acest lucru este incredibil

Scurturile de 8 dolari care mă păstrează de la a fi un semnalizator de metrou

Anonim

Îmbrăcarea lor este ca o îmbrățișare blândă, nu sentimentul de strangulare, cârnați-coajă pe care îl asociez cu formewear.

În prima mea vară de la New York, am ieșit din stația de metrou Times Square și rochia mea roșie aprinsă mi-a explodat și mi-a expus lenjeria. O femeie a fost uimită dincolo de stradă. Un om a fluierat off-cheie. Am țipat și mi-am răsturnat restul drumului spre internshipul meu de vară, cu mâinile fixate pe laturile mele, obrajii îmi au aceeași culoare cu hainele mele. "Și de aceea purtați mereu pantaloni scurți sub rochie", a spus în povestea mea povestitorul de tip " Arrested Development" . Mi-am învățat lecția și, din acea zi, nu am purtat niciodată o rochie fără pantaloni Flexees sub ele între mai și septembrie.

Mi-au trebuit ani să-i găsesc pe Flexees de la Light Maidenform Light Control Shorty Shapewear (ei sunt $ 8 pe Walmart și vin în dimensiuni S până la XXL). Este un nume lung, dar specificul său contează: pantalonii băieți și "slimmerii coapsei" de la aceeași marcă erau prea scurți și prea lungi. Sunt cinci-unu, cu un trunchi lung și picioare scurte, așa că acestea au lovit mijlocul coapsei și se odihnesc în jurul taliei mele naturale. Ele funcționează cel mai bine pentru rochii de lungă durată de genunchi și mai mult dacă nu doriți să le arate, dar ar putea să vină la îndemână dacă doriți să purtați un miniskirt pentru a lucra fără a fi o încălcare a resurselor umane.

Chiar dacă sunt etichetate ca formă de îmbrăcăminte, nu au aceeași presiune intensă ca, de exemplu, Spanx. Îmbrăcarea lor este ca o îmbrățișare blândă, nu sentimentul de strangulare, cârnați-coajă pe care îl asociez cu formewear. Pantalonii fără cusătură simt ca o ciorapă de compresie ușoară pe un avion sau ceea ce îmi imaginez că este ca atunci când catelul meu, Marshall, poartă un tundru pentru a-și calma anxietatea. Ei se asigură că totul rămâne în zona torsului și că coapsele mele nu se freacă împreună. La revedere pentru totdeauna, frecați frecați.

Când spun fără probleme, vreau să spun. Singurele cusături pe întregul lucru sunt patch-ul din bumbac - nu există într-adevăr o modalitate mai elocventă de a spune asta - și talpa. Materialul este neted, subțire și în cea mai mare parte realizat din nailon și elastic, așa că se întinde foarte mult pentru a le pune pe ele, dar rămâne așezat odată ce ajungeți în poziție. Formele materiale ale corpului tău și se mișcă cu tine, și am testat limitele când dansez timp de patru ore la nuntă. Chiar și în timpul loviturilor mari din timpul etapei "Footloose", au rămas fără a se ridica, și când am lăsat recepția la o rafală uriașă a Buffalo, New York, vântul, nici măcar nu m-am deranjat să-mi țină rochia în jos. Flexeneții mei s-au asigurat că n-am bătut pe nimeni pe drum.

Flexees de Maidenform: Light Control Shorty Shapewear

Unele mai multe (Strat-Approved) Shapewear

Undersummers Femei Ultrasoft Lace Slip Shorts

Scriitorul Alison Freer constată că aceste Undersummers sunt o mare alternativă Spanx. "În cazul în care Spanx își propune să elimine umflăturile cu echivalentul țesăturii dintr-o menghină de oțel, Undersumerii lucrează ușor cu forma corpului. Ele sunt ca o versiune a bomboanelor de bunicuță-biciușor (notează burta înaltă), care este mai subțire decât sufocă, în toate locurile potrivite.

Simone Perele Femei Top Model Fusta Shaper

Danny Koch, proprietarul a patra generație a magazinului Township din partea superioară a West Side, ne-a spus că au vândut mii de "modele de fustă" ale lui Simone Perele. El observă: "Acestea vă fac și binele.