știri

7 Curățați produse de frumusețe care în realitate obțineți lucrarea

Anonim

Termenul de "frumusețe curată" este aruncat destul de puțin, dar puțini oameni știu exact ceea ce înseamnă expresia. Ceea ce este de înțeles: FDA nu a venit cu o definiție concretă pentru aceasta, deci este mai mult ca firmele de frumusețe să decidă ce înseamnă sau nu se califică drept "natural". Pentru a avea un sentiment mai bun despre ce frumusețe curată este , mi-am cerut o mână de esteticieni, dermatologi și proprii mei adepți ai Instagram pentru definiția lor, împreună cu câteva produse curate în care au încredere și cum ar fi.

Consensul general este că, în timp ce orice produs poate fi marcat "curat", un produs cu adevărat curat evită utilizarea de ingrediente cum ar fi parabeni, sulfați, siliconi, ftalați și arome sintetice. În timp ce luați produse care nu au parabeni (care sunt cunoscuți pentru a distruge funcția hormonală) și ftalații (un produs chimic industrial care poate deteriora ficatul, plămânii și sistemul reproducător) pare a fi o alegere evidentă, există o mulțime de oameni care rămân reticenți și temători că produsele "curate" nu vor combate acneea și alte probleme ale pielii. Pentru a testa eficacitatea produselor cosmetice curate recomandate, le-am folosit recent în timpul lunii mele - o săptămână în care pielea mea este, fără îndoială, o mizerie. Sunt bucuros să vă spun că multe dintre produsele pe care le-am pus la încercare s-au întâlnit și chiar mi-au depășit așteptările. Mai jos, câteva dintre produsele mele de frumusețe preferate, care au făcut treaba.

Mâna mea exfoliantă curată

Tata Harper Resurfacing Mask

Tata Harper este o marcă de frumusețe eficientă și plină de farmec care folosește 100% ingrediente nontoxice. Această mască exfoliantă este ușoară și totuși extrem de utilă pentru a combate orice fel de pete întunecate sau oboseală globală pe piele. Este perfect pentru momentul în care doriți să vă dați pielea un impuls după o zi de vară lungă, dură și transpirată și la fel de eficientă pentru strălucirea și înmuierea pielea înainte de machiaj. Un adevărat tip!

Curățitorul meu curat preferat

Juice Beauty Stem Ulei de curățare celulară

Acest demachiant este capabil să elimine toată transpirația, murdăria și murdăria de pe fața mea la sfârșitul zilei, fără a-mi dezlipi nici un ulei natural. Este, de asemenea, uimitor pentru a scoate orice machiaj ca o mascara incapatanata sau o umbra de ochi. Sunt sensibil la curățare și asta nu ma lăsat niciodată uscat sau spart.

Tonerul meu preferat curat

Thayers fără alcool-Witch Hazel Toner cu Aloe Vera

Witch Hazel este unul dintre cele mai bune tonere naturale din lume pentru refacerea pH-ului pielii după curățare. Este mult prea uscat pentru a-mi folosi pielea, dar îmi place să-l prind pe zonele de spargere cu un tampon de bumbac pentru a preveni acneea și pe cosurile deja existente pentru a accelera procesul de vindecare. Dar, după cum am spus, este super uscare, deci asigurați-vă că utilizați un hidratant gros după.

Produsul meu preferat curat pentru fata si corp

Weleda Skin Food

Pentru piele crăpată, uscată, dureroasă pe față sau pe corp, acest produs este totul. Îl folosesc pe picioarele picioarelor ca să-i ajut să supraviețuiască sandalelor - numai în veri și în părțile extra-uscate ale feței mele ca și sub ochii mei. De asemenea, o folosesc ocazional pe punctele înalte ale feței mele ca o evidențiere extra naturală. [ Nota editorului: Autorul Stephanie Danler este un superfan al Weleda . ]

Uleiul meu curat preferat

Ulei Pai Rosehip BioRegenerate

Pai este o companie care se mândrește cu utilizarea tuturor ingredientelor nontoxice, organice și, așa cum au spus, ingrediente "fără prostii". Și șoldul crescut poate fi un produs de mirare acnee. Dacă vă luptați cu pete sau breakouts și nu ați dat șansa de a vă schimba viața, ar trebui. Acest produs regenerează, condiționează și îmbătrânește pielea.

Curajul meu favorit curat

Dr. Barbara Sturm Glow Drops

Dr. Barbara Sturm este o persoană al cărei brand am auzit recenzii rave despre ani de zile. Dar produsele ei costă foarte mult, așa că am încetat să le încerc pentru o lungă perioadă de timp. Acum că am, trebuie să spun: Căderile ei de strălucire sunt cu adevărat în afara acestei lumi. O multime de grunduri si hidratante care promite o stralucire sanatoasa sunt de fapt shimmery, si de multe ori ma fac sa izbucnesc. Am văzut pentru prima oară acest produs pe Instagram de la Katie Jane Hughes și nu am putut rezista după ce am văzut cât de frumos a fost pielea ei după aplicarea pe o față goală. Și pielea mea arată strălucitoare și frumoasă după ce pun aceste picături. Eu folosesc acest lucru imediat după ce îmi termin rutina de îngrijire a pielii ca un pas de pregătire a machiajului.

Îngrijitorul meu curat preferat

Dr. Roebuck's No Worries Hidratant hidratant pentru față

Îmi place foarte mult acest brand în general, dar acest hidratant este un favorit de excepție. Ea are vitamina E, șold de trandafir și ulei de macadamia, și este doar super hidratant fără a face să arăți uleios la toate.