Eu nu sunt un profesionist. doar nebun.

Cele 6 produse pe care le folosesc pentru a trăi erecțiile bruște de iarnă eczemă

Anonim

Nu este un secret că lunile de iarnă pot fi un timp deosebit de provocator pentru pielea ta. Dar este deosebit de îngrozitor pentru persoanele care suferă de eczeme, ale căror simptome sunt declanșate și agravate de combinația de vânturi înghețate și încălzire intensă în interior. Ca cineva care a luptat cu eczema de la varsta de 3 ani, mi-am petrecut cea mai mare parte a vietii mele nu numai incercand sa inteleg si imblanzind eczema, ci si sa descopar cai de a preveni in mod activ atacurile. Crescut în Los Angeles, eczemă mea a fost o sursă de disconfort ocazional - dar nimic în comparație cu cât de rău lucruri au ajuns atunci când m-am mutat la Coasta de Est pentru colegiu. Prima mea schimbare sezonieră majoră a fost îngrozitoare - eczema mea a fost atât de intensă și furioasă încât hainele erau dureroase de purtat. Produsele pe care le-am considerat Sfânt Graile când am crescut în Los Angeles nu mai funcționau, alimentând o căutare frenetică de ușurare. Cand spun ca am incercat totul, am incercat totul - de la baie in fulgi de ovaz literal pana la obtinerea de unghii acrilice, astfel incat sa nu ma pot scarpina in mod corespunzator. După o mulțime de cercetări, încercări și erori, am început să descopăr lucruri care făceau o diferență pe pielea mea.

Au existat două metode non-produse pe care le-am învățat că au ajutat semnificativ. În primul rând, scăderea temperaturii apei în cabină de duș la fel de mult cum puteți tolera în mod serios ajută la nivelul de umiditate al pielii. În al doilea rând, înfundarea pielii în loțiune, în timp ce corpul este încă umed, ajută la captarea mai multă umiditate. Și când lucrurile sunt într-adevăr, foarte rău, folosesc un unguent de prescripție de la medicul meu numit Cordran Flurandrenolid, un steroid local utilizat pentru a trata mâncărimi și inflamații. Este o formă de loțiune și o formă de cremă - în timp ce loțiunea este mai răspândită și se pare că funcționează mai bine pentru utilizarea de zi cu zi, am descoperit că aceasta este mai puțin eficace decât crema, pe care o folosesc ca tratament la fața locului după cum este necesar. Știu că sună puțin cam dramatic, dar dacă este folosit împreună cu sfaturile de mai sus, cele cinci produse pe care le împărtășesc mai jos mi-au schimbat serios viața. Nu spun că acestea vor fi Sfântul Graal pentru toată lumea, dar dacă și dumneavoastră suferiți de eczemă - sau doar mâncărime, piele de iarnă uscată - acestea sunt în valoare de 100 de procente care dau un du-te.

Piele de piele uscată

Așa cum discut adesea în articolele mele de îngrijire a pielii, exfolierea este extrem de importantă atunci când încercați să vă salvați sau să vă reparați pielea. Cu toate acestea, exfolierea facială este un joc complet diferit de exfolierea pielii iritate a corpului. În loc să folosesc un exfoliant chimic - pe care oamenii îl folosesc, chiar și pe corp - găsesc că un exfoliant fizic, ca și această perie uscată, este mult mai productiv. Cu un fizic, aveți control complet asupra modului în care vă exfoliați ușor, ceea ce este important atunci când faceți acest lucru pe plasturi eczemă sau super-uscați. Eu folosesc această perie în mișcări ușoare, măturitoare, circulare pe pielea uscată o dată la câteva săptămâni înainte de a intra în duș. Notă: Folosiți suficientă presiune pentru a curăța pielea moartă, dar aveți grijă să nu apăsați prea tare - ceea ce va irita eczema.

Johnson & Johnson Cicabiafine Balsam de duș hidratant

Am fost la farmacia mea locală și m-am plâns de erupțiile mele de eczeme când fata de la registru a spus că are aceeași problemă și că acest produs i-a ajutat. Mă bucur că am decis să încerc. Acest tratament este menit să fie folosit în duș ca o modalitate de curățare atât de ușoară și hidratarea pielii. Ajută la adăugarea unui strat suplimentar de umiditate în corpul meu, astfel că pielea mea nu este complet înghițită când ieșesc din duș și se usucă. Textura lăptoasă a acestui produs se simte, de asemenea, calmant pe piele, perfectă pentru pielea mea care se simte mai iritabilă.

Melaleuca reînnoiește tenul intensiv pentru tratamentul pielii

Sunt absolut obsedată de această loțiune - nu știu ce aș face fără ea. Un prieten de familie a cărui fiică suferă de asemenea de eczeme intense a predicat acest lucru mamei mele. Deși am fost complet reticente la început pentru că nu am auzit niciodată de acest brand înainte (și, după cum știți, am auzit de multe mărci), sunt dincolo de recunostinta că am decis în cele din urmă să încerc. Am încercat toate loțiunile pe care le puteai gândi înainte de a găsi acest lucru: Magic egiptean, Ulei de nucă de cocos, Eucerin, Nivea, Kiehl - niciunul din ei nu deține o lumânare la această cremă aleatoare Melaleuca. Nu se simte deosebit de groasă sau cremoasă, dar există ceva care oferă pielea mea o umiditate de lungă durată și efecte extrem de liniștitoare pe pielea mea uscată și supărată. Aproape de fiecare dată când ieșesc din duș, mă aplec în această loțiune. M-aș plimba direct în această loțiune dacă aș putea. Acesta este unul dintre singurele produse care au făcut rapid o diferență uriașă în pielea mea și asigură în mod constant un confort și o ușurare de durată.

Badger Damasc Rose ulei de corp antioxidant cu Lavandă & Chamomille

Loțiunea Melaleuca menționată mai sus este uimitoare, dar este practic fără miros. Și, deși tratamentele nemaipomenite se presupune că sunt cele mai bune pentru vindecarea pielii, câteodată îmi place să pun ceva delicios mirositor în loțiunea mea. Ne pare rău! Lucrul frumos pentru acest ulei este că nu este doar un miros, ci un tratament activ care folosește trandafirul, mușețelul și lavanda pentru a vă calma pielea. Miroase foarte grozav și, de asemenea, conferă pielea mea acest strălucire strălucitoare și netedă. Acest ulei nu a declanșat niciodată nici un fel de eczemă, dar în caz contrar, am tendința de a evita utilizarea acestuia pe zone în care eczema mea devine foarte rău. Pentru mine, asta-i picioarele, asa ca atunci cand aplic acest ulei, storc doua pompe de acest lucru in lotiunea mea Melaleuca cand hidratez jumatatea superioara a corpului meu.

Aveeno Active Naturals Terapie pentru Eczeme

Dacă e moartă de iarnă și pielea mea mă testează cu adevărat, o să folosesc, de asemenea, acest Aveome Eczema Itch Relief Balm. Am unul din acestea pe patul meu, dar am și o cadă într-un sertar la biroul meu și îl aplic pe picioare și pe brațe pe tot parcursul zilei dacă pielea mea începe să se simtă mâncată sau incomodă. Acest lucru este ca și medicamentul pentru mine - îmi revarsă repede pielea de orice senzație de furnicături sau dureroase de la eczeme.

Aveeno Terapeutice hidratante pentru bărbierit

Îndepărtarea cu eczeme de flare-up-uri poate fi un joc foarte dificil. Sincer, incerc sa-mi pastrez rasul la minim, pentru ca stiu ca pielea mea devine atat de sensibila si iritata dupa ce o fac. Dar dacă am un eveniment în care nu pot avea picioare blânde, acesta este singurul produs care face îndepărtarea părului la distanță.