cumpărături nedureroase

Membrii Primei Amazon: Aveți încă o șansă să cumpărați cadouri

Anonim

Printre numeroasele beneficii ale companiei Amazon Prime (reduceri exclusive pentru membri, transport gratuit de două zile, Fleabag ), unul dintre cele mai puțin cunoscute avantaje este Prime Now. Dacă locuiți într-un oraș important unde se oferă (a se vedea aici), puteți cumpăra produse - de la Amazon și chiar și de la niște comercianți cu amănuntul local - livrate la ușă în două ore. O mare parte din lucrurile necesare pentru uz casnic, dar sunt de asemenea cateva daruri de 11 ore pentru a fi auzit. Mai jos, am parcurs și am găsit cele mai bune opțiuni de cadou din New York, Chicago și LA, dar dacă nu locuiți în aceste orașe, veți observa că opțiunile se schimbă în funcție de codul poștal, deci introduceți-vă a sus la stânga pentru a vedea ce este oferit. Și dacă nu sunteți un membru principal, înscrieți-vă deja.

New York City

Stația meteo Netatmo pentru Smartphone

Pentru tata care este într - adevăr în vreme: în timp real, presiunea barometrică, temperatura și umiditatea notificări pe telefonul său, printr-o stație meteo elegant.

Furby Connect

Nu este Hatchimal, dar jucăriile fierbinți de vacanță din trecut - actualizate cu o aplicație - este un clasic al doilea.

La Dolce Vita 2016

O cutie italiană de moluște trăiește din imperiul alimentar al lui Mario Batali.

Cuisinart Filtru de cafea

O mașină de cafea din oțel inoxidabil și programabilă ar fi un dar care să-i reamintească în fiecare dimineață.

Mario Badescu Spray facial

O ceață facială hidratantă este una dintre acele lucruri pe care nu le cunoașteți până când o încercați - mai ales una din cultura Mario Badescu.

Mason Pearson Junior Pensulă de păr

O perie de masaj de scalp, cu peri reci de mistrete de la faimosul Mason Pearson.

Los Angeles

WeMo Smart Switch Plug

Nu arată prea mult, dar adaptorul inteligent transformă orice dispozitiv într-unul inteligent - conectați o lampă și îl puteți porni și opri cu telefonul sau îl puteți programa.

Șampon pentru semnătura Oribe

Celebrity hairstylist-ul Oribe a câștigat un succes fanatic pentru linia sa de șampoane și produse de styling pentru un motiv bun.

Cuisinart DBM-8 Automat Burr Mill

Un mașină de șlefuit automată creează motive uniforme pe care un cunoscător de cafea le-ar aprecia.

Carhartt acrilic Hat

O farfurie fluorescentă Carhartt (practic exclusiv LA, pentru că nu am găsit-o în portocaliu pe Prime Now oriunde altundeva).

Samsonite WInfield Bagaje

Un transfer de 80 de dolari de la Samsonite este un joc fără minte. Dacă nu este disponibil în zip (am observat că nu a fost oferit pretutindeni), încercați acest lucru care se potrivește mai mult pentru doar 129 dolari.

Ray-Ban Wayfarers

Cele mai populare Ray-Bans dintr-un motiv: acea lentilă în formă de pătrat clasic flathead aproape fiecare față.

Chicago

Diptyque Geranium Rosa Lumânare

Chicago este binecuvântat să se bucure de mărfurile clasic Merch Apothecary, unde puteți găsi o mulțime de lumânări gustoase Diptyque.

Samsung Gear VR

Alegerea primului nostru adoptor pentru cel mai bun set de căști VR disponibilă acum disponibilă în două ore.

Țiglă Mate

Pentru cineva care face lucruri greșite, tigla Mate poate aluneca într-o pungă sau într-un breloc. Începe să beep când îl activezi pe telefon. Ah, și dacă își pierd telefonul, atingând dublu o placă o face să sune, chiar și în tăcere.

Dr. Hauschka Kit pentru îngrijirea pielii pentru îngrijirea pielii

Ce modalitate mai bună de a curaja o iarnă aspră din Chicago decât cu un set de balsam de la Dr. Hauschka?

Bucky Eye Mask

Așa-numita mască de ochi asemănătoare sutienului, care este un favorit Strategist pentru blocarea luminii fără a-și risipi genele.

Anova Aragaz de precizie

Răspunsul serios al bucătarului de a găti la domiciliu (cunoaștem cel puțin un alt mare care ar prefera acest lucru).

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cel mai bun notebook , tricouri negre , blugi aprobați de editor de modă , periuță de dinți și decor de apartament . Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.