fura registrul meu

Toate vesela am obsedat pentru registrul meu de nunta

Anonim

Laugh out Loud. Râd pentru că poate ați crezut că căutarea mea obsesivă a homeware-urilor sa încheiat după ce am decis cu privire la tacâmuri. Nu. Asta a fost doar începutul. Sau poate sfârșitul. Timpul dintre atunci și acum a stricat cele mai multe amintiri ale vânătorii, pe care am reușit să le amintească numai datorită unei căutări în cutia poștală trimisă. Indiferent ce a fost, am forțat din nou toată dramă regelui regelui asupra celor dragi din nou, în căutarea vesela. Din nou, am găsit e-mailuri cu linii de subiect cum ar fi "Dank Dinnerware" (care a fost poate o tipografie pentru Dansk, dar cu toate acestea potrivită), "Mai multe plăci" și "O întrebare despre plăcile tale de arc". De data aceasta, recon excursie la restaurantul Dimes.

Povestiri similare

Toate vasele pe care le-am obsedat pentru registrul de nunti

Simt că este corect să notăm aici că partenerul meu face aproximativ 80% din gătitul din casa noastră, în timp ce eu fac 100% din stresul asupra a ceea ce ar trebui să avem. Avea o notă: mâncarea arată mai bine pe plăcile mai deschise. Prin această directivă, să mergem la concurenți.

Contendenții

Placa mare Hasami

Știam foarte des imediat că vroiam ceva ceramic, și cred că o să mă gândesc la ea, de bază - dar-cool (cu excepția faptului că este mai degrabă cool). Nu-mi amintesc de unde le-am văzut pentru prima oară, dar porțelanul lui Hasami în acest gri-albastru lucios era aproape exact ceea ce aveam de gând. Îmi amintesc că mers pe jos în jurul Canal Street Market o oră de prânz și le-am văzut în persoană pentru prima oară și m-am gândit, da, așa este .

Iittala Teema Set de tacâmuri din 16 piese în alb

S-ar putea să vă amintiți din prima parte a acestei serii că am vizitat Abode și sa întâmplat cu niște tacâmuri negre matte-negre. În timpul aceleiași călătorii, am observat și acest set de ceai Teema, care vine în câteva culori. O tendință plăcută pe care am cumpărat-o în totalitate este margini ridicate, în cazul în care fiecare placă arată ca propriul său univers mic. Au dispărut jantele plate. Sunt peste bucățele mici de orez care alunecă pe marginea plăcii mele. Acest aspect este, de asemenea, practic, deoarece este foarte util pentru scooparea lucrurilor de pe placă fără a avea nevoie neapărat atât de furculiță și cuțit. Oricum, la câteva luni după călătoria în Abode, am văzut din nou aceste plăci într-o excursie spre Bloomingdale și am confirmat că, da, i-am plăcut cu siguranță.

Produse de bucatarie Iittala Kastehelmi in Clear

Pe parcursul acestui proces, am aflat că sunt un mare fan al mărcii Iittala de finisaj de masă, care fabrică colecția Teema menționată mai sus și colecția Kastehelmi, ilustrată aici. Am început să îndrăznesc să mă servesc pe tacamuri din tot felul de sticlă - atît de moderne, atît de elegante, iar micile roșii de pe aceste plăci și boluri au adăugat o atingere jucăușă. Setul vine, de asemenea, într-un uimitor albastru deschis.

Set de veselă Heller

Am căzut profund îndrăgostit de setul de cină pentru masă Massimo și Lella Vignelli; marginile ridicate pe care le-am menționat anterior, bolurile de supă în formă de castron care ar putea fi distractive cu cerealele sau cu o minge matzo plutitoare. Le-am găsit și în toate culorile curcubeului pe Etsy. Acestea sunt fabricate dintr-un material numit melamină pe care l-am avut la Google, pentru că nu este atât de comun astăzi. Acesta a fost cel mai popular în anii '40 și '50, și este, în esență, un plastic foarte durabil, care se poate spăla în mașina de spălat vase. Dar nu eram sigur ce simțeam de fapt. Am aflat că restaurantul Dimes folosește de fapt aceste plăci exacte, așa că am mers acolo și l-am întrebat pe cineva din spatele tejghelei dacă aș putea să țin o felie de mâncare. Ea mi-a înmânat cu plăcere o salată de salată galben deschis, fără întrebări.

Astier de Villatte Adelaide

După o cină plăcută, cu plăci frumoase la abcV, am decis să mă uit la site-ul ABC Carpet & Home. Nu sunt aceste plăci cele mai prețioase și mai delicate pe care le-ați văzut vreodată? Între aceste puncte ridicate și linia Marguerite, am avut în vedere doar amestecarea și potrivirea tuturor Astier de Villatte pe care le puteam cumpăra acolo.

Arc de masă

Apoi, printr-o gaură de iepure de legătură, am aflat de Richard Brendon, designerul britanic de produse, și de colecția sa Art Deco Arc, pictată manual și modern. Este scump și este fantezist și nu este toaletă de zi cu zi. O mare întrebare pe care o aud de multe ori despre registre este: "Oare oamenii încă cer o amendă China? A trecut deja? Și la asta vă spun, dacă doriți China bună, cereți o amendă China.

Poc o colecție de veselă de patruzeci și una

Continuând cu felul de cină puteți obține pentru nunta ta, care, mai târziu în viață, inspiră sesiuni de reminiscență cu copiii și nepoții dvs. despre mătușa favorită care a cumpărat-o pentru dvs.: Acesta este Poc a Poc. Este porțelanul din Limoges. Și ar trebui să arate ce fel de feluri de mâncare ar trebui să arate.

Richard Ginori 1735 Placă de masă pentru rufe Labirinto

Pe scurt, m-am îndrăgostit de Richard Ginori. Nu cea roșie prezentată aici, din punct de vedere tehnic, dar una albastră într-un model numit Celeste, care este acum complet vândut peste tot. Totuși, aceasta este o secundă apropiată. Dar aș plăti mult pentru o scrumieră în schema de culori Celeste.

Plăcuța de masă Convivio

Dacă m-am hotărât să merg rustic, această tapițerie este ca aspectul.

Decizia

Iată ce am eliminat mai întâi:

- În acea excursie la Dimes pentru a le verifica plăcile, am aflat că melamină este o versiune mai ușoară a plasticului și arată și simte așa. Mi-a placut culorile, dar nu a fost ceea ce am vrut sa folosesc in fiecare zi. Este mai mult genul de material și feluri de mâncare pe care le-ați putea folosi dacă mergeți picnic atât de des încât doriți să cumpărați plăci reutilizabile doar pentru activitate. Dacă, totuși, doriți plăci de un stil similar în culori în afară de alb, verificați acest post pentru unele opțiuni. Dacă preferați albul, CB2 vinde o bomboană foarte bună în porțelan.

Produse de toaletă de gheață

- Am decis împotriva lui Poc a Poc pentru că mi-a plăcut mai bine Arcul.

- Kastehelmi, o adevărată favoare, a trebuit să meargă pentru că tocmai am găsit că bolile de supă prea ciudate. Forma și mărimea lor nu erau potrivite pentru utilizarea zilnică în viața reală. Am compromis prin a lua bolul de servire.

Iattala Kastehelmi Servirea bolului în Clear

-Ginori sa vândut :(

- Am vizitat ABC Carpet & Home pentru a verifica Astier de Villatte IRL. Stăteam acolo timp de o oră, atingând fiecare placă și castron, hotărând cum arătau amestecate și potrivite între modele. În cele din urmă, a trebuit să le dau jos și să plec cu mâinile goale. Erau prea scumpi și erau prea prețioși, prea drăguți pentru închirierea mea mediocră Brooklyn. Mă voi întoarce la acestea când voi intra în anii '40.

-Mă doresc încă palaria, dar adevărul este că tocmai am aterizat pe ele adânc în vânătoare, dar nu erau într-adevăr stilul pe care îl căutam.

Acum că am trecut prin toate astea, trebuie să știi câte ceva despre mine. Îmi păstrez cosorul acasă, ceea ce înseamnă că nu folosesc aceleași plăci pentru mese de lapte și mâncăruri din carne. Am nevoie de două seturi de feluri de mâncare. Primul set pe care l-am adăugat la registrul meu a fost Hasami, pentru că uneori trebuie doar să mergi cu intestinele tale. Astăzi le folosesc pe cele pentru lapte. Dacă, de asemenea, decideți să cumpărați vasele Hasami, veți observa că plăcile vin în șase dimensiuni, de la mini la X-mare. Folosesc plăcile mari, care sunt de 10 centimetri în diametru, și plăcile medii, care sunt puțin peste șapte centimetri, ca plăci de salată. Vasele pe care le am pentru cereale și altele asemănătoare sunt medii de dimensiune.

Placa mare Hasami

Placa Hasami mică

Hasami Mediu rotund Bowl

Pentru feluri de mâncare de carne, m-am hotărât să mă duc mare sau să mă întorc acasă și am pus plăcile de arc ale lui Richard Brendon pe Zola . Dar când m-am întors după nunta mea, am aflat că am fost înzestrat cu un singur bol de supă (mulțumesc acelei mătuși). Aparent, oaspeții mei nu au fost la fel de mult pentru alegerile mele de masă așa cum am vrut să fie. Așa că, în cele din urmă, m-am hotărât să iau banii pe care-i dădusem pentru acel vas (un percuție de înregistrare pe Zola) și să renunț la ideea de bine China pe care i-aș spune nepoților mei.

În schimb, am cumpărat Teema . Dar asta nu a venit fără drama proprie. În loc de a obține setul - cum ar fi acum recomandăm cumpărarea la Bed Bath & Beyond - am cumpărat plăcuțele și bolurile separat. Dar când mi-am cumpărat bolurile cu supă Teema, am aflat că sunt de fapt foarte, foarte mici și probabil destinate porțiilor europene. Așa că i-am întors pe cei în favoarea bolurilor de paste, care sunt mult mai rezonabile atât pentru supă, cât și pentru paste. Dacă ați terminat să cumpărați bolurile separat sau doriți doar o singură mărime de castron, mergeți cu bolurile de paste.

Iittala Teema Set de tacâmuri din 16 piese în alb