 Set de mingi de joc

Dacă tatăl a căutat un mod de a canaliza o anumită energie fizică în timp ce se implică într-o concurență sănătoasă, îl puneți în scenă cu Spikeball - un original de rezervor de rechin care a devenit un hit din curte.

Pentru tata care vrea sa vada (si sa hraneasca) animalele de companie de la distanta

PETcube Bites Camera HD PET și tratamentul Dispenser

Am scris mai devreme despre modul în care Petcube vă permite să monitorizați discret casa și câinii de oriunde vă aflați; versiunea mai nouă vă permite să acordați un tratament. (Probabil că ați văzut-o pe Ellen .)

Pentru tatăl care pierde cumpărăturile de la Moss

Vă rugăm să nu atingeți: și alte lucruri pe care nu le-ați putea face la Moss Design Store-ul care a schimbat designul, de Murray Moss

Murray Moss - care conduce acum firma de consultanță Moss Bureau - povestește primele zile ale magazinului său din strada Greene, care a introdus atât de mulți New York-ești într-un nou stil de design modern.

Pentru tata care ii place un "sentiment confortabil"

Gleuri Unisex Model BR Slipper

Suntem cu toții în legătură cu aceste papuci de lână, drăguțe și confortabile, care ne-am hotărât să fie cele mai bune disponibile (încă o dată).

Pentru tata cu o singură origine

Filtru de cafea din sticlă Chemex

Dacă tatăl e un iubitor de cafea, retrage-l pe domnul Coffee. Adevărații devotați jură că se joacă cu un Chemex.

Filtrele nebifate Chemex

Nu uitați filtrele.

Pentru tatăl care se potrivește acum

Marukyu Koyamaen Premium Ceremonial Grad Matcha

Spune-i că ar trebui să bea ceva mai bun, cum ar fi meciul preferat al lui Harold Koda, din Japonia. De asemenea, va avea nevoie de o lingură potrivită pentru a distruge toată pulberea bogată în antioxidanți.

Pentru tata care vrea berea rece acum

Corkcicle Chillsner

Pur și simplu îngheață Corkcicle Chillsner timp de o oră și îl lipiți într-o bere deschisă pentru al menține la rece pentru cel puțin atâta timp cât va dura până la terminarea acesteia. Și unul pentru vin, dacă e mai mult de un bărbat Sancerre.

Pentru tata care vrea un ceas care face totul

Fitbit Versa Smart Watch

Experții din domeniul tehnic sunt de acord: acesta este ceasul pe care îl puteți obține dacă căutați să vă monitorizați activitatea, să vă relaxați și să dormiți.

Pentru tatăl care dorește să se ducă la Disco Malone discret

Bose SoundSport gratuit pentru căști fără fir

Am asteptat sa-i luam pe acesti baieti rai - Bose a lansat anul trecut aceste "cu adevarat" casti fara fir, fara fir si ele arata foarte bine.

Pentru tatăl care dorește să se ridice fără să se împrăștie pe fire

Căști wireless Bose SoundSport, negru

Dacă nu are nevoie de noul căști Bose, această versiune de care ne place și foarte mult este în vânzare chiar acum.

Pentru tatăl al cărui telefon e mereu pe moarte

Anker PowerCore 10000

Un pic frumos (puțin pasiv-agresiv) tratați pentru a-i reaminti că păstrarea telefonului încărcat nu este atât de greu. (Vedeți și alte persoane pe care le-am plăcut aici și le asociați cu cablul de mai jos.)

Pentru tata care nu-și găsește niciodată încărcătorul pentru iPhone

Anker PowerLine + Cablu de iluminare (10 picioare) Cablu de încărcare durabil și rapid

Acest bebeluș de zece metri este practic indestructibil - și plin de bucurie.

Pentru tata, ale cărui pachete DHL continuă să "lipsească"

Inelul video pentru inelul 2

Nu va mai pierde niciodată un pachet. Știe că un sunet inteligent poate opri și intrușii de acasă?

Pentru tatăl care se simte vinovat de pui prăjit

Philips HD9621 / 26 Viva Turbo stea Friteuza de aer

Friteuza utilizează 75% mai puțin grăsimi decât friteuzele convenționale, astfel încât se poate simți puțin mai bine în legătură cu aceasta.

Pentru tata care nici măcar nu știe că telefonul său se poate încărca fără fir

Anker Qi-certificat Ultra-subțire încărcător wireless

De la brandul de încredere Anker, un încărcător wireless compatibil cu iPhone, care nu costă un braț și un picior.