recomandată de experți

6 Instrumente de gătit din Turcia Primele nevoi de gătit pentru Ziua Recunostintei, potrivit unui Expert din Turcia

Anonim

Dacă ați fost însărcinat cu gătitul de cină de Ziua Recunostintei și vă simțiți copleșiți de gândul de a prăji un curcan pentru prima dată, nu sunteți singuri. Nicole Johnson a petrecut fiecare zi de Ziua Recunostintei pentru ultimii 16 ani, răspunzând apelurilor la Butterball Turkey Talk-Line, o linie fierbinte pentru oricine se confruntă cu o urgență de curcan și a vorbit cu o mulțime de oameni care au nevoie să învețe cum să frigească o curcană. "De multe ori, când primim un telefon, persoana va fi în magazinul de bacanie și vor să mergem, să începem să terminăm", a explicat ea, "ce fel de curcan să cumperi pe baza numărului de oaspeți ei au; ce fel de pan pentru a cumpara. "

Și dacă există cineva care va fi capabil să vă ofere o listă cuprinzătoare de cumpărături cu toate uneltele de care aveți nevoie pentru a frige și a servi un curcan această Ziua Recunoștinței, este Johnson și colegii săi de la Talk-Line. Acești experți din curcani au trecut luni de cursuri de pregătire a alimentării la Universitatea Butterball pentru a-și stăpâni toate modurile diferite de a găti un curcan, astfel încât să vă poată spune exact ceea ce faceți greșit și de ce (dar întotdeauna în cel mai politicos, posibil).

"Ziua nu va funcționa perfect fără probleme", Johnson ma avertizat la telefon, dar dacă ai echipamentul potrivit în bucătărie, de la cea mai bună tocană la cel mai bun recipient pentru depozitarea alimentelor pentru resturile, poți face cel puțin procesul de învățare cum să frigeți o curcan pe Ziua Recunoștinței un pic mai ușor, mai ales pentru un bucătar pentru prima dată.

Prăjitor cu rafturi

Calfonul clasic din oțel inoxidabil clasic, anodizat, de 16-inch, cu rack de protecție

"Pentru cei care sunt bucătari pentru prima dată, ne place să recomandăm calea noastră încercată și adevărată, care este doar o tigaie superioară de prăjire deschisă, de aproximativ doi până la doi ani și jumătate înălțată de-a lungul laturilor. Și dacă aveți un raft plat pe care să îl plasați în partea inferioară a tăvii, este ideal, deoarece ajută la ridicarea curcanului de pe tigaie și permite aerul care circulă frumos și fierbinte. Vreți să vă asigurați că tigaia pe care o aveți este un bun conducător de căldură. Uneori, cutii de aluminiu cu adevărat strălucitoare - da, sunt frumoase; sunt superbe - nu sunt foarte buni conducători de căldură. "

Carne de măsurat termometru

ThermoPro TP03A Termometru digital de gătit alimentar Citiți instantaneu termometrul din carne

"Indiferent dacă sunt un bucătar nou sau un bucătar mai experimentat, un termometru pentru carne este atât de important. Este modalitatea cea mai corectă de a verifica dacă nu e nimic. Nu doriți să vă depășiți curcanul, dar, cu siguranță, nici nu doriți să-l subliniați. Așadar, recomandăm un termometru pentru carne și se înregistrează 170 de grade Fahrenheit în sân și 180 de grade Fahrenheit în coapsă, atunci când curcanul este făcut. Încă mai folosiți un cuptor de 325 de grade Fahrenheit de la început până la sfârșit. Nu ridici deloc cuptorul.

Folie de aluminiu

Reynolds folie de aluminiu de înaltă rezistență, 75 picioare pătrate

"Vă recomandăm întotdeauna [piept de curcan] partea de sus în sus, și așa mai departe cu a fi în partea de sus a piciorului în cuptor, veți observa că aproximativ două treimi din drum prin procesul de gătit, zona de sân începe să maro a mult mai repede decât restul turciei. Ei bine, nu vreți să continuați drumul, nu? Pentru că veți termina cu un sân de culoare foarte rumenit, și apoi coapsele și totul va fi un fel de a veni la viteza. Deci, la acel moment, le spunem oamenilor să curețe o foaie de folie de aluminiu, de dimensiunea unei foi de hârtie de notebook și vor merge la cort sau ar proteja ușor zona din piept și asta va ajuta la prevenirea san de peste-maro.

Cuțit de sculptat

Mercer Culinary Genesis 10-inch forjat sculptură cuțit

"Marca de cutit nu conteaza, atata timp cat este un cutit ascutit, strapat! Dacă dețineți un cuțit de sculptat și o furculiță care funcționează bine, dar dacă nu, un cuțit de bucătar funcționează la fel de bine. Un sfat în timp ce sculptura este de a evita folosirea unui cuțit zimțat, deoarece vă va tăia carnea.

Plăci de lemn din lemn cu caneluri de suc

Bambusul de tăiere este foarte mare

"Asigurați-vă că bordul dvs. de sculptură este suficient de mare pentru curcanul dvs., pentru a vă oferi suficient spațiu de lucru. Preferăm să folosim plăcile de sculptură din lemn. Bonus dacă are caneluri în exterior pentru a prinde sucurile! "

Conținutul de alimente pentru depozitarea alimentelor rămase

Pyrex pur și simplu magazin de 11-Cupa Rectangular de sticlă de stocare a alimentelor

"Spunem oamenilor regulile de două ore. Din punctul de vedere al siguranței alimentelor, ei doresc să se asigure că au tăiat carnea de pe os și, în mod ideal, într-un recipient de mică adâncime și, în caz contrar, trebuie să se întoarcă în frigider, în caz de nevoie, în interval de două ore sau mai puțin de la părăsirea cuptorului. Cu alte cuvinte, nu vrei să lași carnea de curcan să stea pe tejghea timp de ore și ore. [Nu] pune întregul curcan, carnea intactă, înapoi în frigider.