coșul nostru de cumpărături

Toate lucrurile pe care le-am considerat că îmi cheltuiesc cărțile de coș Walmart și Walgreens

Anonim

Cartea cadou Walmart a autorului și portofelul (cartea Walgreens pe care a uitat-o ​​acasă).

Știți exercițiile de vacanță. Veți obține o grămadă de cadouri care sunt toate stelele și apoi câțiva jucători de sprijin care sunt "drăguți": elefanți albi și agenți de înmormântare și cărți de la bunica, care cuprind o lansare de Crăciun, care va fi în mare parte pierdută pentru unii trist junk în consola TV.

În acest an, două dintre cele mai frumoase pentru mine au inclus o carte de cadou Walmart de 50 de dolari de la mamă și o carte cadou de 50 de dolari Walgreens de la un prieten de familie, la întâmplare. Pentru că eu sunt editorul Strategist, am luat provocarea de a cheltui fiecare carte foarte în serios, atent pentru a profita la maximum de fiecare jumătate de Benjamin. În cazul în care vă aflați într-o situație similară (ne), acestea sunt lucrurile pe care le-am avut în vedere înainte de a decide în cele din urmă ce să cumpere.

Lucrurile de sub 50 de dolari pe care le-am conceput la Walmart

Foto: Copyright 2017 by ItemMaster.comToate drepturile sunt rezervate

Făcut aici foaia de baie

De fiecare dată când cineva a rămas în apartament, mă gândesc la mine, Damn, am nevoie de prosoape noi . Utilizatorii Walmart par să le placă foarte mult.

Roku Express HD

Apple TV pe care o folosesc este a doua generație (aka uzată) și am auzit lucruri frumoase despre acest Roku.

Missha Time Revolution Primul tratament Esență intensivă de umiditate

RVN spune că este vorba de o chestie mai ieftină pentru esența SK-II, și îmi pot permite aproape doi la acest preț.

Grown Alchemist Sandalwood, Ylang Ylang, Hyaluronan de spălare a mâinii de 16, 9 uncii

Vreau să cumpăr această spălătorie de mână fantezie și să o umplem cu doamna Meyers, când a făcut-o, Shhh .

Coșuri Cosmax Pimple, 10 foi

De obicei le cumpăr la 5 dolari un pop, dar zece pentru 30 de dolari este o afacere fenomenală.

Fatboy Perfect Putty

Sunt în mod constant în curând și de stocare pe Fatboy, care, desigur, au la Walmart (pentru patru dolari mai ieftin decât Amazon!).

Mini Takis Fuego, 25 de conte

Ca și Camila Cabello, am o afinitate nesănătoasă pentru Takis. Mini Takis în saci mai mici sunt excelente, nu pentru control porție (boo), ci pentru prospețime.

Sottsass

Portocalul de pe coperta acestei cărți îmi vorbește într-adevăr, deși suflă o carte de cadou întreagă pe o carte de masă a cafelei Phaidon poate fi prea pretențioasă.

Insten de marmură cauciuc iPhone 8 Plus caz

Am un telefon pentru 8 plus deja, dar nu ar fi supărat într-o situație faimoasă, mai ales la acest preț.

Cartea de bucate Instant Pot: 175 de rețete delicioase pentru fiecare masă și ocazie

De asemenea, am un Pot Instant și nu prima idee despre ce să fac cu el (vă rugăm să nu-mi trimiteți un e-mail).

Ce am încheiat cumpărând la Walmart

M-am hotărât să cumpăr un lucru ușor indulgent și un lucru pe care l-aș fi cheltuit oricum. În plus, dacă îmi trag trunchiul doamnei Meyers pe spălarea mâinilor Grown Alchemist, devine mai mult o investiție indulgentă pe termen lung. Toate sunt inel de până la 50.39 $ (plus transport gratuit).

Lucrurile de sub 50 de dolari pe care le-am înteles la Walgreens

Prietenul pescarului Extra puternic Mentol Trusa de supresoare anti-tuse Original

Acum câteva luni am suferit de o durere greață urâtă și m-am dus într-o misiune pentru a găsi aceste pastile IRL de la Fisherman's Friend (fără nici un rezultat, așadar am stabilit-o cu Ricolas). Acum, pot să le fac online.

Soluție dezinfectantă opti-free Express de zi cu zi

Pentru miopia mea.

CEREVE Loțiune hidratantă

Păstrez asta la biroul meu și în sacul de la sală, deoarece dermatologul mi-a recomandat-o, iar ceramidele (un ingredient care protejează bariera) se simt într-adevăr excelent.

Blistex Soft & Lush Balsam de Buze SPF 15

Balsamul meu preferat de buze, pentru că are aceleași ceramide (ca CeraVe), spre deosebire de orice balsam de buze pe care îl puteți cumpăra, care nu este Dr. Jart. Este roz și are gusturi ca niște cupcakes, la care m-am obișnuit în acest moment, dar uneori, când o pun, oamenii din jurul meu se întreabă de ce camera miroase ca o baie și corp.

Berocca Tablete efervescente Orange

Iubiți aceste comprimate europene de vitamina C "claritate mentală și energie fizică" comprimate pentru modul în care acestea fac gust de apă de la robinet ca un sunkist diluat. Ana Gasteyer e un fan.

Ce am încheiat cumpărând la Walgreens

Iată-mă unde îmi cer scuze pentru lista de cumpărături deținuți, dar totul la Walgreens este atât de ieftin, aș putea obține aproape toate cu 24 de cenți pentru a-mi schimba (data viitoare, prietenul lui Fisherman).