nu profesionist. doar nebun.

Toate Produsele mele favorite (sub $ 30) pentru îngrijirea pielii

Anonim

Nu este nici un secret că menținerea tendințelor de frumusețe poate fi costisitoare. Testarea tuturor acelor produse preferate de cult, must-try - Biologique's P50 sau o esență SK-II - poate fi, cel puțin, incomodă din punct de vedere financiar. Desigur, cunosc acest lucru din experiență - în timp ce prețuiesc procesul de descoperire și încercare de produse noi, contul meu bancar nu (uneori cred că am auzit că râde cartea mea de credit în timp ce casierul de la Sephora îmi înălță containerul de o mie de Tatcha Recuperare Cream). Dar uitându-mă recent la declarația mea despre sfârșitul lunii, am observat că par să aleg în mod constant îngrijirea scumpă a pielii peste taxiurile târzii și mesele fine. Am găsit această percepție îngrijorătoare.

Am jurat atunci și acolo să depună eforturi pentru a nu cheltui mai mult de 30 de dolari pentru orice produse de frumusețe noi pe care le-am dorit. (Îmi dau seama că 30 de dolari ar putea părea încă abrupte, dar având în vedere că "frumusețea cultului" nu este ieftină și dacă ești ca mine și trăiesc pentru lumea frumuseții cultului, este un punct de preț ușor mai puțin ruinos din punct de vedere financiar pentru obiceiul tău va asigura în continuare calitatea produselor dvs.). Iată câteva produse sub $ 30 pe care le pot garanta personal.

Demachiant

Garnier SkinActive Apă de curățare micelară

Unul dintre dovezile mele preferate pentru apa micelară din Bioderma este această apă micelară de la Garnier. Acest lucru este la fel de liniștitor, hidratant și bun pentru a scoate machiajul ca Bioderma, dar este jumătate din preț.

Demachiant

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Acest demachiant de la Cetaphil este o povară despre care nu vorbesc adesea. Ca pe cineva cu pielea uscata, sunt dornica sa incerc laptele de curatare pretios pe piata, cu un loc dulce deosebit pentru Lait U de la Biologique. Cu toate acestea, ori de cate ori am ramas fara curatare BR si chiar nu am ce are nevoie să cumpăr un altul, o să iau curățarea, pe care aproape că am întotdeauna în baia mea. Ea este extraordinar de blând și de asemenea face o treabă minunată de curățare minuțioasă. Voi spune, nu face o treabă incredibilă la decolarea machiajului. De obicei folosesc apă micelară în prealabil și apoi îmi spăl fața cu asta.

exfoliants

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling în vin

Ah, un favorit clasic al meu de la docul original Google. De când am scris-o, am trecut la versiunea de vin a acestor tampoane de exfoliere. Mi se pare că ei într-adevăr fac o treabă mult mai bună, ajutând la pete - de ce nu sunt așa de sigur. Doar ceva ce am observat.

Soluția obișnuită de peeling

Ordinarul este unul dintre brandurile mele de frumusete preferate de-a lungul timpului - sunt obsedat de rezultatele tuturor produselor lor, iar preturile sunt, sincer, pentru a muri pentru. Sunt trist să spun că am descoperit acest lucru destul de recent și este.

ceva rahat. Deși are același ambalaj ca toate celelalte seruri obișnuite, acesta este, de fapt, un exfoliant puternic puternic. Aplicați câteva picături, distribuiți-le uniform pe piele și spălați-o în zece minute. Acest produs este incredibil. Veți vedea rezultate pe orice fel de pete și luminozitate în doar câteva utilizări, dacă nu primul.

toner

Toner LJH Grow Hyal B5

Ea stă în picioare pe marcajul de 30 de dolari, dar mă bucur că acest produs a fost capabil să facă tăietura. Când am scris documentul meu original Google, mulți dintre dvs. au pus întrebări despre motivul pentru care un toner a fost exclus. Pentru a fi sincer, o mulțime de tonuri pe care le-am încercat au ajuns să se usuce și să-mi irită pielea - ca rezultat, am respins necesitatea tonării în rutina mea. În plus, multe dintre exfoliatele mele au acționat ca un toner dublu. Acest toner, totuși, a promis hidratarea extremă și echilibrarea pH-ului, așa că am decis să încerc. Îmi place absolut ce a făcut acest lucru pentru pielea mea. Acest produs este foarte hidratant și netezitor, dar, de asemenea, mi-a dat pielea acest tenat cu adevărat echilibrat pe parcursul zilei pe care nu l-am reușit niciodată să-l realizez. De obicei sunt uscat dimineata si uleios mai tarziu in aceasta zi, dar din moment ce acest produs a fost incorporat in rutina mea, am gasit ca pielea mea a gasit un mediu foarte fericit.

Essences

Benton Fermentation Essence

Am impulsuri aleatorii achiziționate acest lucru cu câteva luni în urmă și s-au simțit cu adevărat fericit să-l văd pe chiuveta mea de baie încă de atunci. Această esență este foarte ușoară și apoasă - dar am descoperit că există ceva despre acea coerență care pătrunde foarte adânc în piele rapid. Dacă aveți piele grasă - această esență este o necesitate. De asemenea, este foarte bun pentru strălucirea oricăror hiperpigmentări sau cicatrici.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Am încercat multă esență pe piață. Dar, în ceea ce privește esențele ieftine, eficiente și vindecătoare, acest lucru va fi pentru totdeauna favoritul meu. Dacă vă confruntați cu probleme legate de acnee, hiperpigmentare sau probleme generale de textură pe pielea dvs., faceți acest lucru cu siguranță.

Uleiuri și seruri

Uleiul obișnuit de 100% la rece de la Marula Oil

Am scris despre acest ulei în articolele anterioare, dar nu cred că voi înțelegeți cât de importantă a fost această dupe pentru mine. Am fost înconjurat de rezultatele lui Marula Oil de Drunk Elephant (am primit-o ca dar, așa că nu am înșelat, da?) - m-au făcut să par așa de ros, radiant și hidratat. Cu toate acestea, am fost devastat să-mi dau seama că am încorporat neintenționat încă un produs extrem de costisitor în rutina mea. Apoi, un înger de sus, un străin pe Instagram, m-am rugat să mă informez că ordinarul a făcut un ulei de marula. În timp ce uleiul marulei de la Ordinar este un pic mai gros în consistență decât Beat Elephant, ele sunt practic aceleași. Îmi place atât de mult acest lucru - într-adevăr unul dintre momentele mele preferate.

Acne Barrier Protect Spots Serul de ceai de copac

Am menționat acest lucru aproape în fiecare post, așa că probabil știți exercițiul. Incredibil pentru zits, roșeață și inflamație.

Cosrx Triple C lichid de iluminat

Știu că am scris mult despre acest produs, dar cred că este foarte important ca aceia dintre voi care sunt pe piață pentru un ser strălucitor sau orice produs care lumină pete întunecate să încerce acest lucru. Haide, e Cosrx, deci știi că va fi bine.

cu cod: SGBF18

Moisturizer

Cosrx Cremă intensivă cu acid hialuronic

Găsirea unui hidratant gros care nu te face să izbucni poate fi cu adevărat greu. Nu mai căutați - acest hidratant de la Cosrx este cu adevărat incredibil. Este gros și hidratant, fără să-mi înfund vreodată porii sau mă face să izbucnesc. Un adevărat favorit al meu.

Măști

Asigurați-P: rem Layering Me. Mască de calmare

M-am săturat de această mască de când am folosit-o pentru prima oară. Aceasta este o mască de frumusețe "în doi pași" - adică se aplică două măști în același timp. Știu că sună ciudat, dar într-adevăr nu este - de fapt, stratificarea este o parte importantă a filozofiei frumuseții K. Această mască este atât de calmantă și hidratantă - am avut o cusătură extrem de iritată și insensibilă, și când am scos-o de aici, puteam să văd că era mai puțin inflamată și roșie. Este, de asemenea, extraordinar de hidratant.

Missha Super Aqua Cell Renew Snail Mască de dormit

Acest pachet de dormit de la Missha este o idee grozavă pentru a obține retexturizarea și dragostea pe care o primesc în mod obișnuit din crema mea de recuperare Tatcha scump psihotic. Somnurile de dormit, așa cum am menționat mai devreme, sunt un fel de sinteză a unui hidratant sau mască. Acest lucru este incredibil atunci când am roșeață, cicatrizare sau piele profund deshidratată. Am pus asta după toate celelalte tratamente ale mele, lăsându-l liber și merg direct în pat. Pielea ta va arăta și se va simți incredibil dimineața.

Tratamente la fața locului

Cosrx acne Pimple Master Patch

Ar fi nepoliticos din partea mea să nu le includ pe acestea, deci îmi amintesc cu blândețe faptul că acestea sunt tot ce mi se potrivește în lume.

Jade Roller Massager

După cum știți, sunt un picker. În fiecare zi, mă lupt să mă împiedic să nu-mi iau complet fața. Ceva care ma ajutat imens este glazura. Din moment ce sunt atât de atras de alegere, a trebuit să găsesc un mod alternativ de a găsi un fel de eliberare atunci când am breakout. În loc să extrag, în ultima vreme am fost înghețată. Păstrez acest cilindru de jad în congelator și când am un zit, dau rola asta de jad peste el destul de agresiv pentru câteva minute - și simt că zit-ul coboară aproape imediat după. Acest lucru mi-a schimbat viața. Dacă aveți un zit chistic, pe care pur și simplu nu îl puteți extrage - Gheață. Acea. Căţea. Dacă sunteți un picker, încercați acest lucru.