ia-ți portofelul

6 "RompHims" care sunt mai bune decât RompHims

Anonim

Să facem mai bine.

Ce este despre RompHims, care este un film atât de neplăcut, în care frații se așează în salopeta lor foarte, foarte ironic, așa că înțelegem că da, totul eo glumă? Credem că sunt totuși jumătățile scurte, care sincer sunt prea scurte, în nuante, Derby Day-esque nuante de pastel pe care nici un om care respecta de sine nu le-ar purta serios.

Pentru că lucrurile sunt, scurgerile pentru bărbați nu sunt amuzante - am mers de fapt și am găsit șase care sunt destul de minunate. Sigur, unii au un pic la ora 4 la Berghain, dar au purtat calea cea bună (cu câteva butoane desfăcute și un tricou dedesubt, cu vane albe și șosete fără afișaj), chiar și cei de la Engineeringered Garments sau Rick Owens ar arăta acasă pe un focar de pe acoperiș în Bushwick.

ASOS Slim Short Jumpsuit

Două tendințe pentru bărbați - jumpsuit plus guler de bandă - într-o singură.

Costum tehnic de îmbrăcăminte Combi în marină

Trucul cu acest tip de aspect este de a se întuneca - ca această versiune marină de cult marca japoneză Engineered Garments.

Dickies Short Sleeve Coverall

Iată un hack DIY - ridicați picioarele pantalonilor la genunchi pentru un accesoriu on-trend accesibil.

McQ Jumpsuit

Toate lucrurile luate în considerare, o privire destul de subtilă.

Zara Denim Jumpsuit

Dacă nu puteți să stați la ideea că nu purtați blugi. Faceți o centură prin aceasta, și nimeni nu va ști chiar că este un tip.

Rick Owens Jumpsuit

Bine, asta ia ceva nervi, dar dacă te închini la altarul lui Owens, vei aprecia forma picioarelor și a drapei.