fura registrul meu

Toate vasele pe care le-am obsedat pentru registrul de nunti

Anonim

Un candidat puternic, această opțiune de tortoiseshell de la Sabre.

Au trecut aproape șapte luni de când m-am căsătorit și sunt gata în sfârșit să-mi dau seama de dependența mea. Sau obsesie. Nu știu sigur ce să spun, dar știu că am petrecut o perioadă de inconfortabilitate pentru a admite o cantitate de timp derulantă prin internet pe internet, trimiterea la logodnicul meu, ignorarea gândurilor, trimiterea lui la adresa mea mama, ignorând, de asemenea, gândurile ei și apoi derulând mai multe, de obicei în timp ce stătea pe podea într-o ceață febră. După ce am blocat memoria, am decis recent să mă uit înapoi la timpul meu în gaura K-gaură și am constatat că am trimis de fapt un e-mail cu linia de subiect "Uite ce am făcut" care era plină de text, . Servicii

Dacă aș fi trebuit să mă psihanalizez, aș spune că totul a rezultat din creșterea cu ajutorul tacâmilor rotunjite ale lui Arne Jacobsen, care a fost atât de unic și neobișnuit, încât majoritatea oamenilor care au venit au comentat acest lucru, iar toți prietenii mei îmi amintesc familia ustensile. Niciodată nu uiți lucrurile care te fac să te răcești când erai mai mic, cred. (Tocmai am aflat că a fost argintul folosit de echipaj în filmul lui Stanley Kubrick 2001: O Odisee spațială .

Arne Jacobsen Set de tacâmuri din oțel cu 5 piese

Așa că am simțit că trebuie să mă descurc. Sau cel puțin am vrut să-l recitesc pentru ca atunci când oamenii să vină la mine acasă, îmi amintesc de flatware-ul meu și mă asociați cu un gust bun și, în general, privesc în jos la locurile lor și spun: "Oh, wow, unde le-ați găsit? "Așa că am căutat și am căutat și căutat niște furculițe, linguri și cuțite demne de anchetă. Și acum sunt gata să împărtășesc procesul meu cu tine. Mai jos, o taxonomie a tacamurilor pe care le-am luat în considerare și cum am ajuns, în cele din urmă, la decizia mea.

Contendenții

Moon Tacâmuri - Brushed Negru

Coborârea mea în universul cu atelier a început o duminică când am intrat în Abode, un magazin de bunuri de uz casnic din Williamsburg, care de atunci sa mutat la Greenpoint. A fost acolo unde am văzut mai întâi și am ținut tacâmurile negre cu perie din lunca lui Cutipol și am realizat posibilitățile vaste ale argintăriei. Acestea erau subțire și atrăgătoare, într-un stil pe care mi-am dat seama imediat că era foarte momentul, dar s-au simțit mai grele decît o mulțime de alte knockoffs subțiri pe care le-am văzut în jur. În plus, acel negru mat de culoare neobișnuit, oprit și stătător (de asemenea, vin din oțel inoxidabil). Aveam nevoie de ele.

Foto: BALARAMA HELLER

Tortoise Flatware din oțel inoxidabil periat

Cutipolul urma să fie desenul tău special de cină Shabbat, dar am vrut și al doilea set pentru fiecare zi. Atunci, când am citit în curând, am găsit flatware-urile pentru bistro de broască țestoasă ale lui Saber. Nu sunt ele superbe? Sunt vibrații casual bistro, dar și acea țestoasă elegantă. Și cred că sunt francezi. A fost doar aspectul pe care am vrut să-l echilibrez.

Setarea Bistrot cu 5 piese

Acest set vine, de asemenea, în negru, de care sunt un fan.

Collo-Alto Flatware, set de 5 piese

Dar apoi am găsit Collo-Alto și totul sa schimbat. Aceste gâturi slabe! Am pus imediat piesele de servire pe registrul meu, dar m-am oprit la luarea unei decizii cu privire la setul complet de tacâmuri. Cu toate acestea, acestea erau cele mai apropiate de formă și de culoare față de argintul tradițional, menținându-și totuși propriul sentiment unic al stilului. Nu mulți oameni, să nu mai vorbim de argintărie, pot merge atât de frumos pe acea linie. Din acest motiv mi-au amintit de copilărie Arne Jacobsen și i-am iubit.

Duminică Furcă - Oțel inoxidabil - Set de 5

Am flirtat cu ideea lui Silver's Everyday Silverware, pentru că sunt fanul lui Hay și cred că, în acea manieră perfectă a Hay, acestea sunt de bază și standard, dar au și ele o formă, o simțire și un stil distinct. De asemenea, puteți obține cinci furci pentru 35 de dolari.

Se potrivesc cu vasele Gabriella Pewter (set de 5 piese)

În adâncul gaurii, am găsit acest set de la Match la un preț de 260 de dolari pentru cinci exemplare de argint. Permiteți-mi să vă spun, nu este cel mai ciudat punct de preț pe care l-am văzut, și totuși a fost nunta mea, deci nu a fost imediat de pe masă. De exemplu, dacă nu aveam de gând să-mi dau seama atunci când toată familia și prietenii părinților s-ar fi putut să-mi bată și să-mi dau cadouri, când eram vreodată? Pe acest salariu jurnalist?

Villeroy & Boch S + Set de tacâmuri de 20 de piese, Service pentru 4

Pentru un moment scurt, strălucitor, am crezut că pot deveni colorat. Asta a fost de scurtă durată.

Kate Spade New York All-in-gust Set de tacâmuri de 20 de piese

Am găsit asta când logodnicul și mama mea mi-au spus că tot ce am găsit a fost prea scump.

Setul de tacâmuri Ralph Kramer Essence 72pc

Încă într-adevăr, chiar așa sunt.

Dansk Classic Fjord Set tacâmuri cu 5 piese

Si in sfarsit, am vibrante puternic cu manere din lemn (si acest set mai modern de Michael C. Fina) si am petrecut mult timp uitandu-se la acestea. (Le-am cumpărat pe scurt de la Lenox, dar le-am întors după ce au ajuns și mi-am dat seama că lemnul era un pic prea fals pentru mine). Dar, după toate cercetările mele, am aflat că mânerele din lemn nu sunt, de obicei, mașini de spălat vase, și de când m-am mutat recent într-un apartament cu o mașină de spălat vase, a fost un fel de distrugător pentru mine.

Decizia

Iată ce am scos din primul loc:

- Argintul zilnic al lui Hay. Nu aveau o opțiune de salată și vroiam un set adevărat de furculiță mare, furculiță, cuțit, lingură mare, lingură mică.

- argintărie cu accent pe neon. La ce mă gândeam?

- Setul de meci este foarte scump de cinci. Îmi plac foarte mult aceste lucruri, dar am decis că dacă cineva ar fi cu adevărat gata să-și petreacă atât de mult pe un cadou, aș prefera să obțin doar banii.

- Ralph Kramer. Încă nu sunt sigur de ce nu am ajuns la acestea, de fapt, dar cred că acestea au căzut pe marginea drumului când am fost prins în toate celelalte favorite.

- Orice lemne. Vroiam să-mi folosesc noua mașină de spălat vase.

Asta ne lasă cu Cutipol, Sabre și Collo-Alto. Deci, iată ce am făcut: l-am pus pe Cutipol în registrul meu pentru că au fost prima mea dragoste și nu am putut să-i scot din cap. Pentru un set de 12, au costat 1.275 $, iar registrul meu a fost pe Zola, așa că am făcut un cadou de grup. Nu exagerez când spun că nici o persoană nu a contribuit la acel dar. Eram singur în obsesia mea.

După nuntă, a trebuit să reevaluez. În acel loc mai liniștit, cu un nivel mai înalt, am hotărât că probabil ar trebui doar să rămân la un set de argintărie - în loc de o fantezie, una pentru fiecare zi - și având în vedere că am cumpărat Collo-Alto . Îl iubesc încă pe Saber și pe Cutipol, nu mă înțelegeți rău, dar Cutipolul părea prea frumos și frumos pentru fiecare zi, în timp ce Saber simțea că este prea puternic de uitat să folosească în fiecare zi și pentru fiecare ocazie. În cele din urmă, am decis să fac clasic oțel inoxidabil, cu un pic de margine, la fel ca Arne Jacobsen am încercat să imite. Șapte luni mai târziu, încă îi iubesc.

Collo-Alto Flatware, set de 5 piese