ghișeu unic

Toate cele mai bune lucruri pentru vara

Anonim

Aaaaah, vara.

Prima zi de vară este peste noi și am tras împreună toate cele mai bune accesorii, aparate și sfaturi care rulează, de la umbrela de plajă și de plajă, până la cele mai bune produse de protecție solară și cele mai bune ochelari de soare ieftine. Gândiți-vă la noi ca pe o foaie de înșelat înainte de a vă lovi cu apă în această vară - sau doar să vă mutați casa și dulapul.

Cele mai bune umbrele de plajă

Cea mai bună umbrelă de plajă este o umbrelă de plajă din era celui de-al doilea război mondial, dar dacă căutați alte opțiuni (mai ieftine), iată câteva dintre cele mai bune pe care le-am găsit.

Cele mai bune corturi pe plajă

Foto: Mirrorpix / Mirrorpix prin intermediul Getty Images

Redactorul strategist Alexis Swerdloff nu a fost un mare fan al plajei până când nu a descoperit cel mai bun cort de plajă. (În timp ce sunteți la el, dați clic pentru a examina alte corturi de plajă excepționale, cu un grad ridicat de evaluare.)

Cele mai bune costume de baie pentru femei

Foto: Lambert / Getty Images

Am cerut 14 femei adevărate - inclusiv celor cu torsi lungi, busturi mari, buzunare de blogger și stomacuri netede - să aleagă costumele de baie pe care le simt cel mai sexy și mai confortabile pe plajă.

Cele mai bune costume de baie dintr-o singură bucată pentru femei

Foto: Colecția de ecran de argint / Getty Images

Dacă vânați pentru un costum de baie specific varietății dintr-o singură piesă, am cerut o duzină de femei pe tipuri și profesii de corp - de la scriitori la dansatori - pentru contribuția lor.

Cele mai bune costume de baie din două piese pentru femei

Fotografie: Arhivele lui Michael Ochs / Getty Images

În plus, bikini-urile din două piese - tricotate înalt, subțiri, îngrijite și multe altele - vin foarte recomandate de mai mult de o duzină de femei elegante.

Cele mai bune scurte de vară pentru femei

Fotografie: David Redfern / Redferns

Nu doar jertfele de coborâre ale lui Levi pe care le-ai păstrat în dulapul tău pentru eoni. Am completat o listă scurtă de opțiuni în denim, twill, mătase și fleece - plus câteva opțiuni care vor face minuni în birou sau în sală de gimnastică.

Cele mai bune shorts pentru Bermuda pentru femei

Și dacă vreți cu adevărat să vă loviți de vechea școală, avem câteva sfaturi proaste de la designerul Caron Callahan și de la Lindsay Poppers Wagner și Emilia Petrarca de la Cut, despre cum să purtați cu succes șorturi de Bermuda.

Cele mai bune sandale

Împingeți-vă pe idealurile platonice ale mușchilor colorați, ale sandalelor și ale pantofilor de mănuși. Sau, știți, luați înlocuitorii lor perfect buni și alăturați niște aluat.

Cele mai bune sandale pe Amazon

Foto: Yale Joel / Colecția de imagini LIFE / Getty

Sandalele de stat (și păpușile lor destul de bune) sunt bune și bune. Dar, uneori, aveți nevoie doar de o pereche de sandale de bază - Birkenstocks sau Clarks (sau, gâfâi, Crocs) - pentru a vă face prin vară. Aceste alegeri aprobate de Amazon vor face truc.

Cele mai bune valizi de vară

Writerul Lauren Mechling sa angajat într-o vânătoare de vânătoare de vară "în speranța de a-mi diversifica colecția pro-brooklyn Brooklyn-mamă" și sa întors cu o mulțime de alegeri aprobate de clogerați.

Cele mai bune produse de protecție solară

Foto: Arhiva Bettmann / Bettmann

Scriitorul de frumusețe veteran și editorul Hannah Morrill au găsit cele șapte opțiuni de protecție solară - indiferent dacă preferați un spray, dacă aveți acnee sau urați chimicale.

Cele mai bune produse de protecție solară, în conformitate cu Redactorii Cut Beauty

Editorul de frumusețe senior Cut, Ashley Weatherford și directorul de frumusețe Kathleen Hou, au ales de-a lungul anilor câteva dintre produsele lor de protecție solară preferate, pe care le-am pus de asemenea într-un singur ghid la îndemână.

Cele mai bune proteze naturale de protecție solară

Foto: Hulton Archive / Getty Images

Având în minte plajele cu sănătate și mediul înconjurător, am analizat cele mai bune produse de protecție solară pe bază de minerale disponibile pe Amazon.

Cele mai bune hidratante SPF

Dacă nu sunteți reticenți în a vă proteja de protecție solară pe fața dvs., am dat startul nostru de lucruri pe care le cumpărăm cu hidratante SPF - de la Kiehl și Aesop la CeraVe - scriitorii și editorii noștri se jură. Iată o mulțime de favoriți de la cumpărătorii hyperenthusiastic Amazon, de asemenea.

Cele mai bune scaune de plajă

Foto: Colecția de ecran de argint / Getty Images

Aveți nevoie de un scaun de plajă "> ​​a găsit cele mai bune 15 (dacă doriți ceva complet înclinat, canopied, sau completă cu un cooler), în conformitate cu recenzorii foarte entuziasti pe Amazon.

Stația Beach Beach

Fabricat în America cu aluminiu ultradurabile și lemn sculptat manual, alegerea noastră pentru cel mai bun scaun de plajă este Telescope Casual's Original Mini-Sun Chaise. E un pic mai mic pentru un scaun cu un sezon, dar va fi greu să te relaxezi după ce ai petrecut o vară cu "Rolls-Royce de scaune de plajă".

Cel mai bun sunet

În timpul sărbătorii noastre de toate lucrurile fugly, scriitorul Alice Gregory a găsit pălăria perfectă pentru vreme caldă în Sun Valley, Idaho: una cu o "margine suficientă pentru a vă umbri pe gât și cel puțin uneori pentru decolteu; din fericire, grație materialului, chiar și cele mai generoase proporționale sunt încă ușoare și pliabile. "

Cele mai bune pălării de plajă

Deasupra, o pălărie foarte împachetată, elegantă și UV-blocantă de la brandul Wallaroo din Denver. Am mers și am găsit și alte stiluri în Askfeature.

Cele mai bune prosoape de plajă

Foto: Mondadori Portfolio / Mondadori prin intermediul Getty Images

S-ar putea să merite să schimbați un prosop de plajă pentru un prosop de plajă (sau pătură) cu mai multă panache - ceva mai mult, ceva Pendleton sau ceva cu o pizza tencuită pe ea.

Cele mai bune prosoape de plajă

Foto: Amabilitatea comerciantului cu amănuntul

Plajă rotundă de plajă - er, roundies - cramă este aici pentru a rămâne, și este absolut adorabilă. Am luat curajul pe această micro-tendință (și o mulțime de recomandări pentru a boot).

Cele mai bune căruțe de plajă

Schlep de bunuri plajă cu ușurință: aceste cărucioare de plajă sunt certificate de turiști și beachgoers pe Amazon pentru a lug în jurul valorii de celelalte Strat-aprobat elemente de pe această listă.

Cele mai bune pungi de plajă

Foto: Sante Forlano / Conde Nast prin intermediul Getty Images

Nu căutați un transportator de dimensiuni de familie? Am cerut profesionistilor de plajă, de la surferi la profesori de paddleboard, pentru saci și totes care vor face plajă-o briza.

Cele mai bune ochelari de soare accesibile

Dacă preferați ochelari de soare cat-eye, aceste Quays sunt favoritele noastre sub 100 $, dar există o mulțime de alte opțiuni și stiluri pe care le-am găsit și noi.

Cele mai bune aparate de aer condiționat

Foto: SuperStock / Getty Images / SuperStock RM

Aparatele de climatizare cu grad ridicat de performanță - montate pe geam, cu pereți sigilați și chiar cu câteva opțiuni portabile - deoarece undele de căldură continuă să bată în jos (fără nici un semn de relief).

Cel mai bun sistem de climatizare pentru ferestre

O scufundare mai profunda in ferestrele AC, incluzand o optiune de la Frigidaire pe care un reviewer Amazon spune ca o poate raci un intreg apartament cu un dormitor din New York City.

Cei mai buni fanii

Foto: Debrocke / ClassicStock / Getty Images

Amazon cumpărătorii sunt fanii acestor fani. Dar suntem parțiali pentru acest fan elegant din brandul elvețian Stadler Form.

Fanii celor mai buni ferestre

Foto: Adelson, Karen

Am adunat șapte fani de fereastră - sub 50 USD, reversibili electric și un ventilator cu cutie de etanșare împotriva intemperiilor - care va menține temperatura (și facturile dvs. de energie electrică) în jos.

Cel mai bun ventilator Misting

Cel mai bun fan ventilator este încărcat cu USB și păstrează un scriitor răcoros timp de ore în linie la Disney World.

Cel mai bun cooler

Fotografie: Brian Grossenbacher

Cea mai bună cooler din lume este de la Yeti și este oarecum scumpă, dar este aproape indestructibilă și rezistentă la umezeală, impermeabilă și impermeabilă.

Cele mai bune coolere (pe Amazon)

Foto: tom kelley - 1968 / Getty Images

Și dacă ești puțin ezitant să renunți la acești bani pe un cooler, aici sunt o duzină de excelente mai multe - inclusiv opțiuni moi, plastic și plutitoare - pentru a vă citi, cu amabilitate, recenzenții entuziasti ai Amazonului.

Cel mai bun echipament de picnic

Am invitat expertul în umplere și pe autorul Ali Rosen să-i îndrumăm pe pictorii de păsări de verdeață prin uneltele de care au nevoie pentru o experiență perfectă de a mânca în aer liber.

Cea mai bună pungă de picnic

Poate că deja ați stăpânit arta picnicului. Dar acest weekend izolat - mai subțire decât un răcitor de plastic, mai durabil decât un coș de picnic, și care vine cu un pachet de sticle de stivuitoare - se va transforma cum te uiți la picnic.

Cele mai bune pături de picnic

Foto: Foto: Amabilitate 20th Century Fox

Și pentru o suprafață care să vă ofere recipientele Pyrex și ustensilele de bambus, aceste paturi și covorașe bine verificate (inclusiv una care se potrivește în palma mâinii tale) vor face truc.

Cele mai bune boxe portabile

Ce eo zi de plajă sau un picnic fără muzică? Am găsit cei cincisprezece vorbitori de cea mai bună calitate pe Amazon pentru plăcerea dvs. de ascultare.

Cele mai bune pantofi de apă

Foto: Lyn Alweis / Denver Post prin intermediul Getty Images

Dacă nu sunteți dispuși să lăsați picioarele voastre fermecătoare la cald și la rece ale elementelor de pe malul mării (sau la malul lacului), aici este o roundup de pantofi de apă respirabil, rezistent la apă și de pluș pentru întreaga familie. (Cu o singură pereche de Crocs în amestec.)

Cele mai bune ochelari de apă

Foto: John Storey / Colecția de imagini LIFE / Getty

Ochelarii de vânătoare sunt excelenți pentru piscină, dar sunt la fel de folositori pentru cei care doresc să-și împiedice expunerea ochilor la apă sărată. Aici, am vorbit să înotăm instructori, antrenori și concurenți pentru a obține o perspectivă asupra celor mai bune ochelari subacvatici.