nu profesionist. doar nebun.

Ampulele sunt, în principiu, seruri supraîncărcate, iar acestea sunt cele 6 mele favorite

Anonim

O mulțime de fiole.

Când am actualizat recent îngrijirea pielii mele "Google doc", am adăugat o nouă categorie: fiole. Ampulele sunt o discontinue în rutina tenului de frumusețe K-Beauty, dar ele nu au fost incluse în povestea mea originală de îngrijire a pielii pentru simplul motiv că nu am încercat încă destul de mult mi-a plăcut. Și unii oameni păreau șocați de plus. Dupa noua mea rutina de ingrijire a pielii a intrat live, am primit intrebari si comentarii in masura : Ce anume este o fiola de zi cu zi? Un sondaj intern rapid in randul echipei de editare Strat - oameni care practic cumpara pentru o viata - a dezvaluit un similar nivel de confuzie. Deci, aici suntem.

Ampulele sunt, în esență, seruri supraîncărcate: poțiuni extrem de concentrate pentru a fi utilizate ca remediu special atunci când pielea dumneavoastră are nevoie într-adevăr de un tratament suplimentar, intensiv. În rutina mea, folosesc o fiolă chiar înainte de a-mi aplica serul. Cât de des ar trebui să folosiți fiolele depinde de piele, dar am tendința să le folosesc în fiecare zi, timp de trei zile, când pielea mea se luptă cu breakouts extrem de brutale sau cu uscăciune excesivă sau doar o dată pe săptămână pentru un pic de stimulare. La fel ca serurile, există o fiolă pentru orice fel de îngrijorare a pielii. Deci, pentru a vă ajuta să vă ghidez prin lumea fiolelor, iată o listă cu unele dintre favoritele mele de toate timpurile - fără a include cele două pe care le-am enumerat în docul meu Google - organizată în funcție de diferite preocupări.

Cel mai bun flacon pentru hidratare

Leegeeham cresc Hyal B5 Ampule

În această iarnă trecută, m-am bazat pe această fiolă hidratantă B5 de la Leegeeham. Este ambalat cu cinci acizi diferiți de acizi hialuroni, deci este în principiu ca alimentarea și umiditatea de pompare direct în piele. Folosesc această fiolă o dată pe săptămână în cele mai grele luni de iarnă (știu că pare departe, dar va fi aici mai devreme decât crezi). De asemenea, am pus câteva picături de acest lucru în hidratantul meu când vreau o lovitură suplimentară.

Cel mai bun fiol pentru netezire

Yuri Pibu Cellum Amaid Ampule

Ori de câte ori pielea mea se simte cam aspră și greoaie, îmi place să folosesc această fiolă Cellum Amaid. Este îmbogățit cu ingrediente fermentate (la fel ca SK-II Facial Treatment Essence) pentru a luminiza, înmuia și a promova reînnoirea celulelor. Această fiolă de tip "do-it-all" este ceva ce aș recomanda cu certitudine pentru începătorii de îngrijire a pielii - veți observa o diferență în textură și în tenul pielii după câteva utilizări.

Cel mai bun flacon pentru strălucire

Formula de dorințe Sunt Pro Ampoule Pad

Îmi place când îngrijirea pielii vine sub formă de tampon. Simt că este cel mai bun mod de a distribui produsul pe piele rapid și eficient. Aceste tampoane conțin un cocktail de 10% Vitamina C, precum și uleiuri nutritive, astfel încât pielea ta devine alimentară în plus față de efectele strălucitoare ale vitaminei C. Dacă sunteți pielea se uită la oboseală și obosită, aceasta este fiola perfectă pentru ia-mă.

Cel mai bun fiol pentru anti-îmbătrânire

Missha Time Revolution Noapte de reparare

Acest produs este incredibil în a da pieții acel efect plin, radiant pe care îl urmăm. Există un ingredient cheie în această fiolă numită Bifida Ferment, care este, în esență, un fel de drojdie fermentată care face minuni pe riduri, linii fine și, în general, reduce efectele îmbătrânirii. Acest produs este excelent pentru a obține piele ultra-bouncy, pentru tineret.

Cel mai bun fiol pentru vindecare

Missha Super Aqua Cell Reînnoiți Ambulă de Snail

Până acum sunt sigură că sunteți cu toții sănătos de auzit despre cât de incredibilă melc mucin poate fi pentru pielea ta. Dar încă o dată: această fiolă pe bază de melc este extraordinar de vindecătoare și hidratantă pe piele. Dacă ați ales la pielea dvs. sau dacă încercați să vindecați imediat orice pete vechi, acest produs este excelent pentru accelerarea procesului.

Cel mai bun flacon pentru breakouts

Cosrx Centella Blemish Healing Ampoule

Ambulantele care țintesc vasele îmi usucă adesea pielea, dar nu am avut niciodată o problemă cu aceasta. Această fiolă este proiectată pentru a controla nivelul de sebum al pielii, asigurând în același timp și umiditatea de care are nevoie. În timpul lunii mele, am patul în pielea mea în jurul bărbiei și maxilarului, pentru a preveni orice zăcăcire de bere.