picioare săptămână

Toate cele mai bune lucruri pe care le-am găsit deja pentru picioarele tale

Anonim

Pe măsură ce temperaturile urcă și intrăm în sezonul picioarelor expuse, suntem aici pentru a vă ajuta, cu toate cele mai bune trucuri pentru a vă menține picioarele la îndemână și la fel de confortabil. În timp ce săptămâna aceasta se întâmplă să fie începutul Săptămânii flotei, facem propriile noastre cum începe vara. Bine ați venit la Săptămâna picioarelor.

S-ar putea să fie Săptămâna picioarelor pe Strategist, dar în ultimele câteva luni - și în cazul unora dintre aceste produse, ani - am acumulat câteva cunoștințe bune despre cum să ne trateze tocurile și degetele de la picioare. Dacă nu știți primul lucru despre cum să vă pregătiți picioarele pentru vară, considerați acest lucru locul unde puteți începe.

Cel mai bun tratament pentru bunion

YogaToes originale

Strategicul scriitor senior Lauren Schwartzberg a găsit cea mai bună modalitate de a preveni ciocanele și bunii cu YogaToes. Acestea sunt "numite după practica Iyengar yoga a inventatorului, care încurajează folosirea recuzităților pentru a face cele mai precise poziții de la nivelul degetelor de la picioare până la curba coloanei vertebrale și arată ciudat - ca o scară de gel, puțin mai mari decât dimensiunea piciorului dvs., cu trepte suficient de groase care se așează între fiecare deget de la picior pentru a le întinde unul de celălalt, în timp ce le trage și ele departe de bilele picioarelor. " Citiți mai multe despre cel mai bun tratament pentru bunion.

Cel mai bun coaja și exfoliator de picior

Exfolierea piciorului pentru picioare

Scriitorul Molly Young jură pe această coajă de picior japonez: "Fiecare set vine cu un set de cizme de plastic umplut cu gel clar. Introduceți picioarele goale în papuci, legați-le și așteptați o oră. Apoi, scoateți papucii și clătiți-vă picioarele. Nimic nu se intampla. O saptamâna mai tarziu, picioarele voastre se strecoara cu bucati de piele moarta subtire, piele moale, care variaza de la dimensiunea unui Tic Tac la dimensiunea unui buzunar pita. Aceasta continuă timp de aproximativ 48 de ore până când picioarele se reînnoiesc. Procesul nu provoacă dureri sau mancarimi. De fapt, se simte minunat. Piciorul tău arată ca și cum tocmai a primit cea mai scumpă pedichiură din lume. " Citiți mai multe despre cea mai bună coajă de picior.

Cel mai bun tuns unghii pentru o pedichiură perfectă

Ghete verticale pentru unghii

Editorul principal, Jason Chen, a găsit cel mai mare tuns unghii din Japonia. "Tăietoarele japoneze, așa cum v-ați aștepta de la o țară care este întotdeauna ridicată în lumea modei cu un design puternic, au o finisare plăcută de șampanie și greutatea gravă a unui capsator mic. Sistemul de pârghie are și o elasticitate satisfăcătoare, care are un efort aproape minim; obtinandu-mi broderii Brookstone pentru a face ca clipul onomatopoeic sa simta ca o negociere de fiecare data. " Cititi mai multe despre cel mai bun trusa de unghii.

Cel mai bun îndepărător de calus

Tweezerman Safety Slide Aparat de curățat cu Rasp

Scriitorul Kase Wickman a descoperit cel mai puternic instrument de îndepărtare a calusului: "Gândește-te la Tweezerman ca o combinație de cartofi și răzătoare de brânză, dar pentru picioarele tale. Utilizați partea de peeling pentru a tăia straturile de piele moartă (una câte una) pe coapsele cele mai dure și partea de ras pentru a le arunca în jos fin. Procesul de peeling este un risc foarte mare / recompensa mare: folosește lame de ras pentru a-și face munca, așa că trebuie să ai grijă să nu devii prea entuziasmat de peelingul pielii tale moarte în benzi. " Citiți mai multe despre cel mai bun remodelare a calusului.

Cele mai bune șosete de compresie pentru zbor

Wanderlust Sosete de compresie pentru călătorii în aer

Scriitorul Alice Gregory nu mai zboară fără aceste șosete de compresie care îmbunătățesc circulația. "Am primit prima mea pereche cu aproximativ un an în urmă și am fost atât de încântat că mi-am cumpărat a doua o lună după aceea. (Cu atât mai bine să aveți o pereche curată pentru fiecare picior dintr-o călătorie rotundă.) Dacă nu ați mai experimentat șosete de compresie înainte, imaginați-vă puțin corsete pentru picioare. Ele sunt cele mai strânse în jurul piciorului și gleznei, slăbându-se treptat de la vițel, chiar sub genunchi. Utilizate în mod obișnuit de către diabetici și cei afectați de venele varicoase, ele ajută la menținerea sângelui în picioare la picioare - ceea ce poate provoca cheaguri periculoase sau doar umflături inestetice - în timp ce stați timp de 12 ore, să zicem, într-un zbor spre Dubai. Veți ateriza fără picioare grele sau picioare umflate (flagelul călătorilor care își iau pantofii la mijlocul zborului) și veți ajunge să simțiți înșelător de subțire. " Citiți mai multe despre cele mai bune șosete de compresie pentru zbor.

Cea mai buna crema pentru picioare

Gehwol Fusskraft Blue Foot Cream

Potrivit pedagogului maestru Lia Schorr, aceasta este ultima crema pentru picioare. "Această cremă este naturală și plină de ierburi. Are o aromă medicinală puternică, dar vă va hidratează picioarele, lăsându-le minunate și mătăsoase. " Citiți mai multe despre cea mai bună cremă pentru picioare (care vine dintr-un ghid foarte inspirat de picioarele pe care le-am făcut acum câțiva ani și încă stăm în spate).

Cea mai bună metodă de spălare a picioarelor

Tweezerman LTD Pedro Callus Stone

Trust Kimbra Hickey - este un model de picior. "Exfoliam zilnic. Acest scrub de zahăr este granulat, dar nu prea aspru, iar piatra ceramică este mică, acoperită și ușor de parcurs. " Citiți mai multe despre cea mai bună piatră de picior și frecat (din același ghid foarte exhaustiv).

Brânză proaspătă de zahăr brun poloneză

Cel mai bun ulei de masaj pentru picioare

Kiehl's Super Restorative Oil Dry

Fenomenul de antrenor Kenneth Benson îl iubește pe uleiul de argan Kiehl. "Uneori soția mea mă va trata la un masaj de picioare care folosește acest ulei. Îndepărtează picioarele și ajută la ruperea caluselor. " Citiți mai multe despre cel mai bun ulei de masaj pentru picioare (din același ghid foarte exhaustiv).

Cel mai bun insoles de pantofi

Foto: Amabilitatea vânzătorului, Getty Images

Suporturi Superfeet

Liderul pentru drumeție, Sarah Knapp, jură pe aceste inserții de pantofi (podiatrii și Guy Fieri îi iubește de asemenea). "Aceste tălpi interioare absorbante de șoc încetează să mai durească durerea pe care o aveți atunci când arcele nu sunt susținute corespunzător pe trotuarul dur". Citiți mai multe despre cele mai bune tălpi absorbante (din același ghid foarte exhaustiv).

Cel mai bun masaj pentru picioare

Wilson Extra Duty Bile de tenis

Dansatoarele de dans Maia și Alex Shibutani își maschează picioarele, cu toate acestea, mingi de tenis. "Bilele de tenis sunt excelente pentru masajul arcadelor: doar stai pe o bancă și rotiți-vă picioarele înainte și înapoi, concentrându-vă pe exteriorul arcadelor." Citiți mai multe despre cele mai bune bile de picior-masaj (din același ghid foarte exhaustiv) .