ghișeu unic

Gadgeturi și accesorii pentru dormitor pentru a vă ajuta să dormiți mai bine

Anonim

Ar putea fi tu și Fido în fiecare seară.

Pe lângă toate sfaturile obișnuite despre oprirea electronică cu o jumătate de oră înainte de culcare sau cu păstrarea camerei la un nivel de fericire de 68 de grade, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a face mediul de somn cât mai ospitalier posibil. Cum ar fi cumpărarea de foi de unt moale sau o mască de ochi care transformă dormitorul într-o peșteră întunecată. Mai jos, am compilat tot ce aveți nevoie pentru a obține cea mai bună noapte de somn.

Cea mai bună saltea pe care o puteți cumpăra online

Foto: Nishant Chokski / Amabilitatea vânzătorului

Am ajuns la saltea de vârf. Pentru a ajunge la partea de jos a ceea ce este mai bun, am chestionat prietenii și prietenii prietenilor (oamenii devin foarte entuziasmați de saltelele lor în comentariile Facebook), mergând direct la traversele hiporentziastice care iubesc saltelele pe care le-au cumpărat online.

Citiți mai multe despre cele mai bune saltele pe care le puteți cumpăra online.

Cele mai bune foi de pat

Cele mai bune foi ar trebui să fie reci în timpul nopții, destul de uimitoare și atât de confortabile încât doriți să le atingeți. Am cerut designerilor de top pentru favoritele lor.
Citiți mai multe despre cele mai bune foi pentru patul dvs.

Cele mai bune foi de pat pe Amazon

Pe lângă cele ale designerilor, am găsit cele mai bine cotate recenzii (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de cărți) și au evidențiat cele mai convingătoare.
Citiți mai multe despre cele mai bune foi de pe Amazon, potrivit recenzorilor.

Cele mai bune mângâieri pe Amazon

Cele mai bune mângâieri pe Amazon, în funcție de oamenii foarte entuziaști și specifici care au nevoie de timp pentru a scrie recenzii.
Citiți mai multe despre cele mai bune produse de coafură de pe Amazon, potrivit recenzorilor.

Cea mai bună pernă pentru traversele laterale

Traversele laterale necesită perne mai puternice, mai înalte (este vorba de sprijin) decât traversele de stomac sau spate, așa că am testat zece perne diferite pentru a găsi cele mai bune.
Afla care perna este cea mai buna pentru traversele laterale.

Cel mai bun salopete Top saltea

O saltea pufoasă a hotelului poate să nu fie în bugetul dvs., dar pentru mult mai puțin, puteți re-crea sentimentul printr-o simplă saltea de saltea. Am găsit o scurtătură pentru un pătrat pentru o fracțiune din preț.
Citiți mai multe despre cea mai bună saltea de plus saltea.

Cele mai bune ochelari pentru dormit

Foto: Bobby Doherty / New York Magazine

Uneori este imposibil să creați un mediu liniștit de somn (mai ales în New York), dar cu o pereche bună de dopuri de urechi - și poate o mașină de sunet - puteți lua măsuri pentru a elimina zgomotul.

Citiți mai multe despre cele mai bune plăci pentru ureche pentru somn.

Cea mai bună mașină de sunet pentru zgomotul care se stinge

Aparatul de sunet natural Marpac Dohm

Recomandat de editorul nostru Strategist, această mașină de sunet se aude cu zgomotele junglei și folosește zgomotul liniștitor al unui ventilator pentru a vă ajuta să ieșiți.

Aflați mai multe despre cea mai bună mașină de sunet care anulează zgomotul.

Cea mai bună mască de ochi pentru că a dormit oriunde

Bucky Eye Mask

Nu sunt gata să investească în perdele de înfiorare înfiorătoare? Am descoperit o mască de ochi care acționează mai mult ca o acoperitoare de ochi, înconjoară confortabil ochii fără a se odihni direct pe ele și blocând toată lumina.
Citiți mai multe despre cea mai bună mască de ochi care creează întuneric.

Cel mai bun ceas deșteptător

Philips Treziți-vă lumina

Iar când e timpul să te trezești, încearcă să o faci într-un mod cât mai natural posibil - nu cu o alarmă de alarmă a iPhone-ului, ci cu o lumină trezită, care este aproape de a te trezi la soare cât poți.
Citiți mai multe despre ceasul deșteptător care vă trezește cu lumină.

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.