alegerea poporului

Cele 9 cele mai bune ciorapi de Crăciun pe Amazon, conform Recenzentului Hyperenthusiastic

Anonim

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul . De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine-recenzate (care sunt recenzii de la patru la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai convingătoare. Aici, pentru că sosesc sărbătorile, am ales cele mai bune ciorapi de Crăciun pe Amazon - am ales de asemenea topurile noastre preferate de pom de Crăciun , arborii de Crăciun artificiali , lămpi de Crăciun și hârtii de ambalaj - potrivit oamenilor. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun cadou de Craciun de pluș

19 "Long 3D fericit de pluș de zăpadă Crăciun ciorapi

4, 7 stele, 244 comentarii

"Acestea sunt atât de adorabile și perfecte pentru ceea ce am vrut! Am fost îngrijorat după ce am citit câteva dintre celelalte recenzii că acestea vor fi fragile și ieftine. Partea din spate este subțire, dar nu până la punctul în care mă îngrijorează că se rupe sau se rupe, iar partea din față este minunată - foarte groasă, caracteristicile (cum ar fi nasul de morcov) nu se îndoaie și nu se uită au fost într-o pungă și au fost împachetați). Ele sunt atârnate perfect, nu se răsucesc sau se îndoiesc. Sunt chiar mai mari decât mă așteptam. Sunt foarte fericit cu astea! "

Cel mai bun magazin de Crăciun personalizat

Personalizate de Crăciun ciorapi Velvet Red corp / panglică Alb Panglică

4 stele, 123 comentarii

"O nouă tradiție pentru casa noastră! Am fost puțin nervos în a le ordona pentru familia mea, dar sunt PERFECT! Ciorapii au venit foarte repede și au ajuns exact așa cum le-am comandat. Urmați instrucțiunile vânzătorului pentru personalizarea pe care o doriți în fiecare dintre ele și este fără probleme. Aș vrea să fiu mai mulți membri ai familiei, pentru a putea comanda mai mult, dar aceștia vor dura cu siguranță ani de zile ".

Cel mai bun DIY a simțit kit-ul de stocare de Crăciun

Bucilla 18-inch Crăciun Set de aplicații Felt Aplicații, 85431 Zâna Plum de Zahăr

4, 4 stele, 244 comentarii

"Acesta a fost primul kit de stocare pe care l-am făcut vreodată. Bunica mea a făcut aceste lucruri pentru noi, și au fost întotdeauna un astfel de tratament special pentru a ieși din spațiul de depozitare și să se închidă în fiecare an. Acest design special sa dovedit a fi absolut frumos. Cu toate acestea, am improvizat pe unele lucruri, deoarece eram nou în broderie. Nu mi-aș recomanda că este un depozit ușor - dacă nu te simți frustrat ușor și faci o provocare. De asemenea, a fost foarte consumatoare de timp (am constatat că majoritatea sunt, făcând mai mult acum!), Deci începeți devreme! Super frumoasă și sunt fericită că am ales-o pe asta. Cusaturi fericite! "

Cel mai bun lenjerie de corp și pâslă de Crăciun simțit cu manșetă de blană

ITOMTE Sutiene elegante de Crăciun de Crăciun cu Felicitare

4 stele, 709 de evaluări

"Pur și simplu puneți: Super drăguț, de construcții de calitate și materiale. Ce mai puteți cere? Mai Mult .

Presupun?"

Cea mai bună pereche de ciorapi de Crăciun tricot

Kurt Adler roșu și Cream Knit ciorapi 2 asortate

4 stele, 113 comentarii

"Nu este un întreg în descriere, așa că am fost îngrijorat când am plasat comanda, dar am decis să plec! Acestea sunt perfecte.

Fire pare a fi un amestec de lână. Calitate deosebită strânsă. Mai mult decât un alb-alb, dar se amestecă perfect cu roșu. Se pare durabilă și perfectă pentru familia noastră pentru anii următori! NU SĂ VĂ RUGĂM SĂ VĂ RĂMĂM!

Cel mai bun set de trei ciorapi de Crăciun tricotat

Kurt Adler

4, 5 stele, 167 comentarii

"Aveam nevoie de ciorapi pentru stepkidele mele (doi băieți și o fată) și nici nu vroiam să cheltui prea mulți bani. Acestea au fost minunate. Calitatea este mai bună decât mă așteptam! Ele sunt un tricou tare frumos și au avut destulă mulțime de agenți de stocare. Mi-au arătat minunat în cămașă. Ei nu păreau prea deformați odată ce au fost jefuiți în dimineața de Crăciun. "

Cel mai bun set de trei ciorapi de Craciun cu decoratiuni aplicate

Ciorapi de Crăciun clasic 18 "Ciorapi de Cute Jucării de Crăciun (Burlap Snowflakes)

4, 4 stele, 338 comentarii

"Căutam un set de trei ciorapi pentru fetele mele, care să nu spargă banca, dar ar arăta bine și ar rezista. Am fost foarte bucuros să văd aceste ciorapi. Îmi place aspectul lor, și sunt chiar mai bine în persoană. Am fost îngrijorat de calitate, dar temerile mele nu erau necesare. Aceste ciorapi sunt făcute foarte bine și calitatea este grozavă! Pot sa spun ca acestea vor dura multi ani, chiar daca am o tendinta de a imbraca ciorapi, lol. Chiar nu am nimic rău de spus despre ele. Căptușeala este o atingere foarte plăcută și îmi place să arăt cămășii.

Cel mai bun set de patru ciorapi de Crăciun tricotate

18 "Unic Ivory White Knit Crăciun Ciorapi - 4-Pack

4, 7 stele, 216 de recenzii

"Imi place aceste ciorapi! Ei au un aspect clasic, confortabil pentru ei - exact ceea ce căutam. Recomand dimensiunea mai mare; Nu aș vrea să merg mai puțin decât cei de 18 inci, deși ei au ceva întinderi față de ei. Acestea arata perfect pe mantel, si chiar m-am intors si am cumparat ceva in plus pentru viitorii mei copii ipotetici. Anticipăm că aceste ciorapi vor servi familiei noastre de mulți ani. "

Cel mai bun magazin de Crăciun pentru entuziaști tactici

RUCKUP RUXMTSB Tactică de Crăciun, plin, negru

4 stele, 226 comentarii

"Am o mulțime de militari în familia mea, iar kitsch-ul tactic este bine plăcut. Acesta este exact ceea ce se spune că este, un stoc tactic de Crăciun.

Are buzunare pe față pentru a ține obiecte mici care sunt perfect dimensionate pentru carduri cadou sau accesorii pentru portofel; punga principală se descarcă și pentru acces ușor. Este realizat din nylon mat-negru, nu-rip și este bine construit; Am fost plăcut surprins de faptul că o mulțime de obiecte de cadouri cum ar fi acest lucru tind să arate bine pentru câteva săptămâni și apoi să se destrame liniștit, proiectate doar pentru râsul de cadouri.

Mulțumesc că ai ajutat-o ​​pe tatăl meu pentru Crăciun. "