alegerea poporului

Cei mai buni 9 tăietori de hârtie, conform recenzorilor hipendențiali

Anonim

Foto: Amabilitate NBCUniversal

Aici, ne place să ne gândim la noi înșine ca fiind nebuni (în mod bun) cu privire la lucrurile pe care le cumpărăm, dar, la fel de mult cum ne-ar plăcea, nu putem încerca totul. De aceea avem People's Choice , în care găsim cele mai bine evaluate (care sunt recenzii de la patru până la cinci stele și o mulțime de produse) și una din cele mai valoroase.

Am scos în evidență spații de lucru de invidiat , decoruri de birou și articole de papetărie în întreaga lume și organizatori profesioniști de birou, organizați în trecut. Dar nu am acoperit nici o ofertă de birouri cheie care merită să părăsească un spațiu de birou, ceea ce asigură că infractorii de identitate furioși și cei care nu le distrug prețioasele informații personale. Aici, ne vom arunca adânc în cele mai bune ciocane de hârtie disponibile pe Amazon. (Rețineți că recenziile au fost editate pentru lungime și claritate.)

Cel mai bun tocător ieftin

AmazonBasics Hârtie încrucișată și hârtie cu carti de credit de 6 foi

4, 2 stele, 9, 745 comentarii

"De-a lungul anilor am folosit un tocător de dimensiuni mari, un micro-shredder și acum tipul ăsta. Până acum, acesta este cel mai bun. Mi-am pus acest procesor imediat după ce l-am primit, pentru că l-am cumpărat pentru a tăia un teanc mare de hârtii pe care trebuia să le distrug pentru a elibera spațiu (declarații fiscale, declarații de card de credit etc.). Dispozitivul este PUTERNIC pentru mărimea acestuia. Lamele sale sunt mici, dar puternice. M-am așteptat la o bucată de junk în acest interval de prețuri pentru slujbe foarte mici și am fost bucuros să găsesc acest dispozitiv un pas în sus. Are o multime de putere, si se distruge frumos. Hrăniți-l cu câteva pagini la un moment dat sau cu o bucată groasă la un moment dat și lăsați-l să se răcească la fiecare câteva minute și ar trebui să dureze mult timp. Sau cel puțin mai mult decât ultimul meu mini-shredder. Chestia asta e toast.

Cel mai bun tundere sub 100 $

Fellowes Powershred 60Cs Hârtie în cruce de 10 coli și hârtie de creț de carduri de credit

4.1 stele, 379 comentarii

"După ce am slujit în guvernul SUA timp de 20 de ani, am fost răsfățat de tocătorii scumpi utilizați în zonele clasificate. M-am pregătit să fiu puțin dezamăgit de unul construit pentru uz casnic. Dar nu deloc! Am fost foarte plăcut surprins. Vă recomandăm foarte mult! Am de gând să păstrez lamele bine lubrifiate și cred că poate fi cheia. "

Cel mai bun tăietor de hârtie în 16 coli

Fellowes Powershred 79Ci Mediu de verificare 100% Jam, Dross Cross, Cutter Cutter

"Ce putere a unui tocător! Unitatea mea, pe care tocmai am primit-o, poate avea 16 pagini la un moment dat, conform instrucțiunilor. Acest shredder nu a sărit peste o bătaie. A luat tot ce am introdus în ea. De asemenea, am mărunțit aproximativ 25-30 CD-uri fără probleme. Instrucțiunile spun doar să facă zece CD-uri pe zi. Coșul de gunoi se umple rapid cu hârtie și CD-uri. Acest lucru consumă hârtie ca și cum nu mai este stil. Sunt foarte impresionat."

Cel mai bun tocator tăiat încrucișat

HSM Shredstar X17 tăiere transversală

4, 7 stele, 238 de recenzii

"Ne-am mutat și am despachetat lucrări pe care le-am salvat timp de 35 de ani, facturi, chitanțe, cecuri anulate, pe care le numiți. Ar fi trebuit să încep cu 35 de ani în urmă. Acest tocător este minunat. În timp ce eu nu am încercat să mănânc 20 de coli pe rând, am făcut alerte prin ciocuri la un moment dat, facturile de telefon din zilele vechi de 10-15 pagini grosime. Umflați-vă după o serie de date personale care se încadrează în bucăți mici. Până când am ajuns la pauza de două ore recomandată, am umplut două pungi de gunoi de 30 de galoane cu mărunțire împachetată. (Știu că este un tocător continuu, dar ei recomandă să-i dau o odihnă după două ore de mărunțire.) Aveam nevoie de pauză după două ore de mărunțire. Să vedem cum durează. Aș spune că mai am încă șase pungi pe care să le pot umple, iar apoi acest ștergător poate trăi o viață liberă. "

Cel mai bun tăietor de hârtie micro-tăiat

Aurora de înaltă securitate JamFree AU850MA Hârtie cu micro-tăiere pe 8 foi pe 8 hârtie / Tocator de carduri de credit

4.3 stele, 107 comentarii

"Am avut câteva tocătoare care erau în regulă. Am avut ceva bun care s-ar fi blocat mereu și ar fi un hassle pentru a elimina gemul manual. Astfel, îți poți imagina surpriza mea că am un ștergător de noroc că BARELY se mai baga. Adică, am pus ceva prin ea, o va distruge. Sa nu mai vorbim, am facut mari slujbe cu acest shredder si am descoperit ca acest shredder va fi inca capabil sa faca truc. Cred că ei chiar o spun când au pus eticheta "Jam Free" pe tocător. Cumpărarea acestui shredder pentru securitate? Da, nu există absolut nici o modalitate prin care cineva să poată pune bucățile de tocător după ce trece. FBI nu poate nici măcar să pună piesele împreună! "

Cel mai bun tocător de hârtie de birou

Aurora AU1200XD Concasor de coș Compact Desktop-Style

4 stele, 963 comentarii

"Îmi place absolut acest tocător de hârtie. Locuiesc într-un complex de apartamente dintr-o zonă urbană și am o frică irațională de a ieși din adresa mea sau de la informații, dar acest mărunțitor de hârtie îmi pune mintea la ușurință. N-am crezut niciodată că, la 23 de ani, ceva de această natură ar aduce atât de multă calm și ușurință vieții mele. Este, probabil, una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut în ultimele șase luni. "

Cel mai bun tocător de hârtie

SANWA SUPPLY tocătorul de mână PSD-12

4.1 stele, 112 comentarii

"Iubeste acest mic lucru! Am trecut printr-o mulțime de documente și am avut un teanc pentru a-mi tăia. Nu am nimicit nici o problema. Da, a fost nevoie de puțin timp, dar am avut două tocătoare frumoase de la unul dintre magazinele naționale de birouri. Amândoi s-au rupt după un an sau doi. Acest lucru este așezat pe masa de imprimantă și așa cum au spus și alții, este suficient de mic încât să fie atât de ușor de pus oriunde. E perfect pentru mine.

Cel mai bun tocător de hârtie profesională

Bonsaii A4 Tocător de hârtie micro-tăiat de 10 foi

4, 4 stele, 97 comentarii

"Sunt inginer pensionar și sunt foarte greu să vă rog. Pe scurt, performanța modelului Bonsaii 4S30 ma îndepărtat complet - este absolut fantastic! Când am conectat pentru prima oară modelul 4S30, am planificat inițial să distrug doar câteva foi de testare. În schimb, ciocanul a lucrat atât de bine încât am terminat să sfărâm o cutie complet bancară care conținea mai mulți ani de declarații bancare vechi, declarații de carduri de credit și declarații de brokeraj. E o mulțime de hârtie! Deși operația liniștită nu a fost prioritatea mea principală, am descoperit în curând că, atunci când modelul 4S30 sfărâmă hârtia, este aproape tăcut. De fapt, am reușit să împărțesc hârtia în timp ce vorbesc la telefon fără probleme. Persoana cu care vorbesc nu putea să audă cum lucrează tocătorul - și nici nu am putut! "

Cea mai tare shredder de hârtie

Fellowes Powershred 99Ms Tocător de hârtie cu capacitate mare de 14 foi, cu micro-tăiere, cu auto-inversare

4, 4 stele, 92 comentarii

"Am primit a mea și am pus-o imediat să utilizeze curățarea și distrugerea documentelor vechi pe care le-am depus de la spate la începutul anilor '80. Am fost uimit de cât de silențios este acest comparator cu ceilalți pe care l-am folosit, și se împarte la o dimensiune micro-tăiat care este perfectă pentru declarațiile fiscale vechi etc. De îndată ce am început să hrănesc documente prin intermediul meu, paginile pe care i le-am plasat în tocător, dar le-am hrănit într-un ritm rapid. Am reușit să hrănesc prea multe pagini la un moment dat și tocătorul a simțit-o imediat și a inversat stack-ul. Impresionant! Am umplut foarte repede recipientul de două ori înainte ca lumina de supratemperatură să se aprindă și mașina de tăiere să nu mai funcționeze. După 30 de minute a fost gata să plece din nou.