vânzările de vânzări de vânzări

Echo-ul Amazon este de 40 de dolari pentru primii membri

Anonim

Acum este momentul să cumpărați unul.

Dacă ați primit Amazon Prime și ați fost curioși de Echo Amazon, acum este momentul potrivit să cumpărați unul: Amazon oferă 40 de dolari din difuzorul inteligent, dacă introduceți codul ECHOSAVE40.

Am scris anterior despre afecțiunea noastră pentru Echo. Personal, am fost destul de uimit de cum și de ce mi-aș folosi unul până când l-am luat în timpul primei vânzări de anul trecut. Dar este uimitor cât de repede vă obișnuiți să-l obișnuiți, chiar dacă nu utilizați funcționalitatea completă de smart-home (nu). Este un difuzor cu un sunet foarte bun care se poate conecta la contul tău Spotify, joacă podcast-uri, cronometre, rearanjează prosoape de hârtie sau doar îți oferă prognoza meteo în timp ce te pregătești să pleci dimineața. Există, de asemenea, o tonă de "abilități" suplimentare (cred că aplicații) pe care le puteți adăuga - unele utile, unele doar goofball. Dacă ați fost pe gard, prețul de 140 dolari ar trebui să fie suficient pentru a vă face să săriți.

În timp ce această afacere se adresează în primul rând membrilor Prime, puteți să obțineți acest lucru dacă ați cumpărat vreun dispozitiv inteligent de la Amazon în trecut (totuși, fiți avertizați: Unele dintre funcțiile Echo necesită să fie primar). Acordul este bun până marți, 6 iunie.

O ofertă mai mică este de asemenea disponibilă: Echo Dot, care vă oferă funcționalitatea (dar nu și calitatea sunetului) a Echo-ului, este de 10 $ cu codul DOTSAVE10. Este o modalitate bună de a-ți scăpa degetul în apă (totuși, fiți avertizați: probabil că veți sfârși doar să obțineți un Echo de dimensiune completă după un timp oricum).

Amazon Echo