lucruri despre care nu vorbim

Un piston de toaletă Accordion vă va schimba viața

Anonim

Acest lucru nu mai este în anii 1950. Imagine: Amabilitatea vânzătorului

De când eram copil, am fost întotdeauna cel din familia mea care avea un talent cu o toaletă înfundată. Am înfundat și, ulterior, am descoperit toaletele în hoteluri din întreaga lume, în casele prietenilor, în casele străinilor și în numeroasele case și apartamente pe care le-am trăit în timpul vieții mele. Nu vă pot spune câte toalete am văzut în șerpi. E prea mult. (Acum este clar de ce am ales să nu-mi folosesc numele?) Cu această povară vine cunoașterea și vreau să o împărtășesc.

Acum câțiva ani, m-am trezit într-o situație deosebit de gravă și am avut o inimă la inimă cu proprietarul magazinului meu de hardware. Nu vroiam să chem un instalator - am cheltuit deja aproximativ 200 de dolari pe lună înlocuind o supapă de scurgere în toaletă - și mi-a recomandat să încerc pistonul acordeonului. Aceasta este valoarea pe care o poate aduce un magazin de hardware local în viața ta, unde poți avea conversații deschise despre un băiat cu un gentleman mai în vârstă. El mi-a sfătuit să cumpăr un piston de acordeon, în acest caz plonjorul GT pentru produsele de apă.

Pentru toți cei care încă mai au acea mică ceașcă de cauciuc, cu un baston de lemn atașat la ea, despre care s-ar putea numi plonjor, nu mai trăim în anii 1950. Pistoanele standard cu piuliță de cauciuc sunt predispuse la flambaj și nu creează întotdeauna etanșarea perfectă a vidului în jurul canalului de toaletă pe care trebuie să-l faceți cu adevărat. Practic, sunt ora amator. În timp ce niște pistoane de toaletă din cauciuc grele (cunoscute și sub denumirea de "pistoane de flanșă") au o parte esențială care coboară în scurgere, ele au încă ceașcă de cauciuc în partea de sus și pentru mine, cupa mereu doar se îndoaie și se rotește afară și apoi trebuie să pierd timpul prețios de plonjare și energia încercând să-l întorc înapoi.

Cu unul sau două plonje ale pistonului de acordeon, totuși, obțineți maximul de însămânțare. Produsele GT Water Products revendică pe site-ul lor web și în videoclipurile YouTube (acum este o gaură pe care o puteți admira cu adevărat) că acceleratoarele lor Master Plungers au șapte până la nouă ori deplasarea unui piston din cauciuc. Datorită formei sale, nasul pistonului de acordeon se potrivește de fapt cu scurgerea toaletei, nu deasupra ei, și suge apa pentru a crea un vid. Nu mai este nevoie de spațiu sau de deranjament estetic decât un piston obișnuit (și, de fapt, vine în unele culori frumoase). Este ușor și ușor de utilizat, chiar și pentru brațele cu arme disperate pentru a șterge o cale în față. Îți poți spune că sunt cam pasionat de instalații sanitare? (M-am gândit să dăruiesc oamenilor cadoul de acordeon ca un cadou pentru casa, dar nu părea să lovească tonul potrivit).

Pistonul acordeon nu mi-a pierdut niciodată, chiar și în momentele cele mai întunecate. Și au fost câteva momente întunecate.

GT Plunger produse de apă

este un site nou conceput pentru a expune cele mai utile recomandări de experți pentru a cumpăra lucruri pe vastul peisaj de comerț electronic. Unele dintre ultimele noastre cuceriri includ cele mai bune umbrele , cuțite de friptură , bagaje rulante și covoare de yoga. Rețineți că toate prețurile pot fi modificate.

Dacă cumpărați ceva prin legăturile noastre, New York poate câștiga o comisie de afiliere.

Legate de

Cele mai bune bastoane de tămâie sunt de la o companie de 85 de ani din Maine