alegerea poporului

Cele 9 cele mai bune bouncers și jumperii de pe Amazon, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la chestiile pe care le cumpărăm (ca pernele ), dar, la fel de mult cum am dori, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Aici, cei mai buni bouncers și jumpers pe Amazon (aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune lucruri pentru copii pe care le-am găsit, de asemenea), în funcție de oameni (rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate).

Cei mai buni jucători pentru nou-născuți până la vârsta de 4 luni

Fisher-Price Baby's Bouncer

4, 7 stele, 223 comentarii

"Pe masura ce fiul meu a devenit mai mare, el a crescut de la rockerul pentru bebelusi, dar nu a putut sa se aseze inca. Acest lucru este pe o înclinație perfectă, astfel încât el poate vedea ce se întâmplă în jurul lui, dar, de asemenea, să ia un pui de somn dacă somnoros. Bara detașabilă de jucării este perfectă când am nevoie de el să se distreze în timp ce fac treburi. Scaunul se desprinde ușor și poate fi aruncat în spălare. A fost, de asemenea, un salvator de viață atunci când a primit prima infecție rece și ureche; întinzându-se plâns, era foarte neplăcut pentru el, ceea ce ia permis să se odihnească în timpul zilei. Și vibrează! O să iasă din ea repede, dar pentru preț este absolut meritat.

BabyBjörn Baby Bouncer

4, 7 stele, 651 de recenzii

"BABYBJÖNNUL este LITERAL singurul produs pentru copii, pe care îl dețin, care nu face ca casa mea să arate că am o zi de îngrijire. Cele mai multe dintre lucrurile pe care le avem pentru el pretind a fi portabile - și din punct de vedere tehnic sunt - dar doar ideea dezasamblării și reasamblării lor pentru călătorii este destul de epuizantă pentru a uita întreaga excursie. Dar bouncerul lui BABYBJÖRN mă face să mă simt plin de speranță.

Bright Începe jucăușul jucăuș Pinwheels Bouncer

4.3 stele, 393 comentarii

"Cea mai bună achiziție vreodată! Ceea ce are 3 luni are un gât rigid pe o parte, așa că favorizează întoarcerea capului spre stânga. Acest scaun nu are nimic greu în spatele capului și îl lasă să-l vadă mai bine, așa că se întoarce să privească lucrurile, iar gâtul său este deja puternic mai puternic după două zile. Este, de asemenea, foarte ușor, astfel încât orice mișcare mică pe care o face face să-l facă să sări, ceea ce îl ține super-fericit - și îi place să se uite la jucăriile care se balansează în bar, chiar dacă nu a început încă să ajungă la chestii. Prețul uimitor. "

Cele mai bune jumpers pentru 4-6 luni-Olds

Fisher-Price Luv U Zoo

4 stele, 1.610 de recenzii

"Îmi place Fisher-Price pentru toți copiii mei și am patru! Am cumparat acest jumper pentru cel mai tanar cand avea 4 luni. Ea este pe partea mai mică, așa că, într-adevăr, în acel moment era prea tânără ca să aibă grijă de jucăriile de pe acest joc, dar îi plăcea să fie în poziție verticală. Acum, are aproape 7 luni și iubește toate trăsăturile acestui jumper. Jucăriile sunt distractive, iar muzica și sunetele continuă, atâta timp cât jumperul se mișcă. Sunetele nu sunt prea multe, în măsura în care merg jucăriile. Am auzit mult mai rău. Acesta este un salt foarte bun și mă bucur că l-am cumpărat!

Fisher-Price Jumperoo

4, 8 stele, 5, 171 de comentarii

"Nu scriu multe recenzii, dar mă simt obligat să fac acest lucru pentru acest Jumperoo. A fost în valoare de fiecare parte din cei 60 de dolari pe care i-am cheltuit. Glumesc cu soțul meu că aș fi plătit cu plăcere 500 de dolari pentru asta. Fiica mea are 5, 5 luni și am avut-o de când avea 4 luni și ea iubește absolut acest lucru. Ea iubește sărind în ea. Când este obosită de sărituri, se joacă cu jucăriile. Când o anulează, îi întoarcem să se joace cu jucării diferite. Apoi sare mai mult. Din acest motiv, pot mânca în cele din urmă un mic dejun într-un ritm normal, o grămadă de rufe, sau o pauză de sănătate. Este și foarte ușoară, așa că deseori o luăm pe verandă, așa că poate să se joace în timp ce ne relaxăm. Serios, cumperi acest Jumperoo. Nu vei regreta."

Evenflo ExerSaucer Învață Jungle Jumper

4, 5 stele, 666 de recenzii

"Am cumpărat acest lucru pentru că îngrijirea de zi a fiicei mele a avut una. Ea a făcut asta în îngrijirea de zi, și chiar mai mult acasă, pentru că nu trebuia să iasă din ea până nu voia. Ea nu a avut niciodată încurcătura să se răsucească să folosească celelalte zone de activitate, totuși (a trebuit să o rotește manual). Cred că am cumpărat acest lucru la vârsta de 5 până la 5, 5 luni și am obținut aproximativ trei luni de utilizare. Ați putea începe mai devreme cu ea, deoarece partea de scaun bouncing este reglabilă, dar am cumpărat-o mai târziu - și când a început să stea și să meargă de-a lungul marginilor de mobilier (8 luni sau atât de vechi), acest bouncer a pierdut pizzazz cu a ei. O vom salva pentru numărul 2, totuși!

Bright Starts Sweet Safari Bounce-a-Round Centrul de Activități

4, 4 stele, 419 de recenzii

"În jur de 5 luni, știi cât de greu este să ții un copil ocupat. Acest lucru este minunat timp de 10 până la 15 minute. Odată ce crește, voi folosi cureaua pentru a ridica scaunul. Chiar și la 5 luni, picioarele ei ating pardoseala frumoasă, moale din plastic. Puneți-le împreună - citiți instrucțiunile! - Am crezut că pot să fac asta fără unelte . Oh baiete. Aveți nevoie de șurubelnițe multiple pentru a anula lucrurile, dar este foarte ușor de asamblat. În majoritate, faceți clic pe, faceți clic pe, faceți clic pe. Extrem de greu să "deblochezi sau să distrugi lucrurile".

Cel mai bun jumper pentru 6-11 luni

Baby Einstein Activity Jumper Special Edition, Prietenii din vecinătate

4.3 stele, 464 comentarii

"Această jucărie este o oră de divertisment pentru cei de 7 luni. Scaunul se rotește, ceea ce îl face ușor pentru copil să treacă de la jucărie la jucărie. Mi-a fost îngrijorat după unele recenzii că ar exista probleme cu scaunul, dar nu au existat până acum nici unul. Cele patru puncte de agățare (mai degrabă decât unele care au trei) înseamnă o mulțime de mișcare și de mișcare lateral-lateral pe un cadru foarte sigur. Ceea ce este extrem de răcoritor este că melodiile nu sunt în afara tonului sau enervante, ceea ce este un plus pentru noi. "

Cel mai bun Jumper pentru 8- la 11-luni-Olds

Evenflo ExerSaucer Door Jumper

4, 2 stele, 1, 123 comentarii

"Fiica mea iubește acest jumper! A fost foarte ușor de asamblat, iar țesătura este lavabilă în mașină, astfel încât este ușor de curățat. Eram puțin îngrijorat de puterea clemei pe care o pui pe chenarul de la ușă și cât de sigur era cu adevărat. Cu toate acestea, odată ce a sosit jumperul, toată preocuparea a fost pusă la dispoziție. Clema este atât de puternică încât nu pot să o pun pe rama de chenar, iar soțul meu trebuie să-l ducă jos. Cu cele mai multe lucruri, aș considera că un negativ, dar cu acest element, care este un plus gros. Fiica mea este puțin mică, așa că am pus o pernă mică în spatele ei și ea stă bine în ea. De asemenea, ea dă dinții, iar țesătura pe aceasta poate fi ușor șters, deci este și un plus. În ansamblu, acesta este un produs foarte mic și o modalitate excelentă de ao ține ocupată în timp ce fac spălătorii sau curățenie. E în siguranță, sigură și are un moment minunat. "